Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה - כמו שאומרים רבים וטובים - אל תעשה את העבודה המלוכלכת של החוק בעצמך. תן לרשויות להרדים אותו בצורה הומאנית (אם יש צורך) - לא צריך לעשות את זה בעצמך...

ליביו - אני אתך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שהתנהגות היא משהו נרכש, אני לא מטיל דפוס התנהגותי על גזע זה או אחר, אבל אי אפשר להטיל אחריות על ציבור שלם שיחנכו כלבים בעלי פוטנציאל לגרום למוות/פציעה קשה, שוב לפי דעתי יש להרחיק מהציבור כלבים מגזעים בעלי יכולת לתקוף באופן חמור בני אדם או בעלי חיים.

פורסם

טוב, אז לפי מה שאתה אומר בואו נהרוג חלק נכבד מהכלבים בארץ. כן - רעיון נורא הגיוני...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אז בוא נרחיק מהציבור גם אנשים בעלי יכולת להרוג אנשים אחרים.

כל בעלי החגורות השחורות בכל אומנויות הלחימה יורחקו מהאנושות - לאלתר !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא אומר להרדים אף אחד, אני אומר שאם יחול החוק, באופן הדרגתי ימנעו את החזקת הגזעים הללו, ז"א שלא יוכלו למכור/למסור/לקנות גורים מגזע "תוקפני", יש לסרס את כולם באופן מיידי, רק רשויות ביטחון יורשו להחזיק כלבים מהגזעים הנ"ל, מי שיש ברשותו כלב כזה כבר, יחזיק בו אך לא יורשה להרביע אותו או למכור אותו, אחרי כמה שנים זה יתאזן.

חבר'ה תבינו משהו, לא חסר כלבים, אני לא מבין למה להתעקש על להחזיק כלב מגזע בעל פוטנציאל לגרימת נזק ממשי או מוות.

בקשר למה שקונדסון אמר, כדי להרוג בנאדם במזיד לא צריך חגורה שחורה, צריך להיות רוצח, אני מסכים איתך שכל הרוצחים יש להרחיקם מהציבור, הבעיה שברוב המקרים אי אפשר לאבחן את זה לפני הרצח.

פורסם

מה שמנסים להסביר כבר חצי תרד זה שגם לזאב גרמני - או לכל כלב גדול יש פוטנציאל ליהיות כלב מסוכן!

אז אולי יאסרו בכלל גידול כלבים גדולים?

מה שכן צריך לעשות זה להגביר מודעות לגבי חינוך ואילוף כלבים ולהגביר מודעות ואכיפה לגבי כלבים משוחררים.

מה שאתה מציע מקביל בערך לפתרון של להגביל את כל המכוניות ל120 קמ"ש שמומחי הטכניון הציעו, מבין את ההקבלה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו בקשר לבולדוג הצרפתי, זה לא בגלל איך שהכלב נראה.

יש חובה באוטובוסים ורכבות לשים מחסום פה לכלבים וחתולים צריכים כלוב הטסה. אם מכלב כזה או אחר לא מבקשים מחסום זה רק כי הנהג נחמד.

בקשר ללקחת אחריות ולאסור אחזקת כלבים מסוכנים ובלה בלה, אני אדם אחראי ואין שום סובה שאני לא אגדל כלב מהגזע שמתחשק לי. אני אוהב את הגזע הזה, יש להם אופי מצויין!

ופיטבול ואמסטף פותחו לקרבות עם כלבים ולהיות מלוים לבני האדם. תקראו קצת הסטוריה על הגזע לפני שאתם נטפלים אליו.

אם מישהו חינך את הכלב שלו לתקוף, מבחינתי זה מקביל למישהו שחינך את הילד שלו לאלימות, אז יש לי הצעה!

כל ילד שיכה 3 פעמים בבית ספר ישלח להסגר חינוכי של כמה שנים טובות פלוס ההורים ישבו בכלא במהלך אותו הזמן.

כמו עם כלבים ככה בני האדם, אין שום דבר שונה, הם חיות וגם אנחנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האם להרדים גם את כל הלברדורים ? הריי רק לפני שנה לברדור חמוד (כמו זה בפירסומת של הנייר טואלט) נשך לילדה את הפרצוף .. ואתה בטח חושב שהוא עשה את זה כי הוא רע ? אני בספק.. אני לא הייתי שם וגם לא אתה.. אבל לדעתי הילדה התגרתה בו .. מכה קטנה על האף .. דחיפה קצת ... ילדים אוהבים לשחק ככה... כלבים לא.

פורסם

כן, להרדים אותו.

הייתי רוצה שקודם כל יחקרו את הנושא, אבל במדינה הזאת זה לא יקרה.

