Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I'm Back - Iaa 07!

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-6 החדשה נראית מדהים! רק דבר אחד לא אהבתי אצלה, הג'אנטים (ממש מגעילים), מקווה שהיא לא תגיע עם הג'אנטים האלו.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטוטו אנחנו מסיימים את התמונות מהיום הראשון.

נעבור כרגע לסוזוקי :-)

ובשלב מאוחר יותר - נעבור גם לתמונות מהיום השני :-P

ליאור, אתה יותר קשה מאגוז! תמיד אפשר להחליף חישוקים :-D

S1.jpg

S2.jpg

S3.jpg

S4.jpg

S5.jpg

S6.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסיימים עם קאיה וסוגרים את היום הראשון בתערוכה :-)

בינתיים, עד שאסיים עם הקטנה של התמונות מהיום השני - אעלה כמה תמונות שצולמו מהמרפסת במלון :-)

K3.jpg

K4.jpg

207.jpg

GTI1.jpg

GTI2.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בינתיים אני אעלה כמה תמונות של הנוף - שצילמתי מהמרפסת :-)

שלושת התמונות הראשונות צולמו ביום חמישי (13.9) - שהיה מזג אוויר קריר (ונעים!) ומעונן, אך נטול גשמים.

שלושת התמונות האחרונות צולמו ביום שני (17.9) - היה קר, גשום ודי מגעיל.

N1.jpg

N2.jpg

N3.jpg

N4.jpg

N5.jpg

N6.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל תודה על ההשקעה.

התמונות מעולות.

אהבתי מאוד את ה-R8, נראית רדיקאלית לגמרי, ובטח גם נוסעת בהתאם.

לגבי ה-A4 החדשה, אני חושב שאודי יכלו הפעם ללכת איתה קצת יותר רחוק נועז, חבל שזה לא קרה.

אבל לשמחתי לאחות מ-VW יש תשובה ראויה בדמות הפאסאט R36 המבטיחה.

נחמדה מאוד גם הפיאט 500 ספורט הכל-לבנה הזו, עם המימדים והצבע הזה היא אפילו הצליחה להזכיר לי את ההוט-האצ' מהסוג הישן והטוב.

כמו כן תמיד משמח לראות את הקליאו ספורט החדשה, שגם עם גידול המימדים המאסיבי שהיא עברה בדור האחרון, עדיין נראית נכון.

תמונות הנוף יפייפות, בהחלט שינוי מרענן ממה שיש לנו כאן.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אהלן אוראל!

אני רואה ששנינו נהנינו באותה מידה לפחות. טוב שלא צילמתי - עשית בשבילי יופי את העבודה.

בכל אופן, הייתי ביום ראשון האחרון בתערוכה, ולמרות שהיה עמוס נהניתי בה הרבה יותר מבג'נבה שנה שעברה. היא גדולה יותר, ומושקעת יותר. יצא לי אפילו לעשות 2 נסיעות מבחן (פולו בלומושיין וסמארט דיזל), לעשות את מסלול השטח בלנד-קרוזר, וגם להשתתף בתחרות החנייה על הסקודה רומסטר. (עליתי על המדרכה - איזו בושה)

בקיצור - תענוג!

Passt scho...

פורסם

תמונות נוספות :-)

ארבעת התמונות הראשונות צולמו ביום שלישי (18.9) - היה קריר ונעים מאוד.

התמונה החמישית צולמה ביום רביעי (19.9) - המלון.

התמונה השישית צולמה ביום שני (ה-17.9) - מבני התערוכה.

המלון ממוקמם בפאתי פרנקפורט, במקום (נקרא לזה עיירה :lol:) רהונהיים (Raunheim) - שנמצאת קרוב לרוסלהיים (Russelheim), שם ממקומם המפעל של אופל.

Servus ידידי, מה שלומך?

לצערי הרב, מסיבות כאלו ואחרות לא יכלתי להגיע לתערוכה ביומה הראשון (הפתוח לציבור - כמובן) :|

שמח לשמוע שנהנת :wink:

נתראה פעם אחרת 8)

NN1.jpg

NN2.jpg

NN3.jpg

NN4.jpg

NN5.jpg

NN6.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Smiro, התמונות עוד לא נגמרו :wink:

נמשיך כבר מחר - אני חייב להמשיך בהשלמת שעות השינה (אחרי השבוע מרתון המשובח הזה) :hihi:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חולירע! איך הצלחת לתפוס תמונה קידמית צידית של ה-M3? היא הייתה כל כך מוקפת שגם על 18 בעדשה לא הצלחתי לתפוס אותה.

ואחלה סימולטור היה בתוכה.

מחר אני הולך להשלים את שאר הביתנים (4, 5 ו-פורום), לסיים את ה-3 ג'יגה זיכרון ולעשות נסיעת מבחן על ה-C6.

ד"א, הייתי בנורבורגרינג, לצערי לא זכיתי להקיף את המסלול (TO GOOD TO BE TRUE אני מניח) מכיוון שהיה יום מסלול לחיפושיות. א-ב-ל היה שם מפגש קלאסיות מהמם עם המון רעש בלתי נשכח- פורום אספנות, צפו לשרשור גדוש תמונות.

בדרך לשם נסעתי על האוטוסטרדה, המהירות הממוצעת של התנועה שם היא 150-160 קמש! הגעתי עם הÁ קלאס ל-180 ושם אבא אמר לי להוריד את הרגל מהגז...

תמונות יגיעו שאני אחזור לארץ.

לילה טוב.

נ.ב

שאני אחזור לארץ ומידה ואתה מעוניין להוריד מעצמך את העומס של ההקטנות, נתאם בנינו באייסי איזו תמונה של מכונית כ"א יעלה לפורום.

נ.ב 2, פגשתי ברחוב את מכונית החלום שלי- למבורגיני מורצ'לגו.

ו-ו-א-ו, קשה לתאר במילים.

חיכיתי ליידה בסביבות השעתיים עד שהבעלים שלה יגיע, כי פשוט הייתי חייב לשמוע את ה-V12 שלה. פשוט עולה על כל דימיון!

אבל הקלאסיקות שראיתי בנורברגרינג אפילו עולות עליה בתחום הזה.

פורסם
ה-6 החדשה נראית מדהים! רק דבר אחד לא אהבתי אצלה, הג'אנטים (ממש מגעילים), מקווה שהיא לא תגיע עם הג'אנטים האלו.

היא לא תגיע איתם, היא תגיע עם טאסות.

!AWDSOME

פורסם

אייל, לא הייתה בעיה לצלם את ה-M3 על 18MM (למעשה, רב התערוכה צילמתי על 18MM).

ונעבור לקונצרן פיאט - נתחיל מפיאט, נעבור לפרארי, מזרטי ונסיים בלנצ'יה :-)

אהבתי מאוד את ההשקעה בביתן של פיאט. פיאט היו בסימנים ה-500 (החמודה מאוד) :-P

התרשמתי לטובה גם מהבראבו החדשה, שנראית מעולה (מבפנים ובעיקר מבחוץ) - וכבר רואים לא מעט כאלה על כבישי גרמניה.

F1.jpg

F2.jpg

F3.jpg

F4.jpg

F5.jpg

F6.jpg

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...