Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש למישהו רעיונות מה כדאי לבקש (מתנה) ממישהו שחוזר מארה"ב לארץ? ( משהו מיוחד אולי? או משהו שלא ניתן להשיג בארץ? )

יש רעיונות?

פורסם

תקציב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לממליץ על נינטנדט wii,יצא לך לשחק בו ?......

בקיצור ולעניין,חרא מכשיר, יש לי 4 חברים שקנו אותו ומתבאסים על הרגע,המכשיר אצלהם פחות מחודשיים והם עברו כבר ל-X-BOX 360 או PS2/PS3....

אני אישית ממש לא התלהבתי ממנו,והעדפתי ללכת על PS2 עד שהמחירים של ה-3 יירדו מעט.

לפותח השרשור,

יש בארה"ב בערך 8 מליון מתנות שכדאי ושווה לקנות שם ולהביא לארץ,השאלה היא מה אתה אוהב,מה אתה צריך,ומי מביא לך את זה (אם למשל מי שמביא לך זה אחיך,או הורים שלך,אז עוד אפשר להעמיס קצת משקל,אם זה חבר או קרוב משפחה יהיה קצת פחות נעים לתת לו לסחוב 10 קילו מתנה....).

אם אתה בקטע של מכוניות\טיסנים\מסוקים בשלט רחוק,תחשוב על משהו שאתה צריך בתחום הזה,המחירים שם נמוכים מאוד ביחס לארץ (שחיטה של ממש), אותו כנ"ל לגבי כל קונסולות המשחקים,בכלל מוצרי חשמל די זולים שם......שוב, השאלה האמיתית היא- מה בא לך ?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קסדת בירה של אוהדי פוטבול. הנאה מובטחת!

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

אין מוצר בעולם שלא ניתן לקנות באינטרנט, בוודאי אם המקור שלו מארצות הברית.

הזמנים שבהם "הביאו דברים מארצות הברית" התפוגגו מזמן.

אפשר לשלוח את החבר לקנות שקיות של אוכל מיובש לאסטרונאוטים. באמת, זה קיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין מוצר בעולם שלא ניתן לקנות באינטרנט, בוודאי אם המקור שלו מארצות הברית.

הזמנים שבהם "הביאו דברים מארצות הברית" התפוגגו מזמן.

.

איך מה שכתבת מתקשר לנושא השרשור ?.....

פותח השרשור לא שאל אם כדאי להביא מתנות מחו"ל או שעדיף לקנות דרך האינטרנט, אני משער שהשאלה שלו עלתה מכיוון שיש מישהו שהוא מכיר שטס להארה"ב,והוא רוצה להחליט מה להגיד לו להביא.

אגב,הכל אפשר לקנות מהאינטרנט,ואז לשלם על זה די משלוח,ואם זה מוצר יקר אז אולי לשלם גם מכס,שלא לדבר על זה שלא לכל חברה אתה תמסור בשמחה וצהלה את פירטי כרטיס האשראי שלך....

שלא תבין לא נכון,אני אישית הייתי קונה הרבה מארה"ב דרך האינטרנט,אבל אם יש אפשרות שמישהו שאני מכיר יביא לי את זה פיזית לארץ- עדיף בהרבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה שכדאי להביא הם מוצרים "שקשה להכניס אותם בדרך לגיטימית"

אני חלילה לא מדבר פה על סמים ונשק... אני מדבר על מוצרים שצרכים רישיון יבוא ולכן לא נמכרים בארץ אבל ביבוא אישי יש "פחות בעיה".

לדוגמא מכשירי קשר שנמכרים בארץ משדרים עד חצי וואט הספק שידור מה שבד"כ מספיק ל 500-1000 מטר טווח, בארה"ב נמכרים מכשירים של 3-5 וואט עם טווח שידור וקליטה גבוהים יותר.

עוד כדאי, מכשירים מיוחדים שמהם נמכרים בודדים בארץ (בגלל העדר עניין של הציבור) אלו נמכרים במחיר מופקע עם מתח רווחים גדול ונמכרים בארה"ב במחירים נמוכים מאוד.

שתי דוגמאות:

שלא אוניברסאלי RM-AX4000 של סוני נמכר בארהב בפחות מ70 דולר ובארץ מעל 1000 ש"ח.

או נגן מדיה אלחוטי של דילינק dsm-320 שנמכר בארה"ב בפחות מ100 דולר עולה בארץ כ 250 דולר.

אולו רק דוגמאות!

זכור שברוב המקים לא כדאי להביא כלום ואתה גם לא נהנה מאחריות למוצר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...