Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון אני מהבהב, אחרי זה מצפצף ואם זה לא עזור נצמד ממש קרוב ומפצפץ ומהבהב. בסוף אני מתייאש ועוקף מימין ומתבאס כל פעם מחדש על זה.

עד שיום אחד הנהג ברכב יבהל, ילחץ על דוושת הברקס ומפני שהיית ממש צמוד ולא שמרת על מרחק סביר לעצירה תגרום לתאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מהבהב ולא מאותת לו ובטח שלא נצמד, פשוט עובר לימין ונותן גז - או, לרוב, מתכנן את הנתיב שלי בתוך התנועה כך שאני לא מבזבז זמן על כאלו. אני תמיד נוהג יותר מהר מהתנועה ומתכנן את הנתיב עוד מרחוק - אין לי בעיה להשתמש בכל הרוחב של איילון, כל עוד אני לא חותך אף אחד, שם לב למה שקורה מכל צדדיי, מאותת במעבר ועושה את זה בתנועה חלקה ובלי עצבים.

כמובן שבתנועה באמת צפופה אני לא עושה כלום.

:mm_yeah:

זה בד-י-ו-ק מה שאני עושה, רק שלקח לי זמן להגיע לזה.

במקרה שלי פשוט הייתי כותב בדיוק אותו הדבר - רק שהייתי מוסיף מילה אחת: "אני לא מהבהב ולא מאותת לו ובטח שלא נצמד..."

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
:mm_yeah:

זה בד-י-ו-ק מה שאני עושה, רק שלקח לי זמן להגיע לזה.

במקרה שלי פשוט הייתי כותב בדיוק אותו הדבר - רק שהייתי מוסיף מילה אחת: "אני לא מהבהב ולא מאותת לו ובטח שלא נצמד..."

איציק

אם זה עובד אז מצויין, אבל אם לא אז אני נצמד, מבהבהב ומייבב עד שמפנים את המסלול וכמובן מתכונן לשים ברקס אם הוא יבהל.

בדר"כ אלא שלא מפנים עושים זאת בכוונה ולכן אין מצב של בהלה הם פשוט אנשים "קטנים" שכואב להם שמשהו מבסוט.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תגידו שזה לא היה מתבקש:

http://www.youtube.com/watch?v=xN2rRNLxNxY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הפתרון האולטימטיבי, מה אתה עושה אם נתקעים לך בשמאלי?

מהבהב עם האורות, אם לא עוזר נצמד, אם גם זה לא עוזר לוחץ בעדינות על כפתור הטורבו בוסט וקופץ עם הרכב מעל לפושע המסוכן וחוסם אותו כך שהוא יתהפך ואם הוא מצליח לשרוד את התאונה אז אשלוף אקדח ואדאג שהחוצפן יגיע לכלא :roll:

רצוי לצפות בלי קול.

ועכשיו ברצינות, אם אין אפשרות לעקוף מימין יש לכם בדיוק 3 אפשרויות שאיתן אפשר לשחק: או להבהב עם האור גבוה או להיצמד ולהלחיץ או לצפצף שזה ממש לא לעניין אם זה לא מקרה חירום.

אני משתדל לתת איזה 15 שניות לרכב מלפני להבין שהוא חוסם מסלול שלם לעוד רכבים, אם הוא מראה סימנים שהוא יפנה את המסלול אז יופי, אם לא, אני נצמד קרוב אליו לכמה רגעים ונותן לו להבין שהוא מפריע, בניגוד לאחרים שממשיכים להלחיץ עד שהוא יעבור מסלול אני חוזר אחורה לשמירת מרחק נורמלית בהנחה שהוא הבין את הרמז, אם צריך אני גם מהבהב עם אור גבוה, אחרי זה נגמר נוהל מעצר חשוד.

