Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוליה- אותי כן תקפו כלבים במשך חיי, שלושה מהם לא זכו לראות את יום המחר.

לא כי אני פסיכופט, אלא כי אני יודע ויכול להגן על עצמי בעת הצורך.

זה שאת יפת נפש, זה אחלה.

את תספגי את הנשיכות, את האי-נעימות, את הכאב, את הראש ראש שלטיפול רפואי דחוף.

אני מעדיף לוותר.

ורק כבדרך אגב, שלושת הכלבים (שממש לא יכולים להיחשב כחביבים\חמודים), לא נהרגו עם כלי נשק כלשהו.

הם היו כלבי רחוב.

אביחי

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו, אני לא מבין משהו. אם מישהו היה מסתובב עם שאטגאן טעון בידיו בשכונה, זה היה נראה לכם מסוכן ומוזר, אבל להסתובב עם כלב שמסוגל להרים 106 עם שרירי הלסת שלו בלבד זה בסדר? אתם באמת חושבים שאתם שולטים בכלב בכל מצב ועניין?

יש לי רעיון: שיחילו חוק בו לאחר תקיפת כלב, בעליו מקבל את העונש כאילו תקף בעצמו. ואז נראה מי סומך על הכלב שלו מספיק. אחרי שחכם אחד או שניים יקבלו 10 שנים בפנים אחרי שהכלב המחונך שלהם קרע לילד בן 6 את הצורה, אולי אנשים יחפשו להפטר מהכלבים בעצמם.

אז רואים שאין לך ממש ידע בכלבים

תקרא קצת ותלמד על כלבים ותראה שפיטבול או אמסטף הם לא הסוגים עם הלסתות הכי חזקות בעולם, פיטבול ואמסטף הם לא הכלבים התוקפנים ביותר בעולם.

אתה עושה הכללות!

תקרא ותראה שגולדן רטריבר זה הכלב הכי תוקפן שיש, ואתה תראה לשרועה גרמני יש יותר כוח בלסת מאשר פיטבול או אמסטף

ואם תחפש ממש טוב תראה שכל הפעמים שכלב נשך בארץ והוא לא היה מגזע מסוכן פשוט לא הראו את זה בחדשות כי זה לא מספיק פיקנטי.

ככה יוצרים שם רע לכלב שמראים רק אותו בתור תוקף עיקרי בארץ

וכמו שכתבתי מקודם, אנשים חסרי ידע הם סכנה גדולה יותר.

חינוך זה שם המשחק פה, כלב בלי גבולות זה כמו בנאדם עם נשק, הוא יכול לתקוף אותך בכל רגע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תקרא ותראה שגולדן רטריבר זה הכלב הכי תוקפן שיש.

תומר, מאיפה הבאת את המידע הזה? מעניין אותי לדעת :shock:

הגולדן שלי לא דוגמה - כי הוא עובר טראומה, ולכן הוא מעט תוקפן כלפי אנשים זרים.

לפני אותה תקרית לא נעימה עבורו - הוא היה אדיש וחברותי ביותר כלפי כולם.

אמא שלו - אדישה וחברותית מאוד גם כן - כלפי כולם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נשמע מעניין.

בכל מקרה, הגולדנים שיש לנו במשפחה - אדישים וחברותיים להפליא :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אביחי - אני אענה לך פעם אחרונה בצורה שתוכל להבין.

אין לי שום התנגדות לכך שיש לך יצר השרדות - אבל אתה יכול לפצוע ואתה לא חייב להרוג.

מבחינתי אתה זה שצריך לשבת בכלא על רציחת בעלי חיים. ורק שתדע - יש חוקים במדינה הזו נגד זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתה עושה הכללות!

תקרא ותראה שגולדן רטריבר זה הכלב הכי תוקפן שיש

אני לא יודע מה איתך אבל לי יש גולדן, יצא לי להכיר גולדנים רבים, ואף אחד מהם לא תוקפני

בטח לא שלי, הוא בחיים לא נשך אנשים, אולי להיפך - הוא הגן על אנשים (יותר נכון ילדים צורחים) מכלבי רחוב.

פיטבולים ואמסטפים אני מכיר גם כן, אני מבטיח לך שהם נוטים יותר

לתוקפנות כלפי בני אדם (ובני אדם תמימים!!!). דוג':

פיטבול של חבר קרוב שגר 2 מטר ממני נגס לחבר אחר את הכתף בצורה מפחידה, הוא גם סיפר שהכלב

ניסה לנשוך אותו בכיוון הראש, כלומר הוא הצליח להגיע רק עד הכתף.

אמא שלי שהייתה בבית, שמעה את הצרחות, אני ראיתי את הדם ועד היום את הצלקות ואני גם עד לכך שהבעלים

(אותו חבר שהיה קשור לכלב מאוד) מסר אותו להסגר בלי להסס.

לחבר אחר יש פיטבול מעורב בבוקסר ואמסטף, כן כן, הכלב יכול להיות חמוד מאוד, אפשר ללטף אותו עם הידיים

ורגע אחרי זה לאבד אותן:shock: הוא כ"כ לא צפוי שזה מדהים, הוא מתייחס לגורי חתולים כאילו הוא אמא שלהם,

אבל כשאחד מהחברים היה מלטף אותו הוא היה יכול להתפרץ ברגע ולתת ביס שרואים רק בסרטים, אם לא הערנות

של החבר הבעלים שלו, הייתי מספר לכם גם על צלקת שלי. היום לאף אחד אין אומץ להתקרב אליו.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

זה הגולדן (אם אני לא טועה) של חבר שלי

dsc01288ky6.th.jpg

וזה הכלב הכי הכי הכי חברותי בעולם, באמת!

