Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיה,יש גם מקרים שאני נתקל במצב שאני בשמאלי מכיוון שבנתיב הימיני נוסעים בהרבה יותר לאט ממני {הם בערך 100 אני על 120-125}.ככה שלרוב אני נשאר בשמאלי ואז בא מאחור איזה מטורף על כ-150 וחושב בכל דרך איך לעקוף אותי.

המצבים האלה לא קורים לי כמעט אבל אכן קורים וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיעה בשמאלי אסורה על פי חוק

אדם שעקפו אותו מימין יקבל בדוח יותר נקודות מהנהג העוקף

גם אם אתה נוסע 400 על תעשה את זה בימני, אני יותר ממתרגז על נהגים שנוסעים בשמאלי במהירות שהיא ב1.2 קמ"ש גבוהה יותר מאילו שנוסעים בימני, כי הרי הם בשמאלי אז הם צריכים להיות קצת יותר מהירים.

בד"כ אחרי שאני עוקף מישהו מימין הוא ניזכר שהנתיב השמאלי הוא לא המקום בשבילו, לראיה הסיטואציה הבאה-

אני בעודי חייל גיבור (לא באמת, הייתי די ג'ובניק שפשוט לא יצא הרבה הביתה) נוסע לאיזה כנס או משהו בסגנון, כמובן שאני באיחור קל, לפני פאסט 1.8 טורבו, על 60 קמ"ש, נהגת בגובה 1.40 והפלאפון צמוד לאוזן, אני מאחוריה מצפצף/אורות/סימני עשן.

כמובן שכל זה מתרחש בנתיב השמאלי כאשר את הימני מאכלסות משאיות ושאר מפגעים.

הנתיב הימני אינו מיועד לנסיעה מהירה, הוא מיועד לאכיפה בלבד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אךךך כמה חבל שאין לי רישיון 13 וקנוורת 30 טון, ללמד לקח את כל אותם חוכמולוגים שנוסעים 120 ולא מפנים את השמאלי כי הם קבעו ש120 זה מספיק מהר להם. פשוט ביזיון של תרבות נהיגה, במדינה נורמלית אנשים כמוכם לא היו מקבלים רישיון.

תקראו חוקים: אין לכם מה לעשות בנתיב השמאלי למעט עקיפה.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, אחרי כתיבת מופע הליצנות בהודעה הקודמת שלך, בה הדגמת כמה אתה לא חוצפן בכך שאתה משתמש בכביש כדי ללמד לקח נהגים שלא זזו לפקודתך מהנתיב, אתה מדבר על ביזיון של תרבות נהיגה ועל קריאת חוקים?

אתה נהג גרוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נניח שאדם נוסע בנתיב השמאלי במהירות 90 ועוקף רכבים מימינו.

לא עושה שום פעולה לא חוקית נכון?

לפי מה שרשמת בהודעה שלך בעמוד הקודם:

אתה מגיח מאחוריו במהירות גבוהה מהמותר-עבירה 1

מסנוור אותו- עבירה 2

עוקף מימין-עבירה 3

כשאתה מלפניו אתה גורם לו להאיט יותר מ 90 קמ"ש -עבירה 4

נוסע במקביל לרכב בנתיב הימני כדי לא לתת לו לעבור- עבירה 5

5-0 לטובתו, אל תשתמש בכלל בטיעון של חוק כי אתה תפסיד בכל מקרה.

פורסם

עמית, הכל טוב ויפה אבל הכביש לא מתנהל לפי חוקי תנועה אלא לפי common sense וגם חוקי תנועה. אני נגד נסיון לחנך אחרים (למרות שלפעמים ממש בא לי), ודוגל בגישת "מינימום חיכוך".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש בעיה,יש גם מקרים שאני נתקל במצב שאני בשמאלי מכיוון שבנתיב הימיני נוסעים בהרבה יותר לאט ממני {הם בערך 100 אני על 120-125}.ככה שלרוב אני נשאר בשמאלי ואז בא מאחור איזה מטורף על כ-150 וחושב בכל דרך איך לעקוף אותי.

