Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון בנהיגה- תחילת הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה נוסע על אופנוע, על 100 קמ"ש.

עף עלייך אפר, שמסיט את תשומת הלב והמבט שלך למשך שנייה אחת.

לא נשמע הרבה, נכון?

עכשיו תחשוב על זה שאתה עובר X מטרים, בלי תשומת לב לכביש, ויכול לעשות תאונה... למה?

כי מישהו החליט ש"בא לו" להעיף אפר / סיגריה מהחלון שלו.

שלא לדבר על זה שסיגרייה בוערת יכולה לעשות נזק לרכב / אופנוע מאחורייך.

אנשים כאלו - בא לי להרוג. מצטרף לעמותה של אייל. :evil:

אתה אמיתי ?

אני מוכן לעשות איתך התערבות , אני אסע על האופנוע , אתה תאפר לי מצידי גם פקט באוטו שלך, אם חתיכת אפר מגיעה אלי , אני מפסיק לעשן לכל ימי חיי.

באמת תהיה רציני.

אני לא מאמין שאני מנסה לדמיין לי בראש את הסיטואציה, זה כולה אפר, אין סיכוי שהוא יגיע אלייך תוך כדי נסיעה

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי בבריטניה החוק הזה יכול לעבור, אבל אתם מדמיינים לעצמכם נהגי מוניות ישראלים לא מעשנים בזמן נהיגה?

אם החוק הזה ינסה לעבור בארץ אזי נראה את הכוח האמיתי של נהגי המוניות פה... הקטסטרופה שתהיה פה, ובטח הכל יהיה בעזרת המימון של דובק :)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מקסים היקר,

חבל על המאמצים.

אתה לא תשכנע אותנו שלהתנהג בצורה מכוערת וברברית זה דבר טוב.

לסולי, כשאמרתי עונש מוות , ברור לך שלא ממש התכוונתי לעונש מוות, נכון?

אייל היקר,אני לא דואג לאנשים וירטואלים.

אני דואג לשכנע חברים ומשפחה.

מכוערת וברברית? אני מכוער וברבר.

פורסם
אולי בבריטניה החוק הזה יכול לעבור, אבל אתם מדמיינים לעצמכם נהגי מוניות ישראלים לא מעשנים בזמן נהיגה?

אם החוק הזה ינסה לעבור בארץ אזי נראה את הכוח האמיתי של נהגי המוניות פה... הקטסטרופה שתהיה פה, ובטח הכל יהיה בעזרת המימון של דובק :)

בסיומה של נסיעה במונית, (כ-50 שקל) לפני ששילמתי, ביקשתי את פרטי הנהג ותעודה מזהה על מנת לרשום במדוייק.

הנהג שאל מה קרה, ועניתי לו שהוא עישן במהלך הנסיעה איתי ואפילו לא שאל אם אפשר ועל כן אגיש נגדו תלונה.

הנהג התעצבן- "רד לי מהמונית, אל תשלם, לך מפה", ואכן כך עשיתי תוך כדי שאני מזהיר אותו שבפעם הבאה שזה יקרה אני אסע איתו נסיעה של 200 שקל, שיכאב לו יותר.

הנהג הדליק סיגריה 100 מטר לפני שעצרנו, אבל זה היה בשבילי סיבה טובה להסביר לו שיש נימוסים לפני חוקים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מטבעו של דיון להתפתח לכל מיני כיוונים וזה גם מה שיפה בזה, אבל נראה כאילו נוצר כאן איזה שהוא וויכוח בין קבוצת המעשנים ללא מעשנים. וויכוח שכולל ניתוחים פסיכולוגיים וליבון סוגיות חברתיות, שגם זה נחמד.

אבל, אני רוצה להתייחס לנקודה שחוזרת על עצמה. וזו ההסכמה של"תפעול" של סיגיריה תוך כדי נהיגה יש השלכות, בתכל'ס אתה אשכרה מחזיק מקל בוער בתוך תא הנוסעים עטוף בד ופלסטיק וכשהיא נופלת זה לרוב יהיה על הבי#@ים שלך, ואין מה לעשות זה מסיח את הדעת. אבל מצד שני גם אכילת לאפה עמוסת שווארמה, סנדוויץ' או כוס קפה חם. כל אלו אולי בסדר, ותורמים לריכוז והכל טוב ויפה עד שנוזלת לך טחינה על החולצה/ נשפך קפה/ הראש של הסיגריה עושה פליק פלאק לבין הרגליים שלך ואז...

מישהו צריך שאני אמשיך? קשה יהיה למצוא צידוק שיעמוד במבחן המציאות במידה וחס וחלילה יקרה משהו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אז קצת אשבור את החלוקה למעשנים ולא מעשנים.

בחיים לא נגעתי בסיגריה (ואני אוטוטו בן 60). אבל אני חושב שהגבלת העישון תוך כדי נהיגה היא חוק ממש מטומטם שפולש לצנעת הפרט והוא בהחלט אנטי דמוקרטי.

יש לנהגים מיליון סיבות שמסיחות את דעתם. אז מה? נגביל גם את תפעול הרדיו? הדיבורית?

ברור שאסור על נהגי רכב ציבורי לעשן ברכב, אבל אדם פרטי, במכונית הפרטית שלו? מי היא המדינה שתחליט?

ובנוסף, אם למעשנים המכורים הסיגריה היא גורם מרגיע, אז היא תורמת לבטיחות...

לא קראתי את כל הפוסטים אז אם אני חוזר על משהו שנטחן כבר (או עלה כבר בעשן...), אני מתנצל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אגב, זה אולי לא ברור מדבריי ,אבל אני אישית לא מתנגד לעישון במהלך הנהיגה. (ברכב פרטי)

אם הבן אדם רוצה לחנוק את עצמו ואת מי שנוסע איתו, ולמות מסרטן, אז זאת בעיה שלו.

