Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה גם אני נכשלתי בבדיקת זיהום ברובר שלי

תוצאת הלמבדה - 1.06

שמתי גולד לייבל נסעתי 200 קילומטר חצי שעה-רבע שעה לפני הטסט עשיתי את "בדיקת השמש" נסיעה על טורים גבוהים ולפני הכניסה לבדיקה להגיע בלחיצות ל5 אלף סלד והנה התוצאה זהב!!!חחח

תוצאת למבדה- 0.1

עברתי!

פורסם

ניגשתי לטסט עם פולו מודל 97 ובדיקת הגזים יצאה לא תקינה (ראו קובץ מצורף).

קריאת CO במצב סרק הייתה 8% האם זה נשמע הגיוני (המותר הוא 0.5%)?

בשנה שעברה הכל היה תקין,

הרכב היה כבוי כ 15 דקות לפני תחילת הבדיקה (אבל נסע חצי שעה לפני כן),

האם יש טעם לשים תוסף K44 ולחזור על הבדיקה שנית או שנתון גבוה זה מראה בעייה רצינית שחבל לבזבז את הזמן על תוסף דלק?

תודה,

ירון

CO1.jpg

פורסם

במקרה שלך תוסף דלק לא יעזור.

יש לך בעיה בחיישן חמצן או/גם בממיר הקטליטי ייתכן שיש לבצע גם ניקוי מצערת.

צריך המלצה למוסך המתמחה ברכב שברשותך בגוש דן עם מחיר סביר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מוזר לי מאוד, הייתי מציע לבדוק שוב, שהרי למבדה 1.6 מצביע על תערובת דלק ענייה מאוד ברמה שהמנוע לא מקבל מספיק דלק והוא בכלל לא יכול לפעול באופן שהאוטו נוסע איכשהו מעל 1.3 , כאמור מחוסר דלק למנוע.

אז איך יתכן שה CO ככ גבוה? מאוד מוזר , ואני מציע לבדוק במכשיר אחר.

לחילופין, בבדיקת הסרק, נראה תקלה מהותית שכן 8 אחוז CO זה חריג ומאופיין בדכ בחיישן אוויר לא תקין/מנותק וכו. התוצאה של הסלד הגבוה מצביע לכאורה על ממיר לא תקין, יתכן ומדובר על צירוף תקלות, אך נזכור שהלמבדה הגבוהה סותרת את ההנחות האלה על הסף.

הייתי מציע לגשת למקום שיש לו מכשיר 4 גזים (אני מאמין שלמוסך רון שגם אני מאוד ממליץ, יש) ולבצע בדיקה מהתחלה ולפעול בהתאם.

חזור לעדכן בבקשה

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב נכשל בבדיקת זיהום אוויר, התוצאות הן:

1. במצב סרק:

1. סל"ד: 922
    2. CO% = 0.84 ==> לא תקין
    3. [*]סל"ד גבוה:

1. סל"ד: 2469
      2. למבדה: 1.01 ==> תקין
      3. CO%: 0.72 ==> לא תקין
      4. חום מנוע:84

מדובר באופל טיגרה שנת 98, מנוע 1.6.

הקפדתי לשים GOLD LABEL שבוע לפני וגם יום לפני הטסט.

אשמח אם תוכלו ליעץ לגבי מה ניתן לעשות.

פורסם
ממיר קטליטי סיים את החייו. בדוק האם תחליפי מחזיק מעמד כי ברנו הממיר התחליפי לא שורד יותר משנה.

אז אין מה לנסות על מנת לעבור את הטסט בלי החלפת ממיר? מה עם ניקוי מצערת? הוספת עוד תוסף?

בנוסף, הרכב מטופל בצורה טובה מאוד ועבר 140K

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אני מחזק את דברי דן אידין .

גם לדעתי הממיר ע"פ התוצאות של הגזים לא קיים \ פעיל .( ברכב - אופל).

בברכה.

חיים יוד.

הממיר קיים. כנראה צריך להחליף...

פורסם

למה השרשור המעולה הזה כבר לא "דביק" ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

החלטתי לעשות עוד נסיון אחד: שמתי גולד לייבל על 0.5 טנק יום לפני הטסט, נסעתי כ- 30 ק"מ, היום הלכתי לטסט (דאגתי לנסוע בטורים גבוהים.. אם זה משנה בכלל) ובסוף עברתי את בדיקת הזיהום.

פורסם

מצויין שעברת, אני מניח שהתוצאות היו מאוד גבוליות, אם כן ואם לא, אז השורה התחתונה שעברת, היא הטובה עבורך.

לגבי שהשרשור אינו דביק יותר, הנושא והתקנות בנות שנתיים ימים כמדומני, השרשור בן שנה וחצי, ועל כן נראה שמי שהחליט להסיר את "דבקותו" בחר נכון.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...