המצבים האלה לא קורים לי כמעט אבל אכן קורים וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

מי אתה בכלל שמישהו צריך לתת לך דין וחשבון?

אתה חושב שמישהו הוא פרע אדם כשהוא נוסע על 150, יש אנשים שחושבים שאתה פרע אדם כשאתה נוסע על 125 וכולם נוסעים על 100. הדיעה שלך לא שווה לירה.

בא לו לנסוע על 150. שב בשקט, תעבור לימני, תן לו לעקוף ותחזור חזרה.

אם בא לי להיות בשמאלי על 140 (וזה נדיר. אחרי הכל זו מיאטה...:) ), אני לא רואה בזה סיכון מיוחד כל עוד כל תנאי הכביש מאפשרים. מצידי 160. למה שתפריע?

ראבאק.

:evil: . חוצפן.

Back to the original - NC again.

פורסם

מי לימד אותם להתלהם ככה? עמיר פרץ?

רילקס. קודם כל כל מה שציינתי תלוי במצב הרוח שלי ברגע הנתון. הפעולות שציינתי ואתה ציינת אני עושה לעיתים מאוד רחוקות ורק לאחר שהמתנחל בשמאלי מתנחל שם הרבה זמן. במצב רגיל וברוב המקרים אני מאותת עם אורות גבוהים, מוסיף צפירה ופשוט עוקף מימין וזהו.

בכל מקרה כן אני מגיע מהר וזה לא מעניין אותי החוק. יש חוקים שנועדו על מנת שיעברו עליהם, מהירות היא אחד מהם. אין בכך שום סכנה בטיחותית. כן אני מסנוור אותו עם אורות גבוהים, וכן אני עוקף מימין. אם בן אדם לא מבין מה עושה על הכביש, וחיי בעולם משלו או שם זין אני שם עליו זין בחזרה.

שוב פעם, אם הוא עוקף על 90 וחוזר אח"כ לצד ימין אין לי עם זה שום בעיה, כמובן שהכל גם תלוי בעומס שיש בכביש. אבל אם הוא נוסע 100 בשמאלי והכביש כולו פנוי ואחרי שהוא עקפף מישהו על 95 הוא לא חזר, אז כן הוא מתנחל גם הוא עקף אותו ב130.

שלבים 4 ו5 אני עושה לעיתים רחוקות כפי שאמרתי, וכן, אם אין מכוניות אחרות בסביבה למעט אותו מתנחל זה מה שאני עושה. נכון זה לא יפה, ילדותי, ומסוכן אבל אולי ככה הוא יבין פעם הבאה איך זה מרגיש לא לחזור לצד ימין.

ROOONEEYY

פורסם

roee,אני מסכים איתך ב 100 אחוז, אבל החבר פליקס ניסה להשתמש בחוק כדי להצדיק את ההתנהגות שהוא תיאר בהודעה הראשונה שלו.

שים לב שבעמוד הקודם רשמתי שלדעתי עדיף לעקוף מימין מאשר לסנוור ולהלחיץ את הנהג שמלפניך.

פורסם

הנה אחמד הצטרף לדיון: ואללה אידיוט אז כן אני אידיוט. את גיל 16 עברתי . כן כל עוד אין מכוניות אחרות בסביבה מלבד אותו מתנחל, אני מאט אותו. במדינה מתוקנת הייתי לא רק מאט אותו אלא משתמש בשיטה ששמר הציע.

אם אין עוד מכוניות אחרות בסביבה, למה אתה נוסע בשמאלי?

כמו שאופיר רשם היטב, אם הכביש פנוי, גם אם אני על 430 קמ"ש אני אסע על הימני. מה נאבד לי בשמאלי?

על מהות הבעיה אנחנו מסכימים (אם מישהו עוקף וחוזר אז זה נורמלי ותקין. אם הוא מתנחל אז מתחילה הבעיה),

על הפיתרון שלה אנחנו לא.

