Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק את ההיגוי של הרכב אם הגה אתה שומע כמו רעש של שליפסים כאלה אז כנראה הלך לך מסרק הגה ואם ההגה נוטה לך ימניה או שמאלה אז תחליף תפוחי הגה זה בסביבות 120 שח''

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תבדוק את ההיגוי של הרכב אם הגה אתה שומע כמו רעש של שליפסים כאלה אז כנראה הלך לך מסרק הגה ואם ההגה נוטה לך ימניה או שמאלה אז תחליף תפוחי הגה זה בסביבות 120 שח''

חבל שלפני שלחצת "פרסם תגובה" היית קורא שהוא ציין שההיגוי בסדר.

פורסם

חבר'ה. לצערי, נדפק לי השאסי.

פשוט מאוד.

נדפק, התעקם, הלך.

עכשיו לערב ביטוח.. :\ השתתפות עצמית וכל הז**.

אני ממש טמבל. אבל ממש. :( :(

ג'ימיניב!

פורסם

פשוט מאוד.

נדפק, התעקם, הלך.

מה אתה אומר!!!! שמע אני ממש בשוק איך מהירות של 30-40 קמש נידפק השאסי?!

מי בדק ומי קבע?

אתה בטוח שזה קרה ב30-40 קמ"ש כי לא פשוט כל כך לידפוק ככה את השאסי.. ומה זה קשור לרעידות במנוע.?

פורסם

פשוט מאוד.

נדפק, התעקם, הלך.

חכה חכה וחכה...

אתה נשמע לי ילד באזור גיל 18. שהייתי בגלך פעם החנתי את הרכב, ושיפשפתי את הטמבון על הקיר בחניה והא קצת נפל.

הלכתי לאיזה "פחח" וישר זרק לי 2000 ש"ח- "חמוד הלך פה השאסי להזמין שמאי, או שאתה רוצה במזומן כדי שאבא לא ידע?" ן"שיש לו את התוכניות של היצרן והא ימתח את השילדה בדיוק למקום"

אמרתי לו שאני ישלם לו במזומן 300 ש"ח (פשוט לא האמנתי לו כל כך וגם לא ראיתי שום דבר עקום שמזכיר שאסי) ושיסתדר את זה עד הצהריים אחרי דין ודברים הוא אמר לי שהוא יסדר את זה, אבל לא יגע ב"שאסי".

באתי אחרי צהריים ודיברתי עם הפועל שעבד לי על האוטו, כששאלתי אם באמת יש שאסי? -כמעט ונקרע לו הטחול מצחוק.

תרגע אני לא מאמין שיש לך שאסי אלא רק "פחח" שמנסה לעשות עליך קופה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מקריאת הסיפור של פותח השרשור בהחלט ניתן לכופף את השלוחה הקדמית של הרכב או את קורת הרדיאטורים שאליה גם מחוברת תושבת המנוע הקדמית וזה גם מסביר את התגברות הרעידה מהמנוע בסרק.

הזמן שמאי רכב ודאג לקבל גם ירידת ערך תואמת לנזק שנגרם.

פורסם

ביגלל זה אני שואל אותו מי בדק שזה שאסי.

אני היתי מנחש שהבעיה ברכב היא גג מוטות היגוי היתעקמו וצריך להחליף אותותפ ביחד עם התפוחי היגוי במכון לפרונט וזהו אני לא מאמין שיותר גרוע מזה יש, שבמהירות של 30-40 זאת לא מהירות גבוהה שאפשר להגיד שיש סיכוי שיש פגיעה בשאסי..

ועוד אתה מציין כי הרכב נוסע ישר לגמריי ואין בעיות היגוי אז כבר זה שולל את הפגיעה בשאסי.

לך למכון לבדיקת רכב או מוסך אמין ותעשה בדיקה שם מה ניפגע...

אני פשוט לא מבין אתה אמרת שיש רק רעידות שהידית נימצאת בP אז מה תאום עכשיו שאסי? מה זה קשור.

מי שאמר לך שיש פגיעה בשאסי לא הייתי חוזר אליו לבדיקה לךלמקום אחר כדי ליבדוק, וקח איתך מישהו שמבין ומישהו בוגר למשל אבא שלך או מישהו שאתה מכיר.

פורסם

יום ראשון אני נוסע ליפו, יש שם חבר של דוד שלי שיש לו מוסך שהוא לא הולך לשקר אותנו ולא שום דבר

וגם אני לא חשבתי שזה פגיעה בשאסי אבל מצד שני זה נשמע הגיוני כי הייתי עם חצי אוטו על מדרכה ועליתי עליה במהירות רבה..

למרות שהמוסכנית אמר שבגלל שהתושבת מנוע הקידמית גם התעקמה (ראיתי בהחלט שהיא התעקמה)

אז זה יוצר לחץ ולכן יש רעידות חזקות יותר

בנוסף לכף גם וו הגרירה התעקם לי

וגם המנעול של המכסה מנוע עלה למעלה

צריך להוריד את הקורה שלו כדי שהמכנסה מנוע יהיה נמוך יותר..

בקיצור, בלאגן, אבל יכול להיות שחלק מהדברים זה בהגזמה למרות שזה מוסכניק שאני סומך עליו

אבל הפחח נראה לי קצת מפוקפק..

אבל אני לא מבין בזה..

טוס טוס, הלוואי וזה היה עניין של שיפשוף הטמבון, אני עליתי כבר עם האוטו על המדרכה עם חצי אוטו :\

ג'ימיניב!

פורסם

פאדיחה להגיד אבל... ניסיתי ללמוד לעשות צלחת עם המכונית

ובמקום פתוח בלי בכלל בכלל אבני שמה יצא לי מאוד טוב

אבל שניסיתי במקום אחר לא הרמתי מספיק הנד ברייק ובמקום לזרוק זנב המכונית המשיכה לתוך המדרכה

לא הספקתי לשים אפילו ברקס..

ג'ימיניב!

פורסם

יופי תמשיך ככה!... בסוף תהרוג משיהו!

אתה רוצה להישתולל לך למקום פתוח בלי אנשים כמו איזה מיגרש שאין בו אף אחד!.

לפי מה שהבנתי מבתגובה שלך זה שיש דברים שיתעקמו ברכב אז כניראה שבאמת יש פגיעת שאסי.

פורסם
יופי תמשיך ככה!... בסוף תהרוג משיהו!

אתה רוצה להישתולל לך למקום פתוח בלי אנשים כמו איזה מיגרש שאין בו אף אחד!.

לפי מה שהבנתי מבתגובה שלך זה שיש דברים שיתעקמו ברכב אז כניראה שבאמת יש פגיעת שאסי.

עשיתי את זה במגרש חניה אחי, מגרש חניה ריק

קוראים למקום אמפי פארק רעננה

יש שמה חניה והיה ריק לחלוטין

פשוט יש אבני שפה שמפרידים בין גושים של חניות

ועל אחד מהם עליתי.. :\

ברור שאני לא יעשה שום דבר שיסכן חיי אדם בכביש ואם אני עושה אז רק במקום פתוח ללא כל סכנה!

המוסכניק אמר שיש פגיעה בשסי והראה לי שיש משהו עקום, אולי הוא עבד עליי?

בכל מקרה יום ראשון אני ביפו לבדוק את זה בשנית..

ג'ימיניב!

• תוכן חדש...