בזמן האחרון נמסרה דנית ענקית, לאחר שנשכה את לחיה של הילדה של בעליה. ידעו שהיא נשכה ובכל זאת אימצו אותה..

זה באמת נושא חלוק כ"כ, שממש לא נראה לי שתהיה הסכמה בסופו של דבר.

אני לא מסוגל לחשבו על לגדל כלב שתקף, גם אם זה היה מתוך הגנה עצמית.

דרך אגב, ליביו, הגור לא חונך לתקיפה, כלל וכלל, הוא חונך בבית ופשוט גילה יצר תוקפנות מפחיד. גם אם אתה לא מאמין ש"זה בא" לכלב לבד, תאמין!

דרך אגב, מישהו יודע למה דוגו ארגנטינו מופיע ברשימת הכלבים המסוכנים?

פורסם

הוא לא חונך לתקיפה - אבל הוא גם כנראה לא חונך נכון או על ידי משהו שאין לו יותר מדי מושג איך לגדל כלב - מה שיכול להביא (ללא שום כוונות רעות) לכלב בעל מזג לא צפוי ותוקפני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דרך אגב, מישהו יודע למה דוגו ארגנטינו מופיע ברשימת הכלבים המסוכנים?

דוגו ארגנטינו, מעבר להיותו כלב מסיבי וחזק מאוד, הוא אחד מהגזעים היותר אגרסיביים שיש. כל הבעלים של כלב כזה שהכרתי לא העזו בכלל לחשוב על להשאיר אותו משוחרר ליד ילדים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מכיר דווקא מישהו שכן השאיר את הדוגו שלו ליד ילדים

דוגו כזה אני בספק אם קיים עוד בעולם, הוא פשוט מתנהג כמו ילד קטן שמחפש רק שילטפו אותו (כלב הזוי במיוחד)

אגב היום היה משפט לשני צעירים ששיסעו את הפיטבול שלהם בצעיר אחר שביקש סיגריה.

הם נידונו למאסר בפועל (אחד מהם 4 שנים והשני לשנה ומשהו) פלוס פיצוי של 35 אלף ש"ח.

חבל שהשופט לא החמיר יותר עם הצעירים האלה, אם כמעט לרצוח בנאדם לא נחשב כמו רצח רק כי הבנאדם לא מת אז אני לא יודע לאן אנחנו עוד נגיע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
דוגו ארגנטינו, מעבר להיותו כלב מסיבי וחזק מאוד, הוא אחד מהגזעים היותר אגרסיביים שיש. כל הבעלים של כלב כזה שהכרתי לא העזו בכלל לחשוב על להשאיר אותו משוחרר ליד ילדים.

את זה שלכלב לא חסר כוח ידעתי, אבל אגרסיבי בצורה משמעותית? האמת שזה חדש לי.

פורסם

איך אני אוהב שרשורי כלבים שמתפתחים למריבה שבה הפורום מתחלק לשניים..

חברים, שכל אחד ינהג בדרך שלו, כשאת החבר שלי נשך כלב ברגל (משהו גדול, בסיגנון דוברמן) עזר רק דבר אחד, בעיטה של חבר ששברה לאותו כלב 70% מהצלעות ובעיטה נוספת שלי בראש שלו שגרמה לו להתעלף כשהוא עדייין לא שיחרר, החבר שננשך עדיין צולע(עברה חצי שנה) - מיותר לציין שלא עשינו דבר פרט לללכת ברחוב, מצד שני, אם יודעים מראש שיש כלב מסוכן - אין שום מניעה להודיע לרשויות ושהם יעלימו את הבעיה.

למה לגלוש ל"האם כלב X מסוכן או לא". לפי ההצעות שהולכות כאן כולנו צריכים לגדל פודלים.

בחייאת, זה כמו שרשור ה120 קמ"ש - שכל אחד יעשה מה שבא לו, מדינה דמוקרטית. ברגע שיש בעיה מטפלים בה נקודתית, ואם הבעיה מתרבה - מטפלים גלובלית.

יש לי בשכונה בעלים של פינצ'ר ששם לו מחסום פה בגלל הסטוריה לא נעימה(אך הכלב מתובב בלי רצועה והוא אפילו נחמד מאד) - ומדובר בכולה פינצ'ר שגם ילד מעל גיל 12 יכול לשתק אותו, לצערי מנסיון אישי..

שיהיה ברור, אני לא אוהב כלבים, לא אוהב חיות בכלל - אבל מי שאוהב שיהנה. כל עוד הוא לא מחרבן לי על המדרכה או בדשא של הבניין ולא נובח בלילות - שיהיה לו לבריאות, מדינה חופשית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...