הכל תלוי במצב רוח שלך באותו הרגע הנתון? אני מקווה שאתה לא עולה על הכביש אחרי שאתה מגלה שחברה שלך בגדה בך. כי אז יהיה רצח. נשמע לך נורמלי?!

אני גם מנסה לחנך בכביש כמה שיותר. הערה קטנה יכולה לשנות הרגלי נהיגה לזמן ארוך, אבל בטוב טעם.

שום דבר לא יעזור אם תנסה לעצבן מישהו פרנציפ. הוא יחטוף עצבים, יקלל אותך ואולי גם ישכח מזה עד לפעם הבאה. לבנתיים אתה חסמת את הנתיב השמאלי בשביל עוד מישהו שרצה לעקוף, האטת את המהירות בשמאלי (כלומר, סיכנת תאונה. מתקרב מישהו שלא שם לב להאטה ויכול להיכנס בו. רוב התאונות בכביש המהיר הן כאלו. נכון, טעות שלו. אבל תרמת לתאונה) ומי י ודע מה עוד.

וכל זה בגלל מצב הרוח שלך...מעולה.

Back to the original - NC again.

פורסם

ראבאק או שאני כותב לא מובן או שיש לכם בעיית הבנת הנקרא.

הסבר: אני נוסע לי להנאתי 130 בימני, אני מבחין במישהו בימני נוסע לו 80, אני עובר לשמאלי אבל בשמאלי יש אחד שנוסע 82. אני נוסע מאחוריו 15 שניות ומחכה לתגובה שלו, לא זז אורות גבוהים, לא עוזר? צפירות, לא עוזר? מחכה לעקיפה מימין ומסמן לו כל מיני סימני גנאי תוך כדי עקיפה. אם אח"כ הוא ממשיך להישאר בשמאלי, אני חוזר לשמאלי, ובהנחה ואין מאחוריו מכוניות, אני פשוט מאט עד שההוא שנסע 80 מתייצב איתי באותו קו. וככה למשך מספר שניות, אח"כ מאיץ וחוזר לימני ועוזב אותו לנפשו בתקווה שאת הלקח שלו הוא למד, אם לא מישהו אחר כבר ידאג ללמד אותו התחשבות בזולת. את זה אני עושה במקרים ממש ממש קיצוניים של נהגים שמתנחלים לפרק זמן ארוף במיוחד ומתעלמים במודע להיבהובים ולצפירות, בד"כ וברוב המקרים אני מהבהב מקסימום צופר ועוקף מימין בשקט.

ROOONEEYY

פורסם

קודם כל אני בדעה של רועי - אני כמעט תמיד מתנהל יותר מהר משאר התנועה. ניסיון מראה שככה אני נמצא בסכנה הרבה פחות או כמו ששמר אומר - פחות זמן על הכביש=סיכוי יותר נמוך להיפגע.

רכב שנמצא בנתיב שמאל כאשר הימין פנוי:

לרוב מאותת עם איתות שמאל.

לא עזר, הבהוב באורות גבוהים.

לא עזר, איתות ימינה ועקיפה מימין.

אם אין לי זין להתחיל להבהב לכל טמבל שני, מדלג פשוט לשלב האחרון.

2 תופעות לאחרונה (לפחות ממה שאני רואה):

*רכב מתחיל נסיעה ועובר ישר לשמאל כאשר הימין פנוי לגמרי.WTF ???:roll:

*יותר מדי אנשים לא יודעים להשתלב בתנועה מנתיב האצה (בעיקר נהגים חדשים אבל גם רוב הנשים):|

אחרי שבוע בדרכים באיטליה/צרפת/שוויץ:

אף אחד לא מהבהב עם אורות דרך גבוהים אלא איתות שמאלה בלבד.

אף אחד לא נמצא סתם ככה על נתיב שמאל.

כאשר יש פקק, האחרון בטור מפעיל 4 וינקרים עד שמישהו יעמוד מאחוריו (עוזר מאוד במיוחד בלילה).

