Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בעיה,יש גם מקרים שאני נתקל במצב שאני בשמאלי מכיוון שבנתיב הימיני נוסעים בהרבה יותר לאט ממני {הם בערך 100 אני על 120-125}.ככה שלרוב אני נשאר בשמאלי ואז בא מאחור איזה מטורף על כ-150 וחושב בכל דרך איך לעקוף אותי.

המצבים האלה לא קורים לי כמעט אבל אכן קורים וכאשר זה קורה אני פשוט שם ז** עליו ושיהבהב עד מחר ולא אכפת לי אפילו שיכנס בעמוד,בן אדם שלא יודע לקחת אחריות על עצמו לא מגיע לו רישיון נהיגה לדעתי.

נכון,אני מאט אותו אבל מה הוא חושב לעצמו שהוא נוסע על כ-150?

אתה שוטר? סביר להניח שלא, וגם אם כן, אז בטח לא בתפקיד בזמן שאתה נוהג על 150.

לכן אתה לא תקבע לבנאדם איזה מהירות הוא צריך לסוע ולמה, והוא לא צריך לתת לך דין וחשבון.

ההבדל היחיד הוא שאתה מפריע לו, והוא לא מפריע לך. ולכן אתה זה שצריך לזוז ולפנות את הדרך, ולא הוא צריך להאט.

• תגובות 489
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח שהוא מפריע לו,

כשהוא נוסע 150 הוא מסכן את שאר הנהגים בכביש!!

:lol:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אני אנחש שהוא היה ציני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשביל זה יש שוטרים. מצד שני בשביל זה יש את הנתיב השמאלי (נתיב האצה) ושייסעו שם גם על 300 קמ"ש מצידי, כל עוד הם לא מסכנים אף אחד (עזבו לרגע את ההשלכות מבחינת החוק לרגע). אין טעם לחנך פה אף אחד כי כנראה בב"יס כבר נכשלו בעבודת החינוך אז מי אתה שתחנך?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מגיע במהירות עם הבהובים,לא עובר? נצמד ומסנוור וצופר יחדיו,לא עובר? עוקף מימין בפראות וגורם לאפס לבלום.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
זה תלוי אם=עם איזה רכב אני .

- עם הפורד אני מהבהב > מהבהב > מהבהב > צופר > צופר > עובר לימני ואז מאיים על הנהג/ת > מאיץ כדי להמנע ממפגש עם מהמשטרה שאוטוטו תוזמן ע"י הנהג המובהל...

- עם הבמוו לא נתקלתי בזה שלא פינו לי את הנתיב .

:shock::fist:

ידעתי שגם לך יש שלדים בארון.

פורסם

אני לא עושה כלום, אולי עוקף.

אבל כשאני "מעכב" מישהו, והוא מתחיל עם כל הקונצים שקראתי פה, אני פשוט מאט ומאט עד שהוא מנסה לעקוף ואז אני מאיץ באלגנטיות ולא נותן לו, זה מאוד מספק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מחכה כמה שניות, אולי הוא יבין את הרמז->מתקרב אליו (אבל לא נצמד)->מהבהב באורות פעם או פעמיים->עוקף מימין אם אין ברירה ומוודא בעין שהנהג בנתיב השמאלי לא נרדם.

אגב, כשהייתי באיטליה וראיתי שכאשר מישהו "נרדם" בשמאלי, הנהג שמאוחריו מהבהב לו הבהוב קצר באורות הגבוהים, הרמז מובן וה"נרדם" מפנה במהירות את השמאלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
שבת שלום.

התופעה של היתקעות בנתיב השמאלי מצד נהגים אחרים כבר הפכה למחלה בקרב נהגי ישראל.

בזמן האחרון לא עובר יום שאני נוסע לעבודה (כביש החוף), ולא נתקע מלפניי פלוני שנוסע על 80\70\60\20 קמ"ש על הנתיב השמאלי ומורט את עצביי אט אט, שותה את דמי בקשית כמו טרופית ענבים צוננת.

אשמח לשמוע מכם מה אתם עושים בד"כ כאשר הדבר הכי מעצבן שיכול בעצם לקרות על הכביש - קורה גם לכם.

אנא התייחסו לתנאי הדרך, אם הכביש פנוי\עמוס, אם הנהיגה באור יום\בלילה.

ליאור

נ.ב - חפשתי במנוע החיפוש בפורום אם נפתח ת'רד דומה אך לא מצאתי, מתנצל מראש אם נפתח בעבר.

בכל מקרה,מצב,או סיטואציה שמעצבנת או מרגיזה אני נוהג בסובלנות וממתין שהדרך תתפנה,זה קורה תמיד ומעולם לא הפסדתי דבר בגלל המצב הזה.

פורסם
חח מה מספק בזה?

כל המשחקי גבר גבר האלה בכבישים יוצרים תאונות.

ממש כך !ראה תגובתי למעלה,אני מסכים איתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...