Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר מחצי שנה כמו כל מי שסיים בית ספר, היה לו את ה"רונדו" אני מאמין שרובכם יודעים מה זה ורובכם נגד זה אבל זה לא העניין

על האוטו מדביקים כל מיני פוסטרים של: "סוף סוף גמרתי" ו\או דברים כאלו

אני הדבקתי על האוטו שלי בצד ימין מהנהג על הפח מספר פוסטרים על נייר סלוטייפ

עכשיו בשמש זה גרם לפעולה שהנייר סלוטייפ נשאר על הפח ולא יוריד וזה רק מכער את האוטו

עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזה שהוא חומר שמוריד את זה בלי שיפגע בצבע ובפח?

אשמח לעזרה!

ניב.

ג'ימיניב!

פורסם
לפני יותר מחצי שנה כמו כל מי שסיים בית ספר, היה לו את ה"רונדו" אני מאמין שרובכם יודעים מה זה ורובכם נגד זה אבל זה לא העניין

על האוטו מדביקים כל מיני פוסטרים של: "סוף סוף גמרתי" ו\או דברים כאלו

אני הדבקתי על האוטו שלי בצד ימין מהנהג על הפח מספר פוסטרים על נייר סלוטייפ

עכשיו בשמש זה גרם לפעולה שהנייר סלוטייפ נשאר על הפח ולא יוריד וזה רק מכער את האוטו

עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזה שהוא חומר שמוריד את זה בלי שיפגע בצבע ובפח?

אשמח לעזרה!

ניב.

זאת לא שאלה שהיתה אמורה להשאל יום למחרת הרונדו ?

בכל מקרה כמו שאמרו מים רותחים עם סמרטוט עדין לשים על זה כמה "הספגות" של מים רותחים ולשפשף, אם הצבע לא! מטאלי אז אפשר לעשות את זה גם עם פוליש עדין ולאחריו ווקס

פורסם

1. ניתן להוריד את הדבק בעזרת סמרטוט לבן ספוג באלכוהול רפואי

2. מרח שמן תינוקות בעזרת סמרטוט על הדבק ולאחר מכן תוכל להוריד אותו בעזרת שפשוף קל עם סמרטוט טבול במים.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה השארת את זה חצי שנה.

בכל זאת, חימום השטח עם פן , רצוי בעדינות עם פן נגרים, לקלף עם סרגל פלסטיק, שאריות להסיר עם ספרי לניקוי בלמים או רוסטאוף או WD40

בשום אופן לא עם טינר/אציטון/ספריי קרבורטור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכם

אני ניסיתי עם טבליות אלכוהול רפואי שזה סוג של נייר ספוג באלכוהול רפואי וזה לא ממש עזר.

אני אנסה עם מים חמים ואם לא אז עם WD40

ואני לא יודע למה השארתי את זה כ"כ הרבה, זה לא הפריע לי עד שהגעתי לכאן לפורום ;)

חשוב לטפח את המכונית =]

ג'ימיניב!

פורסם

מקפיץ את האשכול!

ניסיתי מים חמים, ניסיתי קולה, ניסיתי אלכוהול רפואי ושום דבר לא יורד.

אני לא יודע מה לנסות כבר

מי שלא הבין נשאר הנייר סלוטייפ על הפח, כלומר זה לא רק סימן זה הנייר סלוטייפ עצמו.

אשמח לעזרה!

ג'ימיניב!

פורסם

חמור מאד...

נסה לגרד את הדבק בעזרת אחד מהדברים הבאים - בסדר יורד (אם אחד לא עוזר, נסה את הבא אחריו)

1. ציפורן

2. סקוץ'

3. צמר פלדה

4. שפכטל

5. מעדר

חזור לדווח אם הצלחת (רצוי עם תמונות)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם מדובר בנייר דבק (עשוי נייר) - תמשיך להרטיב אותו במים עד שיתרכך. אחר כך נסה לגרד בעזרת קיסם מעץ.

את שיירי הדבק יש להסיר באמצעות סמרטוט לח, ולבסוף מעט ווקס.

אם זה Masking tape העשוי חומר פלסטי - חמם אותו באמצעות פן לשיער ונסה להסיר בעזרת קיסם. את שיירי הדבק הסר במעט טרפנטין ונגב מייד בסמרטוט לח.

עבוד בסבלנות ובעדינות.

פורסם

הייתי מוותר על הטרפנטין, הוא תוקפני כלפי הצבע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני השתמשתי באציטון על צבע לבן , עבד מעולה. הצבע לא ירד ולא דהה ולא כלום.

אצטון אכן עובד ולא פוגע בצבע.

אבל בשביל השקט הנפשי שלך, תנסה קודם בפינה ניסתרת.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

יקיריייי!!!!!!

שלא תעיז להשתמש לא באצטון ולא בשום חומר כזה או אחר ובטח שלא בשום אמצעי שהוא כגון סקוצ'ים וניירות שיוף למיניהם על כל החכמי חלם שתרמו את עצת האחיתופל שלהם לך כדי לצחוק עליך...

תעשה את הבא...

היום כאן כמה חברים טובים שהציעו לך להשתמש ב WD 40 וכמו כן השיטה הכי טובה... להעמיד את האוטו במקום מוצל להרבה מאוד זמן, לשפוך מים חמים על האיזור, ועם האצבע או מטלית רכה לנסות להוריד את החומר...

זה יהיה קשה אבל בסוף זה ירד... אתה צריך הרבה מאוד עקשנות וסבלנות (מצידך כדי שזה יעבוד באמת)...

בהצלחה רבה,

נמרוד

• תוכן חדש...