Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק - במשפט שנכתב אפשר להבין שהכלב מטורף ולאו דווקא הבעלים

זה שאתה יודע להבין משפטים ברובד אחד ויחיד לא אומר שכולם כמוך...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שאני מתפלא לראות את הפינצ'ר הזה ליד חי.

מספיק גם שתצלם את הכלב ללא רסן ותשלח עירייה.

האם הכלב באמת רע כמו שאתה מתאר איתו? כי אם לא, חבל סתם לפנות לאנשים שירדימו אותו.

פורסם

תסביר את זה לפינצ'ר הקודם של חברה שלי שחי יופי עם שני זאבים בלגים ענקיים.

הכלב משוחרר חופשי לגמרי ברחוב או משוחרר בגינה של אותו הבחור?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הבנתי מה כבר אנשים רוצים לעשות עם כלב שמרעיש?

לשים לו משתיק קול?

כלב נובח מה לעשות. אני לא רואה אותכם מתקשרים למשטרה על זה שהתינוק של השכנים חופר כל הזמן בלילה ומבקשים להרדים את התינוק.

אם הכלב מחווץ לחצר מתפרע זה משהו אחר, אם הוא בתוך החצר - שים גדר רשת גבוהה וזהו - הוא לא עובר.

פורסם
תסביר את זה לפינצ'ר הקודם של חברה שלי שחי יופי עם שני זאבים בלגים ענקיים.

הכלב משוחרר חופשי לגמרי ברחוב או משוחרר בגינה של אותו הבחור?

ליביו

רועה גרמני/זאב בלגי הוא כלב טוב והוא כלב להקה בעיקרו, כך שאין סיבה שהוא יתקוף כלבים אחרים.

אמסטף הרי ידוע ככלב עוין לכל בעל חיים שהוא ובמיוחד לכלבים

לעולם, אבל לעולם, אל תשווה בין רועה גרמני לאמסטף ! ! ! :-P

פורסם

מזכיר לי בעיה דומה שהיתה לי עם מסטינו נפוליטנה מטורף...

הכלב היה משוחרר בחצר והשער היה פתוח באופן תמידי . לאחר שהכלב פעם אחת תקף את אבא שלי שבא לבקר אותי,

הבהרתי לבעלים של הכלב, שאם זה קורה שוב, הכלב מקבל כדור בראש* ועם כל האהבה שלי לבעלי חיים , החיים של האורחים שלי יותר חשובים לי.

מאז אותו יום לא היו בעיות.... למעשה כל פעם שהוא רואה אותי, הוא עובר לצד השני של הרחוב.

*כותב ההודעה לא מחזיק נשק חם בבית

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי.

תודה על התגובות.

שאלתי היא האם קיים מכשיר כל שהוא שיחרפן את הכלב במקרה והוא יתקוף ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
איציק - במשפט שנכתב אפשר להבין שהכלב מטורף ולאו דווקא הבעלים

זה שאתה יודע להבין משפטים ברובד אחד ויחיד לא אומר שכולם כמוך...

קראי שוב את המשפט : "יש לי בעיה עם כלב אמסטף של השכן המטורף שלי (זה שהסב לי נזקים בשנה האחרונה)."

איך הבנת בדיוק מזה שהכלב מטורף ולא השכן?

בנוסף קראי אתה הת'רד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154074

וזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=122278&highlight=%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA

השכן באמת מטורף, הכלב פשוט תוקפני.

סה"כ עניתי לך תשובה, לא צריך לכעוס.

פורסם
לא הבנתי מה כבר אנשים רוצים לעשות עם כלב שמרעיש?

לשים לו משתיק קול?

כלב נובח מה לעשות. אני לא רואה אותכם מתקשרים למשטרה על זה שהתינוק של השכנים חופר כל הזמן בלילה ומבקשים להרדים את התינוק.

אם הכלב מחווץ לחצר מתפרע זה משהו אחר, אם הוא בתוך החצר - שים גדר רשת גבוהה וזהו - הוא לא עובר.

שישמרו אותו בבית ולא בגינה שיפריע לכל השכונה לישון. כלב שנובח כל בלילה זה כמו שתדליק מוזיקה בפול ווליום אחרי השעה 23:00, חוסר התחשבות מוחלט בסובבים אותך.

יש לי בבניין (10 משפחות סה"כ) שני בעלי כלבים לא קטנים אשר שומרים את כלביהם בדירתם וגם אותם לא שומעים.