אם שתי הדקות האלו לא עזרו שום לחץ כבר לא יעזור כי הנהג פשוט שם עלי זין, לא יזיז לו לא הציפצופים לא האורות גבוהים וגם לא הרדיאטור שלי בתחת שלו, פשוט כי הוא מהסוג אנשים שלא אכפת להם, כאלה שחושבים שנהיגה בכביש זה כמו הליכה על מדרכה, כאלה שאם תקרע להם השקית זבל בדרך לפח הם בחיים לא ירימו את מה שנפל, כאלה שישחקו אותה כאילו הם לא רואים מישהו שמרים את היד לטרמפ אפילו אם זה השכן שלהם 5 מטר מחוץ לחנייה.

מה לעשות, לצערי אנשים כאלה יש הרבה, יצא לי לנסוע דקות לא מעטות בכבישים מהירים בעלי 2 מסלולים אחרי זוג מכוניות שנוסעות במקביל עד שהצלחתי לעקוף אותם, ואז לגלות שנסעתי מאחורי מישהו מתקופת הפלמ"ח שהפעם האחרונה שהראש שלו עבד היה כשאמרו לו למרק את הסיפון של האלטלנה, או זוג נשוי בעיצומה של מריבה או ערס שהחליט שאותו לא עוקפים, גם זה שהאוטו שלי נראה כמו רכב מילוט משוד בנק לא עוזר.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד לכם שאם אין לכם אפשרות לעקוף אחרי בערך השתי דקות הראשונות חבל לכם על הזמן, בכם זה כבר לא יהיה תלוי.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

עם הרכב של ההורים, כאשר יש תנועה בכביש אז אני מסמן לו פעם או פעמיים עם אורות גבוהים (לא מסנוור כמה דקות, רק הבהוב קצרצר...)... אם זה לא עוזר, אז עוקף מימין...

אם התנועה דלילה ויש אפשרות לעקוף מימין בלי בעיה, ואני רואה שזה שמקדימה לא ממש מתכוון לזוז, אז מאט טיפה, עובר לימני ועוקף בלי להתעסק איתו (למען האמת כמו שכבר ציינו פה, זאת השיטה הכי טובה (בתנאי שעושים את זה כמו שצריך, ולא מזגזגים כמו מטורפים), שכן אתה גם לא מבזבז זמן על להאט, לסנוור וכדומה, וגם לא צריך להתחיל להתעסק עם הנהג של הרכב השני)...

עם הרכב בצבא אני נמנע מלעקוף מימין (בכל זאת סירנה על גלגלים :-P )... אם זה ביום, אז בדרך כלל מסמן עם האורות, ואם אני רואה שזה ממש לא עוזר, אז עוקף לאט מימין...

אם זה בלילה, אז בדרך כלל הצ'קלאקות עושות את העבודה (במקרה ולא, תמיד יש את הצופר אוויר)...

*דרך אגב לאותם אנשים שמנסים לחנך אחרים על ידי תנועות שונות, היצמדות אליהם, חסימה שלהם עם הרכב, פירוק הרכב שלהם עם מאג... חבל על העצבים, ויש מקרים שחבל גם עליכם (אף פעם אי אפשר לדעת מי נוהג ברכב השני...)

פורסם
יש בעיה,יש גם מקרים שאני נתקל במצב שאני בשמאלי מכיוון שבנתיב הימיני נוסעים בהרבה יותר לאט ממני {הם בערך 100 אני על 120-125}.ככה שלרוב אני נשאר בשמאלי ואז בא מאחור איזה מטורף על כ-150 וחושב בכל דרך איך לעקוף אותי.

המצבים האלה לא קורים לי כמעט אבל אכן קורים וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

רד לי מהשמאלי

מי אתה שתגיד לי על כמה לנסוע?

אני רוצה לנסוע על 250, כל עוד אין לך ממל"ז וניידת אתה לא תגיד לאף אחד על כמה לנסוע ואתה תרד מהשמאלי

עם גישה כזאת אני מצדיק את מי שמסנוור אותך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבלי להכנס למריבות מיותרות

מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

זה לא ענינך.

