Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שקראתי וזה קצת מבלבל חלק טוענים שיש צורך בK 44 ויש כאלה שמחליפים חצי אוטו

אני צריך חוות דעת על התוצאות בלי אינטרס כדי באמת לדעת ממה זה נובע שיש יותר מידי CO בסל"ד גבוה

אני פשוט לא רוצה ליפול עם הבדיקה הזאת:(

פורסם

asafa וחנן, חימום הממיר קטליטי לפני הבחינה היא פעולה חיונית, דובר על כך קודם ואת דרך הביצוע תמצא בשרשור.

במידה וזו לא הבעייה, תן לנו את כל נתוני ה 4 גזים בסרק וב 2500 סל"ד ותקבל תשובה יותר ממוקדת.

פורסם

את התעודה מקבל כל רכב שעבר את הבדיקה, והתעדה חייבת להיות צמודה לרשיון הרכב בכל עת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
את התעודה מקבל כל רכב שעבר את הבדיקה, והתעדה חייבת להיות צמודה לרשיון הרכב בכל עת.

תודה. אבל זה רק לגבי רכבים משנת 1995 כאמור לעיל?

פורסם

חברה לצערי נכשלתי שוב על CO יחסית גבוה בסל"ד גבוה (0.40)זאת לאחר שעשית ניקוי הזרקה

אני ממש לא רוצה להגיע לממיר או חיישנים האם שווה לי לנסות שוב עם תוסף K44 ...

אודה ממש לתשובה כנה

פורסם

אם אתה לא רוצה לבזבז כסף סתם. כדאי שתעבור אבחון ממוחשב במכון המטפל בהזרקות דלק, ואז גם תוכל לדעת מה התקלה - חבל שתבזבז כסף וזמן לריק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום רב!

קראתי את כל הנאמר בדיון זה, לא מצאתי פתרון העונה לבעיה שלי.

נתונים טכניים!

הרכב: פיאט פונטו 1997.

סיבה להכשלה: CO.

מספר הגשות לטסט: 2.

פעם ראשונה: 0.51.

פעם שניה: 0.39.

ולאחר הנתונים הטכניים נספר מה עשיתי בעצמי,

ניגשתי בפעם הראשונה וכמו שראיתם נכשלתי על 0.51, הלכתי למוסך שלי, אמרו לי לנסות K44, היה לי קצת פחות מרבע טנק, הכנסתי למיכל פחית מלאה של K44, נסעתי במאמץ ובכל תנאי דרך אפשריים עד שהגעתי לאדום, כלומר אין מצב שהK44 לא נכנס למנוע.

לאחר כל הסיבובי סרק האלה, ניגשתי שוב לטסט, ניכשלתי שנית הפעם עם 0.39, התוצאה די קרובה לעובר, אני רוצה רק לעבור ולא יותר מזה, כלומר הפתרון הכי זול, מהיר ואפשרי כי מבחינתי מישהו רוצה לקנות את הרכב והוא רק רוצה שאני יעביר לו את הרכב טסט לפני הקניה.

אני עובד עצות, מה עליי לעשות? אני לא רוצה סתם לגשת ולגשת ולבזבז המון כספים מיותרים.

ספרו לי בבקשה על הפתרון הזול והמהיר לעניין.

תודה רבה!

פורסם

...ספרו לי בבקשה על הפתרון הזול והמהיר לעניין....

תודה רבה!

מה עם שאר הנתונים? CO בסרק, למבדה בסלד גבוה ?

ק"מ ברכב? האם הוחלף ממיר אי פעם , האם ישנם קרטועים - חוסר יציבות בסלד סרק/גבוה?

בקיצור - צריך עוד פרטים.

פורסם
מה עם שאר הנתונים? CO בסרק, למבדה בסלד גבוה ?

ק"מ ברכב? האם הוחלף ממיר אי פעם , האם ישנם קרטועים - חוסר יציבות בסלד סרק/גבוה?

בקיצור - צריך עוד פרטים.

אין מולי את הבדיקה אבל שאר הדברים יצאו מצויין!

99,500 ק"מ, לא שידוע לי שהוחלף ממיר, אין קרטועים...

פורסם

שאלה קטנה ..

יש לי פולו 1400 16V מודל 97.

יש לי אגזוז (רק דוד) של סיברינג.

והוציאו את הממיר הקטליטי.

השאלה שלי אם האוטו יכול לעבור טסט בלי הממיר הקטליטי?

תודה לעוזרים=> עומרי

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

פורסם

רוב הסיכויים שלא.

בדוק במכשיר 4 גזים למשך 30 שניות ב2700 סלד, לכמה הCO יורד. אם הוא יורד אל 0.3 ומתחת , שלב א' בסדר.

אם בסדר בשנייה ה30 , עזוב את הגז וספור 10 שניות. הCO צריך להיות מקסימום 0.50 . אם יותר אז לא בסדר.

אם שניהם בסדר , יש לך מזל.

בשלב א' יש צורך לוודא שהלמבדא לא עובר 1.030 ולא יורד מ 0.970 .

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז עדיין יש לי סיכוי קטן לעבור טסט למרות שהוציאו את הממיר?

ועוד שאלה קטנה- האגזוז (רק דוד) של סיברינג יעבור לי טסט?

SEAT IBIZA 20VT

Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...