Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלקייס, זה בדיוק הנקודה שלי.

לפעמים לא מספיק לפגוע בו, כי אם הוא מספיק פסיכי, הוא לא יעצור. הכאב לא שיקול מבחינת יצור (אדם או חיה) אלים באמת.

לפעמים אין ברירה.

אביחי

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק, אבל - אם יש אפשרות למנוע את המצב, אז למה לא לנצל אותה?

אם לא מנעת את התקיפה מראש, אתה סתם מכניס את עצמך למצב מסוכן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקרא ותראה שגולדן רטריבר זה הכלב הכי תוקפן שיש

תומר, מאיפה הבאת את המידע הזה? מעניין אותי לדעת :shock:

הגולדן שלי לא דוגמה - כי הוא עובר טראומה, ולכן הוא מעט תוקפן כלפי אנשים זרים.

לפני אותה תקרית לא נעימה עבורו - הוא היה אדיש וחברותי ביותר כלפי כולם.

אמא שלו - אדישה וחברותית מאוד גם כן - כלפי כולם.

גולדנים יכולים להיות תוקפניים מאוד, ולא ביגלל אופיים הנוח, אלא בגלל היותם חיות בית מטיבען.

אילו כלבים מפונקים שמקבלים את היותם בבית כמובן מאילו, ולפעמים הבעלים שמפנקים אותם כמו ילדים שניים, עושים משהו שלא שמורת רוחו של הכלב והכלב מגיב כמו שילד מגיב, בצעקות, בכי ולפעמים גם חבטות על רהיטים או על ההורים (לא מדובר במיקרי אלימות של ילדים נגד ההואים, וכל מי שיש לו ילד חווה את החוויה הזו שילד תופס להורה את הרגל וניתלה עליה בזעקות שבר).

הכלב עושה את אותו הדבר, אלא שאצלו זה בא לידי ביטוי בנשיכה.

גם אני נידהמתי כששמעתי את זה, ולאחר שיחה עם כמה אנשים שחינוך כלבים זה המיקצוע שלהם הובהרה לי שורש הבעיה.

הצבת גבולות לקויה.

זה הכל, כאן זה מתחיל וכאן זה ניגמר. ברגע שלכלב יש גבולות ברורים הוא לא יעשה דברים כאילו. לגדל כלב צריך לדעת, וזה לא אומר שאם "אני מגדל כלבים 20 שנה ולא קרה לי כלום" אז אתה מגדל אותו טוב. בדיוק כמו אמא של אישתי שאומרת "אני נוהגת 35 שנה ולא עשיתי תאונה אחת"... כן, אבל עדיין את נהגת גרועה, פשוט יש לך המון מזל... :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אוהב כלבים, הייתי מתנדב שנתיים בצער בעלי חיים ויש לי כלבים בבית כל חיי.

יחד עם זאת כלב תוקפני אין מקומו בקירבת אנשים.

לדעתי אכזרי יותר לקשור כלב עם שרשרת קצרה כל חייו ולעולם לא לטייל איתו וכו', זה סבל של שנים.

במקרים כאלה יש מקום להמתת חסד שתחסוך סבל רב ומיותר לחיה.

וכן - כלב זו חיה, לא בנאדם. נראה לי שכמה פה שכחו את זה.

לפותח השרשור: אם הכלב מהווה סכנה ממשית ואף אחד לא מוכן לטפל בבעיה, אני במקומך הייתי מטפל בעניין בעצמי.

כמו שאנשים מסוכנים סוגרים בכלא - כלבים מסוכנים יש להמית, גם אם זה לא אשמתם שהם תוקפניים. (זה בכלל לא רלוונטי).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, בני אדם הם חיות, אומנם מפותחות יותר מבחינת אינטלגנציה אבל עדיין חיות.

ויש בני אדם שמתנהגים בתוקפנות יותר מכלבים

גילי זכור לי שעם הגולדן שלך היו לך בהתחלה בעיות באילוף לא?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תקרא ותראה שגולדן רטריבר זה הכלב הכי תוקפן שיש

גולדנים יכולים להיות תוקפניים מאוד, ולא ביגלל אופיים הנוח, אלא בגלל היותם חיות בית מטיבען.

אילו כלבים מפונקים שמקבלים את היותם בבית כמובן מאילו, ולפעמים הבעלים שמפנקים אותם כמו ילדים שניים, עושים משהו שלא שמורת רוחו של הכלב והכלב מגיב כמו שילד מגיב, בצעקות, בכי ולפעמים גם חבטות על רהיטים או על ההורים (לא מדובר במיקרי אלימות של ילדים נגד ההואים, וכל מי שיש לו ילד חווה את החוויה הזו שילד תופס להורה את הרגל וניתלה עליה בזעקות שבר).

הכלב עושה את אותו הדבר, אלא שאצלו זה בא לידי ביטוי בנשיכה.

גם אני נידהמתי כששמעתי את זה, ולאחר שיחה עם כמה אנשים שחינוך כלבים זה המיקצוע שלהם הובהרה לי שורש הבעיה.

הצבת גבולות לקויה.

זה הכל, כאן זה מתחיל וכאן זה ניגמר. ברגע שלכלב יש גבולות ברורים הוא לא יעשה דברים כאילו. לגדל כלב צריך לדעת, וזה לא אומר שאם "אני מגדל כלבים 20 שנה ולא קרה לי כלום" אז אתה מגדל אותו טוב. בדיוק כמו אמא של אישתי שאומרת "אני נוהגת 35 שנה ולא עשיתי תאונה אחת"... כן, אבל עדיין את נהגת גרועה, פשוט יש לך המון מזל... :lol:

גילי

אני מבין אותך, אבל אתה טועה בהשוואה.

כלב הוא חיית להקה ואם לא מראים לו מי ראש הלהקה, הוא עוד יכול לחשוב שהוא זה שמחליט וזה יכול להוביל אותו לתוקפנות, לא?

פורסם

זה מספר גורמים ולא רק מה שגילי ציין, מה שגילי ציין יכול לנבוע מהעובדה שהכלב חושב שהוא ראש הלהקה וככה הגלגל ממשיך הלאה ויוצר עוד בעיות נלוות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע אם כבר כתבו את זה אבל תנסה להשתיק אותו בעזרת מים (צינור מים ) ,זה מרתיע אותם ומרגיע במכה ,

יש "כמו " גדר חשמלית שמיועדת לחצרות ,מתקינים אותה על הגדר והכלב לא נוגע ולא מתקרב .

כמו כן כלב שלא קשור בחצר ושאין שלט "זהירות כלב בחצר " יכול ליצור בעיות רבות לבעליו שזה אומר שאם תפעל בהיגיון אז לבעלים לא יהיה שקט מהעיריה !!! .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גילי, אני מסכים איתך - אילוף נכון (בעיקר הצבת גבולות) זה דבר חשוב ביותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...