Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגלל אנשים בורים כמוך יש לנו בארץ את החוק המטומטם של גזעי כלבים מסוכנים,

מהי השכלתך בנושא שאתה מפרסם בפורום של עשרות אלפי משתמשים הודעה כזאת?

יש לך אמסטף? מה אתה מבין בגזע? יש לך רועה גרמני? כמה תקיפות ע"י רועה גרמני יש בארץ לעומת תקיפות ע"י אמסטפים? האם אתה יודע שיש צליל מסוים שבמידה ורועה גרמני שומע אותו הוא יתקוף את כל מי שלידו כולל את הבעלים?

האם אתה יודע שלאמסטף אין צורך כזה במידה והוא שומע את הצליל הנ"ל?

האם אתה יודע מה ההבדל בין אמסטף לפיט בול?

האם אתה יודע שבגלל אנשים כמוך הרדימו מעל 15,000 כלבים בעלי "פרצוף מסוכן" שלא נשכו אף אחד בחיים שלהם ובגללך וחבריך לדיעה הם מתו לחינם?

האם אתה יודע שבגלל דעות כגון אלו הציבור הרחב מתייחס את ליביו כמו לעבריין כשהוא הולך לסיבוב עם הכלב? (ואין לו בכלל אמסטף):lol:

לעולם, אבל לעולם, אל תגיד דברים שאתה לא מבין מה המשמעות שלהם ! ! !:?

*יש כרגע בכלבייה בפ"ת 4 כלבים "בעלי פרצוף מסוכן" שמחכים להרדמה בגללך.*

מי יודע כמה כאלו עוד יש ועוד יהיו...

אין לך שום זכות לקרוא לי בור, אתה יכול להגיד לי מי אתה שתקרא לי כך?

אין לי שום ידע מקצועי/וטרינרי, הכל מידע כללי וזהו התחביב החזק אצלי.

אני לא מאלו שבעד החוק המסוכן - ממש לא, אז תפעיל את השכל הקטן שלך לפני שאתה מכליל אנשים בנושאים מסויימים, בבקשה.

האם אני מכליל/טועה/עושה עוול כשאני אומר שאמסטף לא מסתדר עם כל בעל חיים אחר? האם זה לא נכון? אפילו אם תראה לי סטטיסטיקה כלשהי, אולי תמצא חיות בודדות מהגזע הזה שמסתדרות עם חיה אחרת וכן, אני ראיתי אמסטף די מפותח מסתדר עם חתול קטן, אבל עדיין זה מאוד יוצא דופן.

אני אמרתי שאמסטף מסוכן לבני אדם? לא, אבל אני כן מאמין שצריך לקשור אותם במיוחד, אומנם לא עם מחסום, אבל לקשור אותם כן.

אני שונא את האנשים שהולכים עם אמסטפים/פיטבולים בלי רצועה וכאשר החיה שלהם תוקפת פינצ'ר מסכן וקורעת אותו לגזרים, כל מה שהם אומרים: "לא ידעתי שהוא כזה".

בקיצור, אני ממש לא פוסל גידול אמסטף מצידי בעתיד ואני כן מאמין שיש אמסטפים טובים שמשוגעים על בני אדם. מה לעשות שבמדינה שלנו, הערסים "גילו" את הגזעים האלו וישר קיצצו להם אוזנים שייראו מפחידים והטריפו את דעתם, כדי שיהיו מסוכנים.

פורסם

*יש כרגע בכלבייה בפ"ת 4 כלבים "בעלי פרצוף מסוכן" שמחכים להרדמה בגללך.*

מי יודע כמה כאלו עוד יש ועוד יהיו...

המשפט הזה בכלל חורה לי, אתה בכלל לא יודע מי אני וזה באופן אישי מאוד העליב והגעיל אותי.

פורסם

אופק (FISH) - אתה מכיר אותי, אני לא מאלו המתלהמים ומדברים סתם בלי ביסוס.

אבל כלבים משוחררים - אני נגד.

אותי לא עניין הסוג של הכלב בגללו עשיתי תאונת אופניים והושבתתי לארבעה חודשים - הוא היה צריך להיות קשור. נקודה.