היחיד שיש לו זכות להתערב\להאט\לעצור את מהירות הנסיעה של הנהג הוא ידידנו השוטר

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מגביר מהירות נצמד אל הרכב עד כמעט התנגשות עם אור גבוה, ב90% מהמיקרים עושה את העבודה, לא עוזר? עובר לימני, במקרה ותפוס נישאר על אור גבוה,נצמד ככל האפשר ונותן ציפצוף קל.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

amital4 כתב:

"וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150? "

-ההגנה סיימה, אם כאלה נהגים שבכוונה תחילה תוקעים את התנועה שמאחוריהם ואין להם הבנה בסיסית באיך להתנהג בכביש עוד שואלים שאלות שכאלה אז באמת שלנו אין מה להתנצל כאשר אנחנו: נצמדים/מהבהבים וכו'...

ובקשר ללשים ז**, אולי במקום תבין שאתה זה שתוקע את כולם, הנתיב השמאלי מיועד להאצה ולהאצה בלבד....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מהבהב ומחכה די הרבה זמן, נרגע קצת ואז עושנ את מה שroee אומר.

יש כאלו שיקראו לזה "לזגזג" אבל אני לא חותך אף אחד.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אחד מהדברים השנואים עלי בכביש זה סינוור עם אורות גבוהים.

ערב אחד נסעתי באיילון צפון בנתיב הכי שמאלי, המהירות הכי גבוהה שהיה ניתן לנסוע בנתיב זה היא 90 קמ"ש וכך עשיתי, הייתי די צמוד לרכב שמלפני, ועקפתי רכבים בנתיב שהיה מימיני.

פתאום הגיח אדיוט שסנוור אותי, הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו שעשיתי ולא היה בסדר , הוא שנסעתי בפיז'ו 205 ישנה.

כאמור , הייתי ממש צמוד לרכב מלפני.

מכיוון שלא היה לי לאן לזוז , והמשכתי לעקוף מכוניות, הבחור פתח אור גבוה קבוע במשך כחצי דקה, שגרם לי לברוח מהאור המוחזר מהמראות כאילו שעשיתי משהו רע למישהו, בו במקום הורדתי ל 80 כי לא שמתי לב לכביש.

המטורף עקף אותי מימין, ונצמד אלי במרחק אפסי , אם לא הייתי מושך שמאלה הוא היה משפשף אותי בוודאות.

אחר כך התייצב בעמדה לפני , ונתן ברקס חזק, במזל הצלחתי לעצור.:evil: , זה היה איזה דוד מזוקן מבוגר עם יונדאי גטס.

אל תסנוורו , זאת אחת מהחוצפות הכי גדולות שקיימות על הכביש.

עדיף לעקוף מימין מאשר לסנוור,להלחיץ ולהוציא מריכוז את הנהג שמפריע.

קרה לי מלא פעמים.

אני על 120 קמ"ש בנתיב השמאלי (חושך מוחלט, כביש חשוך ללא תאורה) עוקף טור שלם של מכוניות, פתאום בא רכב מאחורה ומשאיר את האור הגבוה דולק ברצף. לי אין לאן לברוח, אז במקרה כזה פשוט מזיזים את המראה האמצעית (יש כפתור מיוחד לזה) ומפעילים את אורות הערפל האחוריים. מכיוון שאני תמיד בודק את מע' התאורה ברכב וגם מקפיד על פירוק הבקליות וניקיונם אז עצמת אורות הערפל ברכב הזה מאוד חזקה.

לאחר 5-10 שניות בעל הרכב נרגע ומוריד את האור הגבוה, וטוב שכך, כי זו היתה ניידת משטרת תנועה אבל לא בתפקיד..

פורסם

ואם זה מרגיז את הבחור שנוסע לאט בשמאלי והוא מחליט ממש "במקרה" לנקות את החלונות עם השפריצרים ומלכלך לך את הרכב עם הסבון בדיוק אחרי שעשית לו שטיפה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...