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
אם אח"כ הוא ממשיך להישאר בשמאלי, אני חוזר לשמאלי, ובהנחה ואין מאחוריו מכוניות, אני פשוט מאט עד שההוא שנסע 80 מתייצב איתי באותו קו. וככה למשך מספר שניות, אח"כ מאיץ וחוזר לימני ועוזב אותו לנפשו בתקווה שאת הלקח שלו הוא למד, אם לא מישהו אחר כבר ידאג ללמד אותו התחשבות בזולת.

לדעתי, מיותר, מאוד מיותר.

נהג כל כך חסר אכפתיות ו\או אחריות ו\או תשומת לב לכביש כמו נהג שלא שם לב לכל הסימנים שלך לפני - לא אתה תחנך אותו ולא אתה תגרום לו לשנות את הרגלי הנהיגה שלו.

סתם אתה מכניס את עצמך ואותו למצב מסוכן (לך תדע למה הוא לא שם לב, אולי הוא מדבר בפלאפון - ופתאום הוא יבהל ממך ויבלום חזק, הוא נהג טיפש, אין סיבה להתעסק איתו) וגם מעצבן אותו - וזה בטח לא מועיל - לאף אחד, כי אידיוט מעוצבן פחות טוב מאידיוט רגוע. הכביש נועד כדי לנהוג - לא כדי לחנך.

חשוב על הדברים

בידידות וממש בלי התלהמות !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מי אתה בכלל שמישהו צריך לתת לך דין וחשבון?

אתה חושב שמישהו הוא פרע אדם כשהוא נוסע על 150, יש אנשים שחושבים שאתה פרע אדם כשאתה נוסע על 125 וכולם נוסעים על 100. הדיעה שלך לא שווה לירה.

בא לו לנסוע על 150. שב בשקט, תעבור לימני, תן לו לעקוף ותחזור חזרה.

אם בא לי להיות בשמאלי על 140 (וזה נדיר. אחרי הכל זו מיאטה...:) ), אני לא רואה בזה סיכון מיוחד כל עוד כל תנאי הכביש מאפשרים. את זה אין חובה להוסיף מספיק מה שאתה שואל אח"כ= מצידי 160. למה שתפריע?

ראבאק.

:evil: . חוצפן.מסכים בהחלט , ולא רק זאת אתה גם מסוכן , כי בגלל התרבות הקלוקלת הזו הכבישים נראים ככה

אני לא מבין מאמתי יש לכם את הזכות לחנך אחרים ? מה יש אתם כ"כ מחונכים ?!!! אם כך אני מבין שאתם נוסעים על 90 , נותנים זכות קדימה וכו' וכו' , ואף פעם לא עברתם עבירת תנועה , כמו כן לא גרמתם לשום נהג להאט שלא לצורך ?!! . וואו איזה קדושים אתם .

עכשיו קדושים שכמוכם הואילו נה בטובכם להבין שאני רשע ואני רוצה לנהוג במהירות שמתאימה לי , אז בכביש זה מאוחר מידי לעשות לי סדרת חינוך . אז תרדו לי מהשמאלי ולא משנה אם אני בא ב110 או ב210 או ב310 , לא עסקך כמה אני נוסע . אתה רוצה טלפן למשטרה ותגיד שאני טס נמוך מידי .

ובקשר למטומטמים שחושבים שאם אני מאחורי מכונית שעוקפת משאית , ואני ארד לימני כדי שאתה תהיה בתור לפני ואם אני לא עושה את זה אתה תהבהב , אז במכוניות רבות יש מראה הפוכה שגורמת לכך שלא יהיה סינוור .

ובקשר לפושעים שאז חותכים אותך מימין , אז אם לא קרה שום דבר , אני לא עושה שום דבר בעיניין , אני פשוט בטוח שבפעם הבאה או אחריה אני כבר אראה אותו בלווינשטיין או שאמע על הארון שבו טמנו אותו (בתקווה שלא יטמנו איתו עוד אנשים .

אז תתחילו לפני שאתם מגיבים לחשוב אם אתם מספיק בסדר

בברכה יהודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...