Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

התופעה של היתקעות בנתיב השמאלי מצד נהגים אחרים כבר הפכה למחלה בקרב נהגי ישראל.

בזמן האחרון לא עובר יום שאני נוסע לעבודה (כביש החוף), ולא נתקע מלפניי פלוני שנוסע על 80\70\60\20 קמ"ש על הנתיב השמאלי ומורט את עצביי אט אט, שותה את דמי בקשית כמו טרופית ענבים צוננת.

אשמח לשמוע מכם מה אתם עושים בד"כ כאשר הדבר הכי מעצבן שיכול בעצם לקרות על הכביש - קורה גם לכם.

אנא התייחסו לתנאי הדרך, אם הכביש פנוי\עמוס, אם הנהיגה באור יום\בלילה.

ליאור

נ.ב - חפשתי במנוע החיפוש בפורום אם נפתח ת'רד דומה אך לא מצאתי, מתנצל מראש אם נפתח בעבר.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי.

בד"כ זה מתחיל בהבהוב קטן עם האורות. אם זה לא מספיק, ההבהוב חוזר על עצמו, אבל הפעם הוא כבר לא כזה קטן.

מכאן והלאה זה תלוי במצב הכביש ומצב הרוח שלי: אם אני ממהר והנתיב האמצעי/ימני פנויים, אני מוותר ועוקף מימין. אם הנתיב מימין לא פנוי, אני פשוט נוסע מאחוריו עם אורות גבוהים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מהבהב באורות..

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

הבהוב קצר עם האורות הגבוהים, כאשר אין תגובה, איתות לכיוון הנתיב הימני, והמשך נסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפתרון הכי ריאלי הוא כמובן

hummer-(1)_wa.jpg

האמר עם מגן חזירים.

אבל בגלל שאין לי כזה אני פשוט ממשיך בימני.

פורסם

בודק האם לרכב התקוע יש אפשרות לפנות לי את הדרך, אם כן הבהוב קצר עם אורות וממשיך בשמאלי עד שהוא פלוני יזוז.

אם לא, ממשיך אחריו בלי היבהובים.

משתדל לא לעקוף מימין.

בכלל בזמן האחרון בכביש אני מרגיש כאילו בשדה קרב.

גם כשאני אחרי עקיפה, נוסע בשמאלי על 110. חוטף סינוורוים ממרחק 300-500 מטר, ובלי לתת לי הזדמנות מנסים לעקוף אותי מימין. WTF??!

מה קרה לנו? לכם?

כולם פה מתפארים בעקיפות מימין כאילו זה סבבה, והחוק הוא המלצה.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
היבהוב באורות, אולי ציפצוף קל (לעיתים נדירות) לא זז?

עובר לימני ועוקף.

עוקף מימין.

אני גם, אם האורות לא מעבירות את המסר אני עוקף מהנתיב הימני.

.

בנוהל הרגיל- הצמדות > הבהוב > עקיפה מימין

.

אבל בגלל שאין לי כזה אני פשוט ממשיך בימני.

ולראיה - תקציר חלקי.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

קודם כל לא מתעצבן-חבל על הבריאות. אם אני בא במהירות ומישהו תקוע בשמאל הבהוב קל בדר"כ עושה את העבודה. בשאר המקרים עקיפה מימין ומבט שמאלה (בדר"כ זקן/ה שרועדים מפחד כי בעוד 10 ק"מ הם צריכים לפנות שמאלה...)

פורסם

החוק הוא לא המלצה, אבל לנהוג בכביש מהיר על 50 קמ"ש בנתיב השמאלי גם מהווה בעיה מסויימת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסכים מאוד.

בעיה חמורה ביותר שגורמת להרבה תאונות.

אבל יש אנשים שלא יודעים להבדיל בין "תקוע" על 120 בשמאלי ותקוע על 50

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

יש רכבים ש 120 זה ההילוך השני ברכב שלהם.

תמיד חוזרים לזה אבל אין מה לעשות, שו תרבות הנהיגה שיש בארץ.

כאשר אני נוהגת על 120 בנתיב השמאלי, אני מודעת לכל המתרחש מסביבי כולל לרכבים המגיעים במהירות מאחרוה, ומפנה להם את הדרך כשצריך, למאות שאני נמצאת על 120, אין שום סיבה שאני צריכה לגרום להם להאט.

ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...