Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות למחשבי צורב די וי די

ישנם שני דגמים שמוצא חן בעיני אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף

הראשון זה LG GSA-H42N

ושני זה ASUS DRW1814BLT

שניהם 18X

מה לדעתכם טוב יותר?

מבחינת מחיר האסוס יקר יותר בכ50 ש"ח ואם הוא יותר טוב אז אני מוכן גם להשקיע אותם

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שכחתי לציין האסוס בחיבור SATA והLG בחיבור IDE רגיל

יש לי במחשב גם אפשרות לSATA כמו שההרדיסק אצלי מחובר ככה שזאת לא בעיה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני קונה מחר מישהו יכול לעזור?

פורסם

עם כל הכבוד זה בסך הכל צורב דיוידי. 200 שקל גג.

כולם מיוצרים באותו מפעל בסין ומדביקים עליהם מדבקות שונות.

תקנה איזה שבא לך.

כמובן שעדיף SATA. ושיהיה X18.

פורסם

הקטע של X18 כל כך לא חשוב.

רוב המדיות הנמכרות הן X8 (ויש גם X4), עוד לא ראיתי מדיה לצריבה שתומכת ביותר ממהירות X8.

ההתלבטות של SATA מול IDE משמעותית בהקשר של מספר יציאות פנויות מכל סוג: בלוחות החדשים יש רק יציאת IDE אחת (שתומכת בשני התקנים) כלומר כונן קורא+צורב ואין לך יותר חיבורי IDE.

אם יש לך הרדיסק ישן שאתה רוצה להוסיף או איזה התקן IDE אחר (טייפ למשל) אתה בבעיה.

אם אין לך בעיה כזו אז אין בעיה ב-IDE.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מהירות הקריאה של SATA עדיפה על הנייר בהרבה .

מעשית , אני לא בטוח שההבדלים באים לידי ביטוי במיוחד בחיי היום יום ( במיוחד בכוננים קשיחים ) , אפילו לא עם SATA2 ( מניסיון ) . אולי הבדלים של 20 - 30 שניות בממוצע בקבצים גדולים .

בכל אופן , אם ההפרש לא גבוה במיוחד הייתי בוחר ב - SATA , אם זה לא דחוף לך - הייתי מחכה לאופציה עם SATA מבית עדיף כמו NEC . שמעתי על מספיק צרות עם LG , ומנגד גם מחמאות בעד . לגבי ASUS כשלעצמם - לא יודע איך הם בתחום הצורבים .

הלוחות החדשים ( עד כמה שאני בדקתי ) מגיעים 2 יציאות IDE בלוח , יש כבלי Y שמאפשרים הכפלה של היציאה ומכאן יש 4 יציאות , אני מניח שיש מפצלים שיאפשרו לשים עוד , למרות שזה נשמע לי מיותר לחלוטין .

לסיכום , אם לקנות כרגע - הייתי מתפשר על IDE של חברה עדיפה , אם ב - SATA חפצה נפשך , אזי כנראה שאין יותר מדי אפשריות .

בהצלחה.

פורסם

Sata עדיף בכל מקרה גם בגלל הבלאגן של הכבלים בתוך המחשב ופיזור החום הפנימי.

בכל מקרה כל הצורבים הם די זבליים ולא שורדים יותר מדי זמן (אני מחליף אחד כל שנה עד שנה וחצי)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני אלך על הSATA

לגבי החברה NEC יותר טובים? כי יש גם צורבים שלהם באותם המחירים

פורסם

כפי שאמרו קודמיי, לא כל כך משנה. לי יש NEC שעובד יפה.

(לא חוכמה, אני בקושי צורב איתו).

אם אתה רוצה לשמור דברים חשובים לאורך זמן, בכל מקרה כדאי

לצרוב במהירות נמוכה (X4, נניח), כך שנתוני המהירות ממש לא רלוונטיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כולם מיוצרים באותו מפעל בסין ומדביקים עליהם מדבקות שונות...

ושיהיה X18.

זה בערך כמו להגיד שמרצדס ויונדאי מיוצרים באותו מפעל.

למכשירים יש צ'יפים שונים שמסוגלים לדברים שונים,אפילו אם הם היו מיוצרים באותו מפעל הם היו עושים דברים שונים בזכות הצ'יפים שעלייהם.

הקטע של X18 כל כך לא חשוב.

רוב המדיות הנמכרות הן X8 (ויש גם X4), עוד לא ראיתי מדיה לצריבה שתומכת ביותר ממהירות X8.

...ב-IDE.

ב KSP מוכרים דיסקים שכתוב עליהם KSP של BRTECH כתוב עליהם X16,הצורב שלי מראה שהוא צורב X18.

המחיר ל 25 הוא 29 ש"ח

לי יש LG GSA-H12A שעובד יופי בנתיים

אייל

פורסם

היה ברשותי LG DVD GSA-H22N חדש שהגיע עם מחשב חדש.

בפעם הראשונה אחרי כמה חודשים שהוא היה במחשב ועבד נהדר עם דיסקים רגילים (וגם צרב אותם טוב) גיליתי שהוא לא קורא DVD בכלל וגם לא צורב אותם.

הוא הוחלף ללא תמורה באחד של NEC (לא יודע דגם) שעובד מצויין.

פורסם
זה בערך כמו להגיד שמרצדס ויונדאי מיוצרים באותו מפעל.

למכשירים יש צ'יפים שונים שמסוגלים לדברים שונים,אפילו אם הם היו מיוצרים באותו מפעל הם היו עושים דברים שונים בזכות הצ'יפים שעלייהם.

לא זה לא.

יפה לך להשוות בין רכבים לצורבים.

עד היום אני זוכר שהייתה שריפה גדולה במפעל זכרונות בסין ופתאום לאף חברה לא היו זכרונות.

מרבית הצורבים הם מוצרי מדבקה. וזה מובן בהחלט עקב מחירם האפסי.

אתה משלם עליהם בארץ כ-45$.

זאת אומרת שעולה לייצר אותם 5$ או פחות. (אפילו שחלק מהרכבים נראים כאילו זה המחיר שלהם).

אז קח דברים בפרופורציה.

• תוכן חדש...