Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בכלל רעיון טוב לא לנסוע במקביל לנהג אחר לאורך זמן. צריך תמיד לשמור מקום פנוי לפחות בצד אחד. אם הנהג מצדך האחר עובר נתיב בלי לראות אותך - יש לך לאן לברוח.

כל הרעיון של שמירת ימין ועקיפה משמאל הוא למעשה למנוע את המצב הזה, שכן רכבים בנתיבים מקבילים אמורים להיות ביחסים של עוקף-נעקף, ולא לנהוג במקביל זה לזה לאורך זמן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נוהג המון עם בקרת שיוט.

בכל מקרה, גם את הגאון שנוהג ככה אני לא ממש מצליח להבין שכן במקרה חרום, בריחה לנתיב הימני כמעט בילתי אפשרית מבחינתו.

כנראה שאני מנתח יותר מידי את המצב והעניין הוא שהנהג השני כלל לא מודע שמה שהוא עושה, בעייתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא כמעט בלתי אפשרית - אלא בריחה ימינה בלתי אפשרית מבחינתו בעליל.

מכיוון שזה נהג שכבר הוכיח שהוא מבין בנהיגה כמו שאני מבין בקארלינג גם לבצע בלימת חירום הוא לא יידע, ואז הבלימת חירום שלך והבלימה החלבית שלו ישימו את שתי המכוניות בקו אחד, ואז כמובן שאין לו לאן לברוח ימינה.

זה אגב לא תמיד עובד במציאות, זה שאין לו לאן לברוח ימינה לא אומר שברגע האמת הוא לא יברח ימינה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתרחיש של בלימת חירום בתנועה בנתיב שאינו ימני או שמאלי קיצון אין באמת דרך להבטיח שיהיה נתיב מילוט.

גם אם לצד הרכב יש רווח פנוי, ייתכן שהתנועה בנתיב הימני לא תאט בכלל או לא תאט באותו קצב כמו הנהג המדובר, ולכן הוא ייפגע מאחור בזמן ההתחמקות

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

העניין הוא שאני מדבר על תנועה בכביס עם תפוסה דלילה ביותר.

הרבה פעמים אני חוזר הבייתה דרך כביש 6 במקטע תות-עירון לכיוון דרום. השעה סביב 20:30, התנועה מאוד דלילה, אני עולה על הכביש, נתיב ימני, תוקע את הקרוז על 120-125 (בחלום, כן? אני אף פעם לא חורג מהמהירות המותרת...) ומגהץ את הכביש ותמיד, תמיד, תמיד יש את הגאון התורן שמתישב לי בשמאלי על התחת.:evil:

בתרחיש הזה, כל משאית איטית שצצה באופק נהפכת כבר לסיטואציה לא נוחה שבה אתה צריך להתחיל להאיץ (ב 125) או לבלום בכדי לתמרן עקיפה עם הנוכחות של גאון הדור עליך.

זאת הסיבה שתמיד אני "מנער" אותם מעליי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ממתי לאותת ולנסוע בנתיב הימני הפך להיות מילה גסה במדינתינו ?

אני נוסע כבר שנים בכביש 6 , זה פשוט בלתי נסבל!

הנתיב הימני פנוי על בסיס קבע בכביש הזה.

פורסם

לא חדש, אני עוקף יותר מהימני מאשר מהשמאלי...וזה נוגע לכל הכבישים גם דרך עירונית.

התעייפתי לעמעם לכל העולם ולחכות שיואילו בטובם לפנות את הנתיב, מאריך לי את החיים לעקוף מהימני למרות שאני יודע שיבוא יום וזה יתנקם בי אבל עד אז...אני רגוע ושליו.

פורסם

תרבות נהיגה בישראל?

סליחה על ההכללה אבל - no such thing (כמובן שיש תרבות מסוימת,אך אנחנו במיעוט..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זאת בדיוק הבעיה , למה אתה צריך להגיע למצב שזה יתנקם בך ?

כי זה המצב ואני מעדיף לא להתעצבן בגלל כל אחד שמחליט להתנחל על השמאלי עם הטלפון ביד...

אני פשוט מבין שאין הרבה ברירות וזה לא שווה את העצבים שלי על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...