Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I'm Back - Iaa 07!

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חבר'ס,

לפני מספר דק' נחתתי בביתי הקט, לאחר שבוע חופש בפרנקפורט :-)

בימים שני ושלישי האחרונים ביקרתי בתערוכה - נהנתי מאוד לפני שנתיים,

והשנה היה טוב עוד יותר (לדעתי).

תמונות (ויש לא מעט! 1300 [מתוך 1600 אפשריות ב-2GB שלי]), התרשמויות וכו' - בשלב מאוחר יותר.

כרגע אני צונח למיטתי, למטרת השלמת שעות שינה!

עידכונים - בהמשך :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא אחות אין לי :hihi:

כל שני וחמישי? הלוואי - עכשיו תקועים בצבא...

פעם זה באמת היה ככה :wink: ככה זה שיש אבא עובד חברת תעופה :-)

המצלמה עושה לי קצת בעיות - אין לה חשק להעביר את התמונות למחשב

העניין יטופל, ואז תקבלו תמונות 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העם דורש תמונות !

worth.gif

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום שלום :-)

אני עכשיו בגרמניה, פרנקפורט.

אחחחח איזה מקום מדהים. נהגים אדיבים, מכוניות מדהימות, פורשות לוחצות (רעש ווקאלי מתכתי מדהים), בניינים יפים, אנשים נחמדים, קניונים ענקיים...

הייתי בתערוכה כבר יומיים ועדיין לא כיסיתי הכל (אני עוד אחזור לשם, גם בשביל נסיעת מבחן בסיטרואן C6 על הכביש המהיר). צילמתי לא מעט תמונות, פחות מאוראל זה בטוח. על הרבה קליקים במצלמה פשוט ויתרתי מכיוון שאנשים מכסים את המכונית מכל צידיה אז זה פשוט חסר טעם.

היום הצלחתי לשכנע את אבא שלי להשכיר מחר מכונית לנורבורגרינג. לא יודע עדיין איזה מכונית נקבל אבל היא תהיה מסגמנט הקומפקטיות, ידנית ועם GPS. ביקשתי לתת עדיפות גבוהה לבימר סדרה 1.

שאני אחזור אני אביא תמונות מהתערוכה ובתקווה אם שום דבר לא ישתבש (טפו טפו טפו), גם מהנורבורגרינג.

ואם מישהו לא מבין איך אני רושם בעיברת אז מהאתר מיקלדת קום.

סופשבוע נעים לכולם.

פורסם

אייל, שמח לשמוע שאתה נהנה! ילד - תמשיך לכייף!

מתי הגעת לפרנקפורט ומתי אתה חוזר ארצה? :-)

נ.ב,

נפלנו על מזג אוויר מצויין!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה אוראל :-)

הגעתי לשם ב-19 לחודש ואני חוזר ב-23 לישראל.

ד"א, תודה על ההמלצה על המלון המצויין- מונופול. מקום עם קלאסה, אחלה של חדר, שירות מעולה, מיקום מצויין בעיר ו-10 דקות הליכה ברגל מהתערוכה! :mm_yeah:

וכן, המזג אוויר נהדר, כמו שאני אוהב- כאילו אני בחדר עם מזגן.

• תוכן חדש...