Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון בנהיגה- תחילת הסוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי,

תמרור המגביל מהירות ל-90 קמ"ש, לא אומר שחייבים לנסוע ב- 90. תמרור 90 אומר - לא לנסוע יותר מ- 90 קמ"ש ועדיין מותר לי לנסוע 80 קמ"ש וזאת תהיה מהירות סבירה לדרך.

אין בכך שום עבירה על החוק.

אילו נסעתי 40, בהחלט היה מדובר בהפרעה לתנועה.

איפה קראת ומאיפה הבנת שחיילים עם תור לקב"ן זה משהו טוב ??

אם ראית שהמפקדים שלך לא מבצעים את תפקידם כראוי, ושתקת או לא יצאת למלחמת חורמה נגדם, סימן שדאגת לעצמך. אם בגלל שלא היה לך נוח להלחם בהם החלטת להשתחרר - ברחת מהמערכה.

כשלי הפריע משהו נלחמתי על העיקרון עד הסוף גם נגד בכירים. כשהיה צריך הגעתי עד למפקד החיל, לפרליט הצבאי ולנקח"ל. היו מפקדים שתודות למלחמתי בעיוותים ובשררה מיותרת, שוחררו מצה"ל (ואחד מהם אפילו היה בעל עיטור המופת).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שלנהג המונית מגיע התשלום , והיה צריך להעיר לו ברגע שהדליק את הסיגריה.

אם הוא היה מתעלם / מזלזל, הייתי לוקח את מספר הכובע של המונית ומדווח עליו הלאה.

יוסי פרנקוס, מי אתה שתבקר אנשים כמו אמיר שליט אחרי שהשתמטת/השתחררת מהצבא רק כי לא היה לך נוח להתמודד עם הבעיות?

גועל נפש.

גם אני רציתי ללמוד, אז חיכיתי לסיום הסדיר+הקבע ואז התחלתי ללמוד. לא קרה שום אסון.

אין לי בעיה עם עישון כל עוד זה לא מגיע לאף שלי.

ברגע שאני, שמתעב ריח של סיגריות ועשן של סיגריות, נפגע מזה,

אז זה כבר מתחיל לעצבן אותי , לכן אני בעד אכיפה מחמירה מאין כמוה נגד מעשנים במקומות ציבוריים, ברמה של קנסות גבוהים ואפילו עונשי מאסר במקרה של עבירה חוזרת.

בדיוק אתמול יצא לי להיות באחד מאולמות הסנוקר הגדולים בארץ, חזרתי הביתה כ"כ מסריח מסיגריות שלא היה מנוס אלא להתרחץ ולכבס את הבגדים מיד כדי שלא ידבק הריח הנורא הזה בכל הבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש חוק שאומר שאסור לך להפריע לתנועה. את זה אתה עושה אם אתה נוסע על 80 בכביש החוף (אפילו על 90). זה כבר חוק אחד שאתה מפר.

החוק השני הוא שצריך לנהוג בהתאם לתנאי הדרך. גם אותו אתה מפר, וזה קשור לראשון, כי אתה יוצר תנאי דרך שונים ששאר הנהגים לא מצפים להם.

מישהו חייב לשלם - כשזה לא בידיים שלי, לא אני קובע מי משלם, זה שהמנהל מגלגל את האחריות לזוטר, זאת כבר בעיה שלהם.

היה לי פעם אוגדונר, שכשחייל הכי זוטר וצעיר טעה או לא ידע, לא עשו לו כלום אבל הענישו את המח"ט, הסמח"ט את הקחש"א והקח"ש ואת הרס"ר. ברור לך שאחרי מקרה כזה אף מח"ט לא ירצה לעבור השפלה בפני חייליו והוא כבר יעשה הכל, אבל הכל שתופעה כזאת לא תחזור אצל שום חייל בשום נושא. תאמין לי - אחרי זה כבר לא היה לשום חייל לא יום ולא לילה. האוגדונר ניצח - יותר לא חזרה תופעה שחייל טעה. חיילים פחדו מהצל של עצמם, מי שלא עמד בלחץ הלך לקב"ן והיו יותר מידי כאלה.

