Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל יש אנשים שלא יודעים להבדיל בין "תקוע" על 120 בשמאלי ותקוע על 50

גם כשאני על 430 קמ"ש, אם הנתיב הימני יותר מזה שאני בו פנוי, אני עובר אליו

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מהבהב ולא מאותת לו ובטח שלא נצמד, פשוט עובר לימין ונותן גז - או, לרוב, מתכנן את הנתיב שלי בתוך התנועה כך שאני לא מבזבז זמן על כאלו. אני תמיד נוהג יותר מהר מהתנועה ומתכנן את הנתיב עוד מרחוק - אין לי בעיה להשתמש בכל הרוחב של איילון, כל עוד אני לא חותך אף אחד, שם לב למה שקורה מכל צדדיי, מאותת במעבר ועושה את זה בתנועה חלקה ובלי עצבים.

כמובן שבתנועה באמת צפופה אני לא עושה כלום.

כל נסיון שלי לסוע עם היתר נגמר בעצבים ופחד שיכנסו בי (לא הטריד אותי עד שקניתי את האוטו הזה), מאחר ואני לא אוהב להיות מטרה נייחת למי שלא שם לב לסביבה שלו.

אגב, אם נדמה לכם שלאותת לאנשים לעבור לימין זה יותר בטוח, יש לי חדשות בשבילכם. לרוב, זה מלווה בהצמדות (כלומר, אי שמירת מרחק), ואתם מלחיצים את זה שלפניכם לעבור בצורה לא טבעית. לא אחת ולא פעמיים ראיתי אנשים שעברו לימין מיד כשאותתו להם בלי לבדוק טוב מה קורה לצידם, מה שנגמר בכמעט-תקרית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני עובר לימני מראש כבר שאני רואה שאני עומד להתקע מאחורי מישהו בשמאלי..

לא מגיע למצב שאני מהבהב למישהו עם אורות גבוהים, ולא מצפצף .8)

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תכנון נסיעה כזה, גורם "לזגזג" בין הנתיבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תכנון נסיעה כזה, גורם "לזגזג" בין הנתיבים.

ל'

נכון.

מבחינתי, זה יותר קל ויותר בטוח. כשאני מהיר יותר מהתנועה, רוב מה שמעניין אותי נמצא מקדימה, ולא מאחורי או בצדדים, אני לא נמצא בשטח המת של אף אחד (אני אף פעם, אף פעם לא מגיע למצב שאני נוסע לאורך זמן מקביל למישהו), ואני לא משתעמם. אין לי בעיה לזגזג. בתור מישהי שקשורה לעולם האופנוענות, את בטח יודעת שלרוכב, להשאר סטטית בתנועה זה כמעט גזר דין מוות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לזגזג = לחתוך (?)

שלילי, מבחינתי "לזגזג" זה מעבר בין הנתיבים השונים מבלי לשמור על נתיב נסיעה קבוע.

"לחתוך" היא התפרצות לתוך נתיב נסיעה מבלי שמירה על מרחק בטחון, ועל תרבות נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכלל בזמן האחרון בכביש אני מרגיש כאילו בשדה קרב.

גם כשאני אחרי עקיפה, נוסע בשמאלי על 110. חוטף סינוורוים ממרחק 300-500 מטר, ובלי לתת לי הזדמנות מנסים לעקוף אותי מימין. WTF??!

אתה מאלה שאומרים "אבל אני נוסע על 120? מה אתה רוצה? מותר כאן רק 110..."

אתה מעדיף שיהבהבו לך מ-20-30 מטר?

או במילים אחרות

זה לא מעניין אותי על כמה אתה נוסע

סיימת לעקוף? רד לי מהשמאלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה תלוי אם איזה רכב אני .

- עם הפורד אני מהבהב > מהבהב > מהבהב > צופר > צופר > עובר לימני ואז מאיים על הנהג/ת > מאיץ כדי להמנע ממפגש עם מהמשטרה שאוטוטו תוזמן ע"י הנהג המובהל...

- עם הבמוו לא נתקלתי בזה שלא פינו לי את הנתיב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הבעיה היא לא כשיש לכם אפשרות לעקוף מצד ימין, אם זאת הייתה הבעיה עוד מילא.

במציאות, השאלה שצריכה להישאל היא: "מה הייתם עושים כשנתקעתם מאחורי מישהו בשמאלי כשבמקביל אליו יש 5 מכוניות ומשאית מלפניהן ותמיד אבל תמיד יש מישהו שבא מהמסלול הימני במהירות עם מחשבות לחתוך אותכם או את הרכב הבעייתי מלפניכם"?