הקירות לא עד כדי כך דקים ולא שומעים את המשפחה מעליי עם זוג התאומים הטריים.

פורסם

זאבים בלגים הם כמו כן מאוד טריטוריאלים ושתלטנים (ולא זה לא רועה גרמני, משהו שונה).

בלי להכנס לזה יותר מדי , אמסטף , כמו כל כלב אחר תלוי מאוד בגידול שלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רועה גרמני/זאב בלגי הוא כלב טוב והוא כלב להקה בעיקרו, כך שאין סיבה שהוא יתקוף כלבים אחרים.

אמסטף הרי ידוע ככלב עוין לכל בעל חיים שהוא ובמיוחד לכלבים

לעולם, אבל לעולם, אל תשווה בין רועה גרמני לאמסטף ! ! ! :-P

בגלל אנשים בורים כמוך יש לנו בארץ את החוק המטומטם של גזעי כלבים מסוכנים,

מהי השכלתך בנושא שאתה מפרסם בפורום של עשרות אלפי משתמשים הודעה כזאת?

יש לך אמסטף? מה אתה מבין בגזע? יש לך רועה גרמני? כמה תקיפות ע"י רועה גרמני יש בארץ לעומת תקיפות ע"י אמסטפים? האם אתה יודע שיש צליל מסוים שבמידה ורועה גרמני שומע אותו הוא יתקוף את כל מי שלידו כולל את הבעלים?

האם אתה יודע שלאמסטף אין צורך כזה במידה והוא שומע את הצליל הנ"ל?

האם אתה יודע מה ההבדל בין אמסטף לפיט בול?

האם אתה יודע שבגלל אנשים כמוך הרדימו מעל 15,000 כלבים בעלי "פרצוף מסוכן" שלא נשכו אף אחד בחיים שלהם ובגללך וחבריך לדיעה הם מתו לחינם?

האם אתה יודע שבגלל דעות כגון אלו הציבור הרחב מתייחס את ליביו כמו לעבריין כשהוא הולך לסיבוב עם הכלב? (ואין לו בכלל אמסטף):lol:

לעולם, אבל לעולם, אל תגיד דברים שאתה לא מבין מה המשמעות שלהם ! ! !:?

*יש כרגע בכלבייה בפ"ת 4 כלבים "בעלי פרצוף מסוכן" שמחכים להרדמה בגללך.*

מי יודע כמה כאלו עוד יש ועוד יהיו...

פורסם

גם עקרב יכול להיות חיית מחמד נהדרת. או צפעים. אני רוצה לראות שמגדל נחשים משחרר את כל החמולה לחצר שלכם בלילה, בטיעון של "הם לא תוקפנים! כשמשמיעים לחתול צליל מסויים הוא הורג את כל מה שבסביבה! לנחש לא אכפת" וכן הלאה.

אני לא הייתי רוצה כלב כזה בסביבה שלי, ואם הייתי מרגיש מאויים על ידו בכל צורה שהיא, זה היה או הכלב או אני...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זאבים בלגים הם כמו כן מאוד טריטוריאלים ושתלטנים (ולא זה לא רועה גרמני, משהו שונה).

בלי להכנס לזה יותר מדי , אמסטף , כמו כל כלב אחר תלוי מאוד בגידול שלו.אמת . אבל האמסטף בטבעו הוא תוקפני מאוד יחסית לכול סוגי הכלבים . ולפני שפיש יתחיל שוב פעם , אז יש סוגי כלבים שהכליאו אותם לגזע הזה לשם תוקפנות , והפיבול אמסטף ועוד כמה

ליביו

היה לי דוברמן מעורב בזאב והוא היה שקט כמו דג , יכולת לתת לו מכות והוא לא היה עושה כלום (את האגרסיות שלו הוא היה עושה על כלבים ) ובגלל שהשכנים פחדו , אז יום אחד שהרשתי לו ללכת לכלבת זאב מיוחמת הוא לא חזר .

אבל מה שהיה מוזר זה שכשהוא היה בן שנה והיה מאוד רזה ודי חלש יחסית , אם היו כלבים תוקפניים בסביבה הוא היה משתתק (ואז אני הייתי מתחיל לשקשק ביצים מרוב פחד ) והיה מאתגר אותם ואם לא היו נסוגים הוא היה תוקף . ואני מדבר על זאב בן 5 שמגיע לי למותניים , אל אמסטף ועל שני דניים שהעיזו לא לתת לו להכנס לחהנות מהסעודה שנתנו להם , כך שכלב שמסתדר לא אומר שום דבר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...