Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף לי לקנות משתיהם ? ולמי יש באסים יותר טובים וחזקים ?

(שתי הרמקולים יחוברו לרדיו דיסק )

המשך יום נעים

פורסם

תבוא יום שישי לעפולה יהיה לך שם הרבה באסים הבאסים הטובים יהיו ב-SQ והבאסים החזקים יהיו ב-SPL סתם זה היה בציניות .

לקנווד יש באסים לא רעים השאלה מה מותקן לך מיקדימה שהאחוריים לא ישטלטו לך יותר מידי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שכחתי לציין כרגע יש לי מאחורה במגש רמוקלים 6.5 המקוריים של פג'ו שנת 2000 וגם הקדמיים 6.5 מקוריים ושתיהם מוציאים צליל צורם ולא נעים בכלל , האוטו של המשפחה ואני מחפש לשפר טיפה את הסאונד ודגש על הבאסים באוטו בתקציב מינימלי.

וגם הרמקולים מתחברים לרדיו דיסק ישן של JVC עם 45X4 הספק והנקי 17X4.

על מה אתם מציעים ? בתקציב של 300 בערך ( 6X9 כמובן לבאסים)

פורסם

אני יודע אבל אני רוצה לשפר עד כמה שאפשר בתקציב מינימלי את הסאונד באוטו ולהוסיף באס עד כמה שאפשר בתקציב מינימלי עם 6X9 ושיפור מה-6.5 המקוריים והמזעזעים של הפג'ו בטוח יהיו

על מה אתם ממליצים מהשניים עוד לא עניתם ?

פורסם

שלא מנסיון אישי כי לא שמעתי אותם

.אבל ראיתי שהרבה מרוצים מהדגם הנ"ל:

JBLcs3196

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כן אני יודע שהדגם של ה-JBL מומלץ יותר פשוט ההגברה של הרדיו דיסק שלי לא תנצל את הרמקול כמו שצריך ואני לא מתכוון להוסיף מגבר בזמן הקרוב , ולכן חשבתי שזה בזבוז כסף כי הרמקולים מהכותרת יותר זולים ויפיקו את אותם הסאונד (הבאס העיקר) פחות או יותר. לכל הספקנים אני לא מעוניין לעלות את הסאונד לשמיים אני רוצה בסך הכל לשמוע יותר באס ולשמוע מוזיקה בווליום סביר - סביר פלוס , ולא להעיר את השכונה.

פורסם

מניסיון הJBL נהדר על HU ועוד יותר על מגבר

כמובן שזה לא תחליף לסאב איכותי אבל עדיין נחמד ויותר טוב (בעיקר בבאסים נקיים וחדות) יותר מהמתחרים במחירו

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תודה רבה על התגובות אבל אף אחד לא עונה לי על השאלה שבגללה פתחתי את האשכול בכלל :

מבחינת באסים איזה רמקולים יותר מומלצים ה-מאגנט בול בפאוור או המק אודיו 69.3 ?

מקווה שהברתי את עצמי, תודה מראש.:-)

פורסם

בתכלס שניהם אותו הדבר.

הבול פאוור נחשב דגם מאוד מוצלח .

אם זה פיג'ו 206 כמו שאני מתאר לעצמי הייתי במקומך קונה:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473230

וחוסך עוד חודש חודשיים ואז מוסיף אחוריים.

אם זה 206 רוב הבאס יבוא לך מהדלת וממש לא ממאחורה.

פורסם

תודה על התושבה העניינית , והאוטו הוא 306 הסדאן שנת 2000.

ואני דווקא מחפש אחוריים בלבד כי הבאסים זה הדבר העיקרי שמפריע לי וכידוע 6X9 נותניםיותר באסים מ- 6.5

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל המטרה שלי כידוע להוסיף באס ובשביל יותר באס צריך רמקול עם שטח מימברנה יותר גדול והשטח של 6X9 גדול משל 6.5 , תלא חושב שאני צריך להחליף תאחוריים אם כך ?

6.5 דווקא היה פותר לי הרבה בעיות בלי הגבהה וחיתוכים בפח , אגב זה אולי לא המקום לשאול אבל איזה 6.5 נותן הכי הרבה באסים ? וזה דומה ברמה ל 6X9 ?

פורסם

אז איזה 6.5 מוציא באסים טובים ברמה של 6X9 ?

תהיה ספציפי עם דגם על סמך שמיעה בבקשה בתקציב של עד 500.

ולקומפוננט יש באסים יותר טובים מ-6.5 רגיל ?

• תוכן חדש...