נ.ב היה לו פרצוף מכוער ואלים. כמו של ערס, נו :)

אביעד (בקרוב מצטרף אליך לאזרחות ;-))

פורסם
משתיק כלבים/אנשים אוניברסלי (יש לקרוא את ההוראות לפני השימוש):

winchester1200.jpg

חבל שאי אפשר להשתמש בזה על משתמשים בפורום... כאלו שמציעים הצעות כאלו.

"אין חכם כבעל ניסיון"...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני אוהב אותך. 8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
באמת חבל שאי אפשר להשתמש בזה על אנשים "צדיקים".

אביחי

את מלות החכמה שלך כבר שמענו מר "אני אחכה שהכלב יצא לטיול ואבעט בו"...:evil:

סייג לחכמה שתיקה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אין לך שום זכות לקרוא לי בור, אתה יכול להגיד לי מי אתה שתקרא לי כך?

אין לי שום ידע מקצועי/וטרינרי, הכל מידע כללי וזהו התחביב החזק אצלי.

אני לא מאלו שבעד החוק המסוכן - ממש לא, אז תפעיל את השכל הקטן שלך לפני שאתה מכליל אנשים בנושאים מסויימים, בבקשה.

האם אני מכליל/טועה/עושה עוול כשאני אומר שאמסטף לא מסתדר עם כל בעל חיים אחר? האם זה לא נכון? אפילו אם תראה לי סטטיסטיקה כלשהי, אולי תמצא חיות בודדות מהגזע הזה שמסתדרות עם חיה אחרת וכן, אני ראיתי אמסטף די מפותח מסתדר עם חתול קטן, אבל עדיין זה מאוד יוצא דופן.

אני אמרתי שאמסטף מסוכן לבני אדם? לא, אבל אני כן מאמין שצריך לקשור אותם במיוחד, אומנם לא עם מחסום, אבל לקשור אותם כן.

אני שונא את האנשים שהולכים עם אמסטפים/פיטבולים בלי רצועה וכאשר החיה שלהם תוקפת פינצ'ר מסכן וקורעת אותו לגזרים, כל מה שהם אומרים: "לא ידעתי שהוא כזה".

בקיצור, אני ממש לא פוסל גידול אמסטף מצידי בעתיד ואני כן מאמין שיש אמסטפים טובים שמשוגעים על בני אדם. מה לעשות שבמדינה שלנו, הערסים "גילו" את הגזעים האלו וישר קיצצו להם אוזנים שייראו מפחידים והטריפו את דעתם, כדי שיהיו מסוכנים.

צר לי שנפגעת, לצערי בכל הקשור לגזעים אלו אתה בור לפי ההודעות שלך.

אמסטף מטיבעו דווקא כן כלב חברותי, רובם לא תוקפנים וזוהי הסיבה שלא תיראה אפילו אחד שמשמש כוחות ביטחון (כולל עוקץ) או אפילו ככלבי שמירה ללא אליוף אינטנסיבי.

קיצוץ אוזניים לאמסטף זה כמו להחליף פגוש קידמי ולעשות בד בוי, זה עושה את הרכב מסוכן? זה כולה מראה חיצוני.

אתה עדיין אומר "צריך לקשור אותם במיוחד", למה דווקא אותם? כי יש להם פרצוף מפחיד? כי יש להרבה אנשים (ואתה בינהם!) ידע שגוי ודעות קדומות על גזעים אלו?

האם ידעת שמקום ראשון בנשיכות בארץ הינו דווקא האסקי סייבירי?

לא בושה להיות בור בנושאים מסוימים, בושה לגרום לנזק עקב דעות קדומות ו\או חוסר הבנה.

אני לדוגמא בור רציני בהבנת בחורות, אז מה אני נעלב? לא.

אני פשוט דואג לא לתת עצות לא נכונות על בחורות באינטרנט.

גם אני נגד כלבים משוחררים, כל כלב, ללא הבדל דת גזע או מין.

צר לי שהמשפט האחרון חורה לך, בגלל דעת קהל מוטעת,וסיבות לא נכונות שאתה תומך ומפרסם אותם הם שם ומחכים להרדמה לפי נקודת מבטי.

