Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוקף אותו מהימני, כשאני במקביל אליו אני ממלא את השמשה הקדמית במים ע"י השפריצרים ואז מפעיל את המגב הקדמי על העוצמה הגבוהה ביותר. כתוצאה מכך כל המים עפים מעוצמת סיבוב המגב עליו, והרכב שלו מתלכלך פי 2.

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מתחיל בהבהוב עם האורות,אם אין תגובה יש את הצופר או אם נתיב ימיני פנוי אני עוקפת בימין...

אם הדרך לא פנויה אני ממשיכה לנסוע אחריו עם אור גבוה ומספר קללות שלצערי לא מגיעות אליו...

פורסם

הייתי בדרום אפריקה לפני מספר שנים, גם שם יש הגבלת מהירות שדיי דומה לארץ, לא ראיתי שלט שם שמראה על יותר מ 120 קמ"ש.

כמובן ש 120 שם זו המלצה והנסיעה בנתיב הימני שם (שזה הנתיב המהיר כי הכל הפוך שם כמו באנגליה) הוא לפחות 150.

ולא חסר שם מכוניות עם כוח.

ומה שאני בא להגיד זה: נהג שמקבל הבהוב מאחורה (למרות שהוא על 160) עובר נתיב והרכב העוקף מפעיל 4 ווינקרים שזה אצלהם תודה. זה פשוט רכב מבקש--> רכב מקבל ואומר תודה בלי עצבים בלי חוכמות!

פורסם
עוקף אותו מהימני, כשאני במקביל אליו אני ממלא את השמשה הקדמית במים ע"י השפריצרים ואז מפעיל את המגב הקדמי על העוצמה הגבוהה ביותר. כתוצאה מכך כל המים עפים מעוצמת סיבוב המגב עליו, והרכב שלו מתלכלך פי 2.

בהונדה השפריצר השמאלי היה מופנה הצידה בדיוק בשביל זה.

פורסם

בתחילת דרכי בנהיגה הייתי מהבהב או נצמד, היום כבר נמאס לי מכל זה, כל הזמן יהיו אנשים בשמאלי ואף אחד לא יחנך אותם.

אני עוקף באלגנטיות מימין וסוגר סיפור, אי אפשר לחנך את כל הנהגים, במקרה ואני נפגש ברמזור עם נהג שנסע בשמאלי כשזה היה מיותר, אני מעיר לו.

בד"כ בשמאלי נתקעים אנשים מבוגרים, נשים (לא מכליל אבל זו המציאות) ואנשים עם פלאפון. כאשר האימהות הם הכי מפחידות, נוסעות ישר והפנים שלהם אחורה WTF?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מחכה.

מהבהב.

מחכה.

מהבהב.

גולש בעדינות לימין.

חבל על העצבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי שבוע בדרכים באיטליה/צרפת/שוויץ:

אף אחד לא מהבהב עם אורות דרך גבוהים אלא איתות שמאלה בלבד.

אף אחד לא נמצא סתם ככה על נתיב שמאל.

כאשר יש פקק, האחרון בטור מפעיל 4 וינקרים עד שמישהו יעמוד מאחוריו (עוזר מאוד במיוחד בלילה).

ליאור

לא יודע באיזו איטליה אתה היית, אבל בזו שאני הייתי נוסעים על כל הנתיבים, ומדי פעם כשעקפתי מישהו בנתיב השמאלי הגיח מאחור מישהו במהירות, נצמד אלי והבהב בהחלטיות רבה עד שסיימתי את העקיפה ופיניתי לו את הדרך. זה היה באזור רומא, שם הם אולי יותר עצבנים.

פורסם

שמע,תראה,תבין,אין מה לעשות,יש לעשות חשבון נפש עם עצמך,ולקחת החלטה מהירה

שזה אומר,לסתכל מראות,להתבונן על אותו בחור שמרגיז אותך,לפתוח את החלון ולהוציא את הראש שלך

ולצעוק ,הלוווווווווווווווווווווווווווווווווו בחור תזוז כבר או שאני נכנס בך ,תאמין לי שאותו בחור יחשוב פעמיים

ואם זה לא עוזר,תרכיב אגזוז זרימה חופשי אבל רעש חזק,תאמין לי הנהגים יזוזו לבד,ודבר יותר חשוב

אם זה גם לא עוזר,אני למשל הייתי לוקח צימקות,מה שהיינו עושים כשהיינו קטנים,ודופק לו על הרכב

ועוד דבר לסיום !!! האנשים האלה הם חוצפה,לא סובל אותם גם,מרגיזים מאוד,צריך לקחת להם

את הרשיון,איפה הם למדו לנהוג??? יש גם אפשרות לקנות מערכת קריזה,כמו של המשטרה,

יש לו פעולת סירנה,וגם דיבור,ואורות,אבל זה יקר. :wink:

