Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Stalking לא Stocking. אנחנו מדברים פה על רדיפה ולא על מלאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע.

יש כאן הרבה אנשים שיעזור לך ולידידה שלך.

אם היא מאזור ירושלים. אני מוכן להגיע עם מספר חברים. לפנות (תשתדל שהוא לא יהיה בדירה.) את הבחור ולהחליף מנעולים. (לרתך סורגים עם צריך)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

That's the spirit !

האיש והסאונד צודק, באת אלינו לבקש עצה - אני (וכמו שאתה רואה גם שאר החברה) באמת ובתמים מאמין שאין דרך אחרת, לא בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מציע שתבדקו את החוקיות של מה שאתם מדברים עליו, יש משמעויות חוקיות לפינוי פולש שנמצא בנכס מעל 30 יום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניץ' - איזה משמעות חוקית? הוא ילך למשטרה ויגיד "שלום אני פלשתי לדירה והוציאו אותי משם בכח - אני רוצה להגיש תביעה"?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אסור להפעיל כוח לפינויו, המשטרה לא תטרח בעניין, ואפשר פשוט כמו שאמרו- לא לתת לו להיכנס על ידי החלפת המנעול.

אגב, אני לא הייתי ממהר להגדיר אותו כ"פולש".

בנוסף, היא יכולה לתבוע אותו על חלקו בשכר הדירה בזמן שהוא שהה בדירה.

dirty old man

need love too

פורסם

אסור לפנות פולש??

אתה קורא לזה פולש?

על מה אתה מדבר?

תגיד לי

אני אכנס לך לבית ואשן לך בסלון 30 יום ואז אי אפשר יהיה להוציא אותי משם?

מאיפה הבאת את זה?

זו פריצה ללא רשות לבית והסגת גבול

מילא אם מדובר על בית נטוש או בית מושכר שהבעלים לא משלם.

עוד מעט תגיד לי שאם אני אסע לחו"ל לחודשיים ויפרוץ לי איזה מסומם לבית למשך חודש כי נתתי את המפתחות לאמא שלו שתשקה לי את העציצים, אני לא אוכל להוציא אותו משם?

פורסם

לא להתעצבן ילדים, רק הצעתי להם לוודא חוקיות, כדי שלא יעשו להם אבו עלי בסוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הבעיה היא שאת החוק זה לא כל כך יענין

רק אבו עלי

ותאמין לי - אני מכיר את הנושא יותר מידי מקרוב. סיפור דומה מאד במשפחה הקרובה נסחב במשך שנים על גבי שנים בבית משפט

עד שלמישהו נשרף הפיוז, נבוט וכמה איומים והנבלה התאדה באותו היום.

זה סוג האנשים שמחפשים את הפראייר כדי למצוץ לו את הדם - עד שהם מגלים שיש מישהו שקצת יותר משוגע מהם ואז הם נעלמים לקורבן הבא.

פורסם

ההורים שלי מתעסקים עם נדל"ן, אני יכול לומר בוודאות שאותו מקרה קרה לנו (רק בסיטואציה אחרת):

השכרנו דירה לזוג כלשהוא ולאחר כמה חודשים הזוג הפסיק לשלם שכר דירה, הם החליפו מנעולים וכו'.

הגשנו תביעה והמדינה פשוט באה לקראתם בטענה שלא ניתן לפנות אותם עד שהם לא ימצאו דירה אחרת, כלומר החוק בא נגדנו.

פשוט לא להאמין שלמדינה אין פיתרון יותר טוב מאשר להפיל את התיק על המשכיר.

אז מה שההורים שלי עשו זה פשוט "לדבר" איתם בצורה "יפה" ולאחר שלושה ימים מה"דיבור" שלהם הם יצאו בכוחות עצמם.

פורסם

לפנות למשטרה אפשר תוך 30 יום

בזמן הפלישה הבחורה הייתה בת 16 שלמדה בפנימייה ורק שכלה את אימה ולא הבינה מה קרה.

עכשיו,הוא החליף מנעול.

איך אני בידיוק פורץ לדירה על מנת להחליף צלינדר?

הרי כל מנעולן ירצה הוכחה כלשהי שהבית שייך לה.

עכשיו להוציא אישורים מתאימים מ"עמידר" גם לוקח זמן וזמן שאין לה אותו.

אני לא יודע עד כמה הוא חולה\נכה זה מה שהיא יודעת ולא הוא לא על כיסא גלגלים.

הוא לא מוכן לדבר איתה בשום אופן.

פורסם

אם הוא החליף צילינדר אתם תצטרכו לעקוב אחריו, לראות מתי הוא חוזר הבייתה ואז להיכנס ביחד איתו.. אם אתה מבין למה אני מתכוון.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה אתה לא רוצה לגשת למשטרה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...