כאן אתה אומר שהמצב היה יותר טוב כשהחיילים סבלו ופחדו.

מי אמר שלא יצאתי למלחמת חורמה נגד המפקדים האלו? קבלתי אותם בגלל מליון דברים, בין השאר כי לא אישרו לי רגילות או חופשות מיוחדות אפילו כשההורים שלי באו לבקר בארץ אחרי 3 שנים בלי לראות אותם, ואז קבלתי אותם כי הסא"ל שמעלי אמר לי שאני עובר יחידה על גופתו המתה וגם זה רק אם אני הולך לקב"ן, וגם אז הוא ימרר לי את החיים בכל מקום שהוא יכול, כי אני לא יכול לצאת ממשטרה צבאית.

אז הם אמרו לי שאני הולך לכלא. הם אמרו שעדיין אין להם על מה לשלוח אותי, אבל הם כבר ימצאו סיבה.

(אגב, חלק גדול מזה זה בגלל ששנה וחצי לפני זה (עדיין הייתי חוקר פלילי) ניסיתי לשלוח את האח הקטן של הסא"ל הזה (לא ידעתי שהוא המפקד הבא שלי) לכלא על עישון סמים בשמירה, שבירת שמירה והרג של חתול באבט"ש.

כיום כן, הייתי תובע אותם, אבל בגלל שהרגשתי את החיים שלי בסכנה. הבעיה היא שאין לי כסף לעורך דין. עדיין יש לי שנתיים עד שתהיה התיישנות. יש עוד המון אלמנטים פליליים שיכולים לחסל לשניהם את הקריירה.

פורסם
אני חושב שלנהג המונית מגיע התשלום , והיה צריך להעיר לו ברגע שהדליק את הסיגריה.

אם הוא היה מתעלם / מזלזל, הייתי לוקח את מספר הכובע של המונית ומדווח עליו הלאה..

+1

ניתן לפנות למשרד התחבורה-נציבות תלונות הציבור

בניין השירות המטאורולוגי

ת.ד 42

בית דגן 50250

או בדוא"ל

[email protected]

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יוסי

לא הבנת את מה שכתבתי שם. ציינתי עובדה לא דעה. הציניות שבדבר היא שהאוגדונר לא פגע באף חייל, הוא פגע במפקדים והם כבר עשו הכל שלאוגדונר לא תהיה סיבה ליפול עליהם.

ולגבי המהירות- זה ממש קל לביצוע , אני מתביית במרחק סביר אחרי משאית ונוסע אחריו.

וגם אם אין משאית , לנסוע 80 בכביש של 90 אינו עבירה, אינו הפרעה ואינו סטיה מרוח הדברים שבכוונת המחוקק.

הקביעה שלך בענין זה כל כך מרחיקת לכת שאתה ממש לא מבין את רוח החוק ולשונו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
+1

ניתן לפנות למשרד התחבורה-נציבות תלונות הציבור

בניין השירות המטאורולוגי

ת.ד 42

בית דגן 50250

או בדוא"ל

[email protected]

ל'

אני מכיר, ציינתי קודם שיש איזה נהג שחב לי את שלילת רשיונו

פורסם

מכיוון שהיה לך ניסיון קודם עימם אתה יכל לספר תוך כמה זמן התהליך נמשך ומה היית צריך לעשות בדיוק?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדובר בתהליך מנהלי

יש וועדת (או משהו דומה)

בסמכותם לשלול את רישיון המונית (המס' הירוק)

וזה מה שקרה

לא מדובר ברישיון הנהיגה (לפחות לא במקרה הזה)

מקרה משנת 99/8, כשעוד היה קצת ערך למס' של מונית.

מה שאומר שהנהג יכול להמשיך לנהוג על מונית של מישהו אחר - ובעצם לשלם שכירות על מונית אחרת (במחירי היום מדובר על כ-5,000 - 8,000 שקל לחודש. זה הרבה יותר מקנס).

• תוכן חדש...