Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום הנכבדים - שלום!

לא מזמן רכשתי רכב מסוג רנו קליאו RN שנת 96.

לאחר בדיקה יסודית במוסך - הסתבר כי בעל הרכב הקודם לא היה נדיב כל כך... :mad: .

היה חסר לרכב בקר טורים בסרק - לא זוכר את שמו האמיתי- מיקומו מתחת למסנן אוויר,

הרכיב בעל פין האמור לדחוף את מצערת הגז ובכך לייצב את הטורים ולעלות טורים כשמנוע קר (עד כמה שאני יודע).

השלמתי את הרכיב (ד"א - BOSH - 700, מוסך מורשה 1700 !!!) אך הוא עובד חלקית.

כשמנוע קר - הוא לא מעלה טורים והמנוע רועד, כאשר הוא בטמפרטורת עבודה - הטורים עולים ויורדים (אין לי מד טורים לכן אני מעריך בין 900 ל - 700 סל"ד בתדירות של בערך 0.5 HZ).

אין לי מושג עם זה "קריטי"וכמו שהבנתם אני לא מומחה בכלל, לפני שאני פושט רגל במוסך מורשה (זה גדול על המוסכניק שלי) - האם אני יכול לפתור את הבעיה בכוחות עצמי :?:

פורסם

לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר אבל לחברה שלי יש קליאו אוטומטית שנת 94 ואני יודע שבין מנוע הצעדים (כך נקרא החלק) לבין הקונקטור שבקצה החוט שמגיע אליו ישנה קופסת תיאום מלבנית שחורה. אני לא יודע מה תפקידה אבל יכול להיות שהיא חסרה אצלך?

אני גם לא בטוח שצריכה להיות כזו אצל.

כדא שתבדוק במוסך טוב.

אני ממליץ על מוסח "פיתוח" ברחוב גלגלי הפלדה בהרצליה.

• תוכן חדש...