לעומת זאת, בשכונה שלי באחת החצרות יש גולדן דיי עצבני שלא כדאי להתקרב אליו.

כשאני נוסע הביתה עם הטרקטורון והוא משוחרר הוא מתחיל לרדוף אחרי וזה דיי מבהיל.

כנראה שהעצבנות תלויה בדרך שמחנכים את הכלבים.

פורסם

זה מה שרוב האנשים לא מבינים ובגלל זה יש חוקים מטופשים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפלא ופלא, ממש כמו בני אדם...

מתי תבינו שהכללות לגבי גזע של כלבים, כל עוד הן לא מגובות ע"י מי שכותב אותן במחקרים ועובדות (!), שוות כקליפת השום?

ולא, להגיד לכל מי שמפקפק בדברייך "תחפש מאמרים" לא נחשב כהבאת הוכחה...

זה מתחיל להריח לי בדיוק כמו גזענים מסויימים לאורך מהלך ההיסטורייה אשר ניסו לשוות לעמים מסויימים תכונות מסויימות.

פשוט ככה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מתחיל להריח לי בדיוק כמו גזענים מסויימים לאורך מהלך ההיסטורייה אשר ניסו לשוות לעמים מסויימים תכונות מסויימות.

פשוט ככה.

:mm_yeah:

פורסם
זה מה שרוב האנשים לא מבינים ובגלל זה יש חוקים מטופשים

אשמח אם תסביר לי משהו, כי כנראה אני מהאנשים שלא מבינים.

ראיתי גור פיטבול בן חצי שנה שממש לא חונך לתקיפה ובאיזשהו שלב, בלי חינוך מיוחד, התחיל לתקוף. קראת נכון. כלב, ליתר דיוק גור, מתחיל כבר לתקוף וכן, אין מה לעשות, מסרו אותו (כנראה לשמירה).

תגידו מה שאתם רוצים, עם פיטבול ואמסטף זה רק עניין של מזל, יכולים לצאת לכם הכלבים הכי חמודים שתראו ויכולים לצאת לכם כלבים שאפילו בסיוטים לא תרצו לבקר אותן.

פורסם

זה שהכלב לא חונך לתקיפה לא אומר שהוא חונך נכון.

אין מה לעשות , חוץ מלא לסמוך על אף אחד ותמיד לקשור כלב כל עוד יש סיכוי הכי קלוש לבעיה , תמיד נכון לקחת את הכלב לאילוף משמעת או להתייעץ עם מאלף מקצועי לגבי דרכים לפתירת בעיות.

התנהגות קטנה אצל בן אדם בניסיון "לחנך" את הכלב יכולה להתפרש לא נכון אצל הכלב - ולכן כשאדם לוקח כלב (גם צ'יואווה) הוא צריך ללמוד איך להתנהג ואיך לחנך אותו.

אותו בחור עם הגור התוקפני , כנראה שגם אם היה לו כלב קטן הוא היה תוקפני, אבל אם אותו בחור היה יודע ומבין מראש איך להתנהג לכלב ואיך לחנך אותו - לא היתה שום בעיה.

פשוט אנשים חושבים - שהופ אני אביא כלב - מקסימום אוציא אותו לטיול והכל יהיה בסדר - למה - כי הבאתי אותו בתור גור.

זה פשוט לא מספיק מעבר להתנהגות כלפי הבעלים.

חוץ מזה אני מסכים באופן גורף עם אלדר.

זה פשוט מגוכח שאת חברה שלי לא מעלים על אוטובוס עם בולדוגית צרפתיה גורה כי היא "אמסטפ" והיא חייבת מחסום (לך תסביר לנהג שא. היא לא אמסטפית בכלל - היא יותר שרירית ונמוכה ועם פרצוף פחוס - משהו אחר לגמרי וב. שאין מחסום לכלבים פחוסים בגודל הזה) והכלבה מסוכנת גם כשהיא על הידיים כל הנסיעה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לBLU JAY אני חושב שאת טועה לחלוטין , כלבים עדיין לא חשובים כמו בני אדם ועם כול הכבוד אם כלב הוא תוקפן אז צריך להרוג אותו . כי היום את תתגונני ומחר הוא יבוא לילדה יותר קטנה שלא יכולה להתגונן ויהרוג אותה ?!!

ולגבי העובדה שהבעלים הוא הקובע , יש בזה המון אמת , כי לבן דודי היה כלב כנעני והוא הפך אותו לכ"כ תוקפן עד שהיה צריך לשמור עליו שלא יצא , ואם הוא היה יוצא , לא משנה מי היית יכולת למצוא עצמך בבית חולים .

אבל אני כן חושב (ועם כול הכבוד לסטיטסטיקות וסיפורים ברשת ) שאמסטף ופיטבול הם גזעים מסוכנים , ולו רק בגלל העובדה שהכליאו אותם להיות כאלו (הם לא גזעים טהורים , הם תערובות של גזעים שהוכלאו להיות תוקפניים )

ואתם יודעים מה אני מצטרף לרעיון של רועי , אם יחליטו שהבעלים נענש , מעניין אותי מה היו אומרים יפי הנפש שמגנים על הכלבים , אם הם היו מבלים 10 שנים בפנים בגלל כלב .

וכפי שאמרתי היה לי כלב שנחשב תוקפן (דוברמן מעורב בזאב) , אבל פחות מפיטבול ומאמסטף

בברכה יהודה

פורסם

הכלבים הוכלאו בעיקר בשביל יכולות גופניות מסוימות.

ההתנהגות היא משהו נרכש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...