זה אחד המצבים שאני הכי שונא, ללחוץ על הרכב לפני לעקוף יותר מהר את השיירה מימין? לקוות שיהיה לו מספיק מקום לחזור לימני ושהוא גם יעשה את זה? האם לתת או לא לתת למתלהב שמשחק עם דוושות הגז והברקס שבא מימין לחתוך אותי?

התשובה לשאלה המקורית ברורה כולם ענו עליה, אבל התשובה לשאלה שלי היא: "חוסר אונים" :?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אם אני רואה שזו אישה לפני, אני עובר לימני. לא מתעסק עם נשים בכביש, תודה.

בכל השאר אני מאותת תחילה, אז זה לא עוזר אז אני עובר לימני, לפעמים מהבהב, לעולם לא צופר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אחד מהדברים השנואים עלי בכביש זה סינוור עם אורות גבוהים.

ערב אחד נסעתי באיילון צפון בנתיב הכי שמאלי, המהירות הכי גבוהה שהיה ניתן לנסוע בנתיב זה היא 90 קמ"ש וכך עשיתי, הייתי די צמוד לרכב שמלפני, ועקפתי רכבים בנתיב שהיה מימיני.

פתאום הגיח אדיוט שסנוור אותי, הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו שעשיתי ולא היה בסדר , הוא שנסעתי בפיז'ו 205 ישנה.

כאמור , הייתי ממש צמוד לרכב מלפני.

מכיוון שלא היה לי לאן לזוז , והמשכתי לעקוף מכוניות, הבחור פתח אור גבוה קבוע במשך כחצי דקה, שגרם לי לברוח מהאור המוחזר מהמראות כאילו שעשיתי משהו רע למישהו, בו במקום הורדתי ל 80 כי לא שמתי לב לכביש.

המטורף עקף אותי מימין, ונצמד אלי במרחק אפסי , אם לא הייתי מושך שמאלה הוא היה משפשף אותי בוודאות.

אחר כך התייצב בעמדה לפני , ונתן ברקס חזק, במזל הצלחתי לעצור.:evil: , זה היה איזה דוד מזוקן מבוגר עם יונדאי גטס.

אל תסנוורו , זאת אחת מהחוצפות הכי גדולות שקיימות על הכביש.

עדיף לעקוף מימין מאשר לסנוור,להלחיץ ולהוציא מריכוז את הנהג שמפריע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

קודם כל נוסע מאחוריו איזה 5 שניות לתת לו לקלוט שהוא בכלל צריך לפנות לי את הדרך, אח"כ אורות גבוהים,אם לא עוזר, אורות גבוהים למשך יותר זמן +צפירות עצבניות, לא עוזר? עובר לנתיב הימני, ומגיע למצב מקביל אליו, אח"כ ממשיך לצפור לו ומסמן לו לזוז ימינה, לא עוזר? עוקף מימין וחוזר לשמאל, ואח"כ תלוי כמה זמן יש לי לשחק איתו, לפעמים מאט ומאט אותו, או שאם יש מכונית מימין אני מתייצב אליה במקביל ככה שהטמבל מאחור לא יוכל לעקוף, כל זה בהנחה ואין מכוניות מאחורי אותו הטמבל ובהנחה והוא ממש עיצבן אותי ותלוי במצב הרוח שלי. לרוב זה פשוט היבהובים ואולי כמה צפירות ואח"כ עקיפה מימין וזהו. אבל יש גם מקרים מיוחדים.

ROOONEEYY

פורסם
קודם כל נוסע מאחוריו איזה 5 שניות לתת לו לקלוט שהוא בכלל צריך לפנות לי את הדרך, אח"כ אורות גבוהים,אם לא עוזר, אורות גבוהים למשך יותר זמן +צפירות עצבניות, לא עוזר? עובר לנתיב הימני, ומגיע למצב מקביל אליו, אח"כ ממשיך לצפור לו ומסמן לו לזוז ימינה, לא עוזר? עוקף מימין וחוזר לשמאל, ואח"כ תלוי כמה זמן יש לי לשחק איתו, לפעמים מאט ומאט אותו, או שאם יש מכונית מימין אני מתייצב אליה במקביל ככה שהטמבל מאחור לא יוכל לעקוף, כל זה בהנחה ואין מכוניות מאחורי אותו הטמבל ובהנחה והוא ממש עיצבן אותי ותלוי במצב הרוח שלי. לרוב זה פשוט היבהובים ואולי כמה צפירות ואח"כ עקיפה מימין וזהו. אבל יש גם מקרים מיוחדים.

אתה נהג גרוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...