#### נא להימנע מהודעות בסגנון וברמה הזו בפורום ####

פורסם
נו, וזה נשמע לך יותר בטוח, הגיוני או מהיר מאשר לעקוף מימין? מה שאתה עושה זה לציית לחוק בצורה עיוורת ובלי להפעיל שיקול דעת. חוקי תעבורה הם בגדר המלצה, לא קודש. כן, גם פס לבן. למי כאן לא יצא לסוע 30 קמ"ש מאחורי מוביל טנקים וכו', שנצמד לימין אך עדיין אי אפשר לעקוף אותו בלי לשים את הגלגלים על הפס הלבן? אני מניח שכל אחד שנסע קצת בגליל נתקל במצב כזה.

אתה לא מסכן אף אחד, ואין לך ממש ברירה, אבל אתה עדיין עבריין. תפעיל שיקול דעת (אגב קווים לבנים, נתקלתי במקרה שהגיע לבית משפט בו אדם עקף בעליה משאית שנצמדה לימין מבלי לעבור את הקו הלבן, והמשאית הייתה חייבת לסטות לעבר מרכז הנתיב בגלל עצם שהפריע בשוליים הימניים, והכריחה את אותו הנהג לחצות את הקו הלבן. מה היה אותו עצם שהפריע? ניידת :roll:).

בכל מקרה, אתה מסתכן. אתה יותר מהיר מהתנועה? תכנן את הנתיב שלך כך שלא תצטרך לאותת ולא תצטרך להבהב, ובטח ובטח לא להצמד!

נסה לעקוף מוביל כזה עם רכב שמוגבל ל100 קמ"ש בלבד ...

ובקשר לרכב איטי משמאל.

בשעות הלילה כאשר התנועה דלילה אז אני ברוב המצבים גם לא מהבהב, פשוט עובר לנתיב הימני ונותן גז.

כאשר זה קורה בפקקים של הבוקר או אחה"צ, אם לדוגמא הרכב שומר יותר מדיי מרחק מהרכב שלפניו אז אני פשוט צופר לו קלות ואם זה לא עוזר אז עובר נתיב. אם הבן אדם סתם לא קשור ושם לב לכל מה שקורה מסביבו ואפשר לזהות נהגים כאלה בקלות (לדוגמא אחד שמדבר בפלאפון בזמן נהיגה ושומר מרחק של 50 מטרים מהאוטובוס שלפניו באמצע צוואר בקבוק ומספר לא קטן של מכוניות נכנס באמצע) אז אני לא עוזב אותו ומצפצף לו עד שהוא מפנה את הנתיב או מפסיק את השיחה.

יצא לי לנסוע לא פעם עם חבר הרבה יותר חוצפן ממני, שכאשר מישהו נוהג בצורה שהזכרתי למעלה, הוא פשוט מצפצף לא מעט, עובר נתיב ונוסע מקביל אליו, דורש ממנו להוריד את החלון, מקלל אותו קצת ואומר לו שהוא נהג כמו ז** ושישים לב לכביש.

כמה שזה נשמע ברברי, לדעתי זו אחת הנכונות, והיותר מעניניות לעקוף נהג ששם זין ומדבר בפלאפון באמצע פקק ולא נוסע בהתאם לתנועה :lol:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מהבהב עם הפרוג'קטור, במידה וזה לא עוזר משתמש בצופר האויר ואם גם זה לא מצליח אז פשוט מוריד את הרכב מהכביש :twisted:.

מצמץ, חלומות באספמיה :roll:.

פורסם
מהבהב עם הפרוג'קטור, במידה וזה לא עוזר משתמש בצופר האויר ואם גם זה לא מצליח אז פשוט מוריד את הרכב מהכביש :twisted:.

מצמץ, חלומות באספמיה :roll:.למה חלומות ? תהיה שוטר :lol:

12345

בברכה יהודה

פורסם

אחרי נסיון (22:30 כביש ב"ש - קריית גת) שבו אני צופר ומהבהב הרבה פחות אלא מתי שמתאפשר לי אני עובר לימני ועוקף

זה חוסך המון המון עצבים

יצור אחד שעיצבן אותי זה כישרון מוטורי אחד בהיילקס שנסע על הנתיב הימני על 60 קמ"ש

ואז כשהייתי אולי 50 מטר מאחוריו (מיותר לציין במהירות נכון?) הוא נזכר שבעוד קילומטר (לא פחות!) יש פנייה שמאלה והוא צריך לפנות, אז הוא נכנס שמאלה לפניי תוך כדי חיתוך שגרם לי לסטות ימינה בצורה חדה תוך כדי בלימה חזקה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...