פורסם

Fish - :mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

המטרה ממש לא הייתה לפגוע בבעל הפונטו (אני דווקא מחבב אותם :wink:) אלא הודעה שנובעת מעצבים ומירמור נטו.

צר לי אם הבחור ניפגע.

פורסם
המטרה ממש לא הייתה לפגוע בבעל הפונטו (אני דווקא מחבב אותם :wink:) אלא הודעה שנובעת מעצבים ומירמור נטו.

צר לי אם הבחור ניפגע.

אז אתה בור במכוניות? מסתבר...

מקום ראשון בעולם בנשיכות זה קוקר ספניאל, שאם תשאל הרבה אימהות בנות 40 יגידו לך שהוא כלב מאוד חמוד ואצילי ולא יעלו על דעתן שהכלב עצמו הוא מאוד תקיף.

אני "הצלתי" כלבה מהרחוב ( הגרשיים הם מהסיבה שאני מאמין שהכלבה היא זאת שהצילה אותי) ואני יודע שגם אם ארצה בעתיד כלב גזעי, ליבי לא ייתן לי, כיוון שאני עדיין אדע שיש כלבים לפני המתות.

אל תרחם כ"כ הרבה על אמסטפים, יש עוד מספיק סוגים ומינים שמועמדים להמתה, לצערי. לדוגמא, סוגי טריירים מעורבים שהם מאוד מאוד חמודים, אבל מה לעשות שהם לא מושכים את העין מבחינת יופי ולכן, לצערי ניגזר דינם.

אני לא בור בענייני כלבים וסלח לי, אבל אני שם עלייך קצוץ אם אתה עדיין מאמין שאני כזה.

אמסטף לא נמצא במשטרה כיוון שהוא לא יכול להיות ממוקד במטרה אחת כמו רוטווילר או רועה גרמני. לא מאמין לי? תשאל קצינים במ"י ביחידת הכלבנים, תשאל אפילו חיילים מעוקץ, העיקר אל תקרא לי ישר בור.

אני לא יודע הכל וגם אני די בור בנושא המין השני, אבל כלבים זה התחביב שלי, זה הדבר שרציתי מאז שהייתי קטן ועדיין הצלחתי להכניס כלבה הביתה, למרות שאני גר עם אמא אלרגית. בנוסף, אני לא אומר שאני מבין הכל בעולם הכלבים, ממש לא, אבל אני כל יום מנסה ללמוד משהו החדש ולכנות אותי בור, ממש לא עוזר.

בוא נסגור את הנושא, כי זה די עצבן אותי.

לילה טוב.

פורסם

סליחה על הפונטו (הגבתי מקודם לשירשור על הגראנדה והשם ניתקע לי בראש)

שים לב שלא אמרתי בעולם, אמרתי בארץ.

הנתונים הנ"ל היתייחסו לשנת 2002 ואם זכור לי נכון גם ב 2003 הוא כיכב באחד מהמקומות הרשונים.

ב 2004 כבר אין נתונים.

אמסטף זהו אחד מהגזעים הכי עיקשים וממוקדים במטרה שיש,הם לא בכוחות ביטחון דווקא בגלל האופי הנוח שלהם.

אנא תתחיל לקרוא תגובות בעיון! קראתי לך בור בגזעים אלו ולא בכלבים בכללי(וזה לא בושה או קללה), אל תעלב מדברים שלא אמרתי בבקשה.

לטעמי אפשר לסגור נושא זה, פשוט לטחון מים פה...

פורסם

לאמסטף אין רמת התמקדות/ריכוז כמו לרועה גרמני או רוטווילר. דוגמא אחת היא היסח הדעת - ניתן להסיח את דעתו של אמסטף מאוד בקלות, ז"א גור חתולים קטן מילל והאמסטף כבר איבד ריכוז.

רועה גרמני הוא גזע נפלא, הוא גזע כ"כ חכם שזה פשוט פשע לא לנצל את תכונותיו ע"מ לעזור לאנושות.

סגרנו.

לגבי הפולו, זו סתם הייתה עקיצה קטנה. די מעצבן שפיאט החליטו להעתיק את צורה של שנת 2000 בצורת 2004 שלהם :evil:

• תוכן חדש...