Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש כמה אפשריות ביד שניה של חברות כמו היפוניקס, רוקפורד ועוד.

לדוגמה יש את המגבר של רוקפורד דגם 501D. האם מגבר כזה מספיק לסאב הזה. או שרצוי יותר? יש את הדגם היותר חזק שהוא 1001D אבל כמובן שיקר יותר האם כדאי להוסיף כמה מאות שקלים ולקחת את החזק או ש501D מספיק לו? יש את המגבר 1205D של היפוניקס מה אתם אןמרים עליו? יל למישהו ניסיון. אם יש עוד המלצות לסאב הזה כמו גודל או סוג של התיבה בה הוא ינגן טוב יותר גם יבוא בשימחה.

תודה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דובר על זה לא מעט בעבר ואף היו ויכוחים בעניין. תעשה חיפוש ותוכל לקרוא הרבה תגובות בעניין.

בשורה התחתונה , מתוך ניסיון עם הסאב הזה ובשימוש במגוון מגברים איתו אפשר להגיד שאם אתה מחפש SQ-SQL אז איזור 500-600 וואט בהחלט עושים את העבודה מצוין. (הכוונה לוואטים אמיתיים ממגבר ראוי). אם אתה מחפש SPL אז הסיפור כבר שונה.

בקשר לתיבה - באתר של ID יש לפי מיטב זכרוני הרבה מידע בעניין. אני עובד עם תיבה אטומה של קרוב ל 40 ליטר , הגברה של איזור 500 RMS ואני מאוד מאוד מרוצה גם מהדיוק וגם מהעוצמה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לדעתי אופציות כמו

JL 1000.1 או 500 .1 הם האופציה העדיפה מבחינת ספק כוח שעובד באותו הספק מ 11V עד 14V

כמובן שיש אופציות מעניינות מחו"ל

את הרוקפורדים לא אהבתי בכלל, גם לא על אי די מקס

פורסם

רומן,

לסאב איכותי וגם עוצמתי כזה הייתי מחפש לשדך משהו יותר מאשר רוקפורד.

המונו של dls a6 יותר בכיוון גם בעוצמה (500 וואט rms ב-4 אום) ,וגם זוהי סידרת האולטימט הכי גבוהה שלהם שתענה לך באיכות ונכנסת בערך לתקציב.

ebay :!:.

פורסם

פואר היא סדרה טובה ולא צריכה להיות בעיה איתם.

פורסם

נכון שהמגבר רוקפורד ה"זקן" טוב והכל אבל אל נא נשכח שהוא בן למעלה מ5 שנים

וכן יש כאן אדם מכובד מאד שהרגיש את טעמו של מגבר ישן מבית רוקפורד סדרת פאור .

קח לצומת ליבך רומן .

יום טוב .

פורסם

חושבים שמגבר של לפני 5 שנים יעבוד לא טוב. דווקה נירא לי שהוא יהיה יותר טוב מכל החרטא שיש היום בשוק.

אבל זה רק דעתי והיא מבוססת על שמועות יותר. בגלל זה אני לא בטוח. יש לי הצעה ליקנות רוקפורד מסידרת פאוור 1000 וואט ב2 אום שנת 2000.

צבע כסוף אפור במחיר של 1600 ש"ח. הסאב הוא אם אפשרות חיבור סלילים ב 2 אום או 8. הסאב לא עובד ב 1 אום. אז מגבר שנותן 500 וואט ב 2 אום לפי הספר משנות ה 2005 2007. זה לא ממש מתאים. וגם מה שהו יעלה הרבה יותר.

שאלה קצת בכיוון אחר אבל קשורה. מישהו יודע כמה אמפרז' יש לאלטרנטור של קסארה דיזל? יותר מ 90?

פורסם

רומן

אני הייתי שוקל את המגבר הזה

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=BPX500.1&Language=ENG&Country=US&Region=USA&cat=AMP&ser=POS

למרות כל הדיעות כאן על JBL זאת סדרה שתוכננה ע"י חברת CROWN - מדובר בסדרה טובה מאוד סה"כ עם כמה נתונים מעניינים לגבי אפשרויות הגישור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רומן

אני הייתי שוקל את המגבר הזה

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=BPX500.1&Language=ENG&Country=US&Region=USA&cat=AMP&ser=POS

למרות כל הדיעות כאן על JBL זאת סדרה שתוכננה ע"י חברת CROWN - מדובר בסדרה טובה מאוד סה"כ עם כמה נתונים מעניינים לגבי אפשרויות הגישור.

מה יכול ליהיות מחיר של המגבר? איפה הוא נימכר. כדאי להזמין אותו מחול? שמעתה אותו?

פורסם

שמעתי את המגבר הזה מרים סאב וופר של MTX מסדרת ט'נדר - משהו אכזרי.

לא יקר במיוחד

http://www.sonicelectronix.com/item_7708_JBL+BPX500.1.html

הם עושים משלוחים לארץ.

לסאונדסטורם יש מגברים מהסדרה הזאת מותקנים ברכב תצוגה שלו, המוסטנג בסגנון באטמן - אבל אל תיקח את הרכב הזה כדוגמה בגלל שהעמיסו שם כל כך הרבה ציוד שאפילו האלטרנטור הכפול ברכב הזה לא ממש סוחב אותם כמו שצריך.

וגם ברכב הזה שני ה15 אינטשים סה"כ עובדים מאוד יפה - מכת פטיש מאוד חזקה ומאוד מדוייקת לפי מה שאני זוכר מהשמיעה האחרונה שלי של הרכב הזה.

ותשים לב לנתון מאוד יפה - אתה יכול או 237 וואט RMS בשני ערוצים 4 אוהם (דואל מונו? נשמע ככה)

או 674 RMS ב1 אוהם מגושר

או 718 RMS ב4 אוהם ערוץ 1 מגושר.

סוף הדרך בשביל 340 דולר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ותשים לב לנתון מאוד יפה - אתה יכול או 237 וואט RMS בשני ערוצים 4 אוהם (דואל מונו? נשמע ככה)

או 674 RMS ב1 אוהם מגושר

או 718 RMS ב4 אוהם ערוץ 1 מגושר.

סוף הדרך בשביל 340 דולר.

אם אני לא טועה יש לסאב הזה 1000 watt rms

והמגבר מספק 718RMS מקסימום .

אז הוא לא ירים אותו עד הסוף .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה עדיין חי בסרט שצריך 1000 ואט כי זה מה שהסאב מקבל?

אז כדאי לעשות חיפוש , ולהבין שאין צורך ב 1000 ואט כדי שהסאב יפעל היטב.

המגבר שlanosforce המליץ עליו- יותר ממספק, הוא נראה מעולה ,

גם חברה מצויינת כמו JBL , תיכנון של CROWN , והספק מגובה בתקן ,

ולא איזה סיני שצייר מספרים על האריזה.

ZZR

• תוכן חדש...