אני רק מתנגד להשלכות שלו על הסביבה, כלומר זריקת הבדלים ואפר דרך החלון במהלך נסיעה.

כשאני אומר סביבה, אני מתכוון לנהגים האחרים בכביש, אני לא פעיל סביבתי או משהו בסגנון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נו בחייכם אפר של סיגריות, תכף תגידו שהנשימה שאני נושם מבעד לחלון יוצרת מערבולת שפוגעת בזרמית האוויר בדרך אל האופנוע. או לחילופין הליכלוך שיש לי על הרכב בכביש המהיר יכול לרדת ולהיכנס לעיניו של רוכב האופנוע. קצת פרופורציות.

אמיר שליט, כל הכבוד יצאת גבר. מגיעה לך תעודה של האגודה למלחמה בסרטן ונזקי העישון. כל הכבוד. :screwy:

ROOONEEYY

פורסם

ואף אחד לא העלה את עניין המעשן שיושב ליד \ מאחורי הנהג ומאפר החוצה תוך כדי נסיעה , או לחילופין זורק \ מפיל ( כאילו בהיסח הדעת ) את הסיגריה דרך החלון .

פורסם
אמיר שליט, כל הכבוד יצאת גבר. מגיעה לך תעודה של האגודה למלחמה בסרטן ונזקי העישון. כל הכבוד. :screwy:

אני לא צריך תעודות.

מהיום אני גם אשב לאכול במסעדות שלא מקפידות על איסור עישון ואצלם את המקום.

כמובן שאודיע לבעל המסעדה בסיום הארוחה שאני מתכוון לתבוע אותו.

אם הוא ירצה לוותר לי על מחיר הארוחה - יש סבירות גבוהה שאני לא אסרב להצעתו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460602,00.html

הכתבה מדבר בעד עצמה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המסקנה מבורכת אבל היישום של הפתרון יעלה יותר מהארוחה ( תצהיר מעו"ד שביקרת במסעדה בתאריכים הרלוונטיים)

עדיין נחמד שמישהו השיג תקדים בנושא,אולי עכשיו עסקים ייקחו יותר ברצינות את חוק העישון

פורסם
אני לא צריך תעודות.

מהיום אני גם אשב לאכול במסעדות שלא מקפידות על איסור עישון ואצלם את המקום.

כמובן שאודיע לבעל המסעדה בסיום הארוחה שאני מתכוון לתבוע אותו.

אם הוא ירצה לוותר לי על מחיר הארוחה - יש סבירות גבוהה שאני לא אסרב להצעתו.

ממש נחמד, אתה מצד אחד מתנהג כאילו אתה אדם עם אידיאלים חזקים, כאילו זה מפריע לך - אבל מצד שני מוכן לנצל את ה"איום" הזה למטרת סחיטה של בעל המסעדה בצורת ארוחה חינם.

אתה בסה"כ הורס לעצמך את החיים - צורת ההתנהגות הזאת רק תרחיק ממך אנשים, ואם אתה רוצה לתקן את העולם תנסה לעשות זאת לפחות בצורה הגונה ולא כדי ליצור רווח אישי.

כלום לא יקרה אם תעיר לבעל המסעדה על כך שהוא לא מקפיד על אכיפת העישון, ותעיר לו שבמידה וזה ממש יתריד מישהו הוא יוכל לתבוע אותו - אני מבטיח לך שהוא יגרום לכל המעשנים לכבות את הסיגריות ולהבא יקפיד על זה קצת יותר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מה העצבים? בעיני זהו חוק מצוין. נהג שעסוק בלעשן לא מרוכז בנהיגה, כמו כן אם נופלת סיגריה על המושב בזמן נסיעה, האינסטינקט של הנהג יהיה להרים אותה מהר שלא ישרף הריפוד, וכשהוא מתכופף זאת התאבדות לסוע לידו.

חוק מעולה!

רוב הסיכויים שהחוק הזה יעבור,ולא רק בבריטניה.

סיגריה מסוכנת לא פחות מפלאפון.

מתעבת סיגריות ועישון, אבל אני חושבת שמעט הגזימו עם החוק שאוסר עישון בעת נהיגה.

מה עם אכילה ושתיה בזמן נסיעה?

גם שם יש אינסטינקט להרים בקבוק שתיה כדי שהרכב לא יתלכלך.

יותר יעיל לחלק דוחות לאלו שמעשנים ומחליטים להשליך את בדלי הסיגריות מהחלון ולא במאפרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בסיומה של נסיעה במונית, (כ-50 שקל) לפני ששילמתי, ביקשתי את פרטי הנהג ותעודה מזהה על מנת לרשום במדוייק.

הנהג שאל מה קרה, ועניתי לו שהוא עישן במהלך הנסיעה איתי ואפילו לא שאל אם אפשר ועל כן אגיש נגדו תלונה.

הנהג התעצבן- "רד לי מהמונית, אל תשלם, לך מפה", ואכן כך עשיתי תוך כדי שאני מזהיר אותו שבפעם הבאה שזה יקרה אני אסע איתו נסיעה של 200 שקל, שיכאב לו יותר.

הנהג הדליק סיגריה 100 מטר לפני שעצרנו, אבל זה היה בשבילי סיבה טובה להסביר לו שיש נימוסים לפני חוקים.

מדוע לא בקשת ממנו לכבות את הסיגריה?

ואם זה כל כך הפריע לך למה לא עצרת את הנסיעה והחלפת מונית?

הכל היה כדי להרויח את הנסיעה בחינם של 50 ש"ח ולפגוע בפרנסתו של הנהג?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...