Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא יונדאי לנטרה 1996 1.6 ידנית 142,000ק"מ.

כשאני מניע את הרכב הטורים טיפה נמוכים ומרגישים שהרכב קצת מגמגם. זה קורה אחרי שהרכב עומד לפחות 6-8 שעות. לא מרגיש חוסר סחיבה או קושי בהנעה. הטורים "מסתדרים" כשאני מתחיל בנסיעה.

בעלים לפני החליף חוטי הצתה (מקוריים). לפני חודשיים שמתי BGK 44 במיכל. לא מזמן עשיתי טיפול לרכב שכלל גם החלפת פלאגים. יש עוד משהו שאני יכול לעשות בעצמי, לפני שאני מכניס את הרכב למוסך?

פורסם

הסיבות לתקלה יכולות להיות שונות ומגוונות אבל,בגלל שהתלונה היא אחרי חניה ארוכה של הרכב כדאי לבצע בדיקה ראשונית לצ'וק האוטומטי ברכב (לפותח השרשור: האם לרכב לוקח זמן רב מידי להגיע לטמפ' עבודה תקינה או שתוך שתי דקות אתה כבר יכול לנסוע,האם יש זלילת דלק מוגזמת לאחרונה,אם ענית על שני אלו בחיוב כדאי להגיע למוסך לשים את הרכב ולמחרת בבוקר לתת למכונאי להניע אותו,לאחר מכן אם ההתנעה תהיה בעייתית תבין את הבעיה.

לפעמים מספיק רק פירוק וניקוי של היחידה והיא חוזרת לעצמה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא כותב שהטורים מסתדרים כשמתחילים בנסיעה.

אם הוא ירים טורים אז בסרק הסל"ד יהיה גבוה מדי כשהמנוע חם.

נשמע יותר כמו בעית סל"ד שהמנוע קר ("צ'וק אוטומתי").

הערת מינהל המערכת:

ואם כבר, אז צ'וק אוטומטי, אבל גם זה לא נכון.

ברכב זה אין צ'וק אוטומטי. אם אתה לא יודע,למה אתה עונה? אל תענה!

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

ידוע לי שברכב אין צ'וק!

פשוט בארץ אוהבים לקרוא לכל מערכת שמרימה סל"ד כשהמנוע קר "צ'וק אוטומטי" סליחה ומחילה על הטעות!

כל מה שרציתי לכתוב הוא שאין צורך בכיוון סל"ד סרק (דבר בלתי אפשרי ממילא אם אני לא טועה).

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם
הסיבות לתקלה יכולות להיות שונות ומגוונות אבל,בגלל שהתלונה היא אחרי חניה ארוכה של הרכב כדאי לבצע בדיקה ראשונית לצ'וק האוטומטי ברכב (לפותח השרשור: האם לרכב לוקח זמן רב מידי להגיע לטמפ' עבודה תקינה או שתוך שתי דקות אתה כבר יכול לנסוע,האם יש זלילת דלק מוגזמת לאחרונה,אם ענית על שני אלו בחיוב כדאי להגיע למוסך לשים את הרכב ולמחרת בבוקר לתת למכונאי להניע אותו,לאחר מכן אם ההתנעה תהיה בעייתית תבין את הבעיה.

לפעמים מספיק רק פירוק וניקוי של היחידה והיא חוזרת לעצמה.

הרכב מגיע מהר לטמפרטורת עבודה. אני לא מחכה שתי דקות, אלא מתחיל מייד בנסיעה. בשביל מה לחכות? :shock:

קשה לי לענות בעניין צריכתהדלק כי בזמן האחרון רוב הנסיעות קצרות בתוך העיר- בבוקר לתחנת רכבת ובערב חזרה ובנסיעות כאלה קשה לבחון תצרוכת דלק. מה שבטוח שה GSI 2.0 ליטר לא זללה יותר דלק מהקוראנית.

זה לא קרבורטור שמרימים טורים ע"י צ'וק. הכל נעשה ע"י מחשב.

פורסם

שבת שלום

נסה לנקות את מנוע הצעדים - ממוקם במרכז הסעפת יניקה מלמעלה ומחובר בעזרת שני ציורות גומי ומחבר חשמלי.

התז לתוכו מעת חומר לניקוי מצערות והזז מעט את הטובלן בעזרת מברג דק - נראה כמו טריס קטן מבעד לאחד הפתחים.

במידה והתקלה היא מכאנית - ליכלוך ,פיח זה עמור להסתדר אך במידה וזה משהו אחר שמפריע למנוע לעבוד אתה תתצתרך לגשת למאבחן לאבחון מיקצועי .

בהצלחה.

שבת שלום.

חיים יוד.

פורסם

יש לבדוק האם לא התעסקו עם המצערת, אם לא, (גם אם כן) רצוי לחבר סקנר ולראות מה קורה בבוקר לגבי הנתונים וייצוב הסיבובים בעקבות הנתונים.

האם כאשר מפעילים מזגן (כאשר המנוע כבר חם) הסיבובים נשמרים על אותה רמה או שנופלים, ואם נופלים, אז מכמה לכמה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בהדרכתו של חיים יוד פירקתי את מנוע הצעדים, ניקיתי אותו עם ספריי קרבורטורים ויצא הרבה פיח שחור. בדקתי גם התנגדות בפינים ולפי הנתונים ניראה תקין. הרכבתי את החלק והנעתי את הרכב (לא הנעתי אותו מאתמול בצהריים). הניע בסדר וגם הטורים נשמעים יציבים ולא מגמגם. בהמשך השבוע נבדוק אם זה באמת עזר לאורך זמן.

תודה רבה לחיים יוד על העזרה! :king::mm_yeah:

IMG_1395.jpg

IMG_1396.jpg

IMG_1397.jpg

IMG_1398.jpg

• תוכן חדש...