Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NBA Playoffs 2007

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא בעד הבוכנות, לא יודע למה אני אוהב את וואלאס ומקדייס. בנוסף פרינס אחלה של שחקן שלא עושה פוזות, לא יודע קבוצה טובה יש להם. אבל מה שהכי ביאס אותי זה פיניקס, הקבוצה הכי אטרקטיבית ומעניינת ולטעמי גם הטובה בליגה, וחבל שהם יפסידו לקבוצה הכי משעממת בליגה ע"ע סן אנטוניו. נקווה לטוב. :roll:

ROOONEEYY

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

משחק א-ד-י-ר של ג'ימס לברון היום .. פשוט הייתי מרותק למסך .. 2 אובר טיים ומשחק צמוד על עשירית הנקודה .. לברון כמובן נתן את השואו הכי גדול .. ולדעתי השיא היה ב OT השני כאשר דטרויט מובילים ב 3 הפרש, לברון עולה מהצד ונותן שלשה אדירה NOTHING BUT NET !

לסיכום היה פשוט משחק אדיר, אני מאוד מקווה לראות את קליבלנד מול ספרס במשחק הגמר

נ.ב למהמרים מבינכם רציתי רק לספר שתפסתי יחס של 3.5 על קליבלנד במאני-ליין על 500 ש"ח ואני עכשיו הולך לפדות את הסכום הבריא של 1750 ש"ח :)

פורסם

שימי ריגר קרע לי את האוזן, אחרי כל סל בהארכות הוא צעק כמו משוגע

משחק פשוט ענק, סוף מרתק, שרק תמשיך כך הסידרה ושתהיה סדרת גמר דומה

פורסם

כמוכם, נהניתי מאוד מהמשחק אמש. העובדה כי אני אוהד הקאבס רק הגדילה את השמחה.

המשחק הבא בשבת בלילה בקוויקן לואנס ארינה, מקווה לגמר הפלייאוף.

פורסם
יש לנו גמר! סאן אנטוניו - קליבלנד.

מה שיש לנו זה set shooter ליד הסופרסטאר. עכשיו מה שהוא צריך זה עוד combo guard טוב לידו ועוד איזה גבוה חצי דומיננטי, ואז יהיה לקליבלנד סיכוי להפסיד בכבוד ל-Spurs....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גודן ואילגאוסקס הם גבוהים "חצי דומיננטים" לא רעים בכלל!

אם כולם יבואו מפוקסים לגמר לדעתי לקליבלנד יש סיכוי לא רע בכלל, הכוונה ללארי יוז, גודן, אילגאוסקס ואולי פאבלוביץ'.

כל הכבוד לגיבסון אבל אני לא מאמין שהוא יחזור על עוד תצוגה כזוץ

פורסם
גודן ואילגאוסקס הם גבוהים "חצי דומיננטים" לא רעים בכלל!

מסכים.

אבל עדיין צריך עוד אחד.

לגבי גארד נוסף, בילאפס פנוי בקיץ....

פורסם

גודן מאסיבי מאוד, ריבאונדר התקפה מצויין ומול דאנקן הוא יכול לעמוד.

אוברטו יעמוד מול אילגאוסקאס, יתרון גובה לליטאי.

פורסם
לגבי גארד נוסף, בילאפס פנוי בקיץ....

ילך ללייקרס בעזרת ה', בנוסף לג'רמיין אוניל או אולי K.G. (גארנט). אחחח אני חולם, הלוואי.

לגבי גארד דומיננטי בקליבלנד, לארי יוז לא רע בכלל, אפילו מצויין אם הוא תופס יום, הבעיה אצלו זה היציבות, פאבלוביץ שחקן משלים טוב מאוד וחסר פחד, דמון ג'ונס וגיבסון קלעי שלשות פנטסטיים, ג'ונס טען שעבר ממיאמי לקליבלנד שהוא קלעי השלשות הכי טוב ב-NBA, העונה הוא לא פוגע בכלל.:|

פורסם
ילך ללייקרס בעזרת ה', בנוסף לג'רמיין אוניל או אולי K.G. (גארנט). אחחח אני חולם, הלוואי.

לגבי גארד דומיננטי בקליבלנד, לארי יוז לא רע בכלל, אפילו מצויין אם הוא תופס יום, הבעיה אצלו זה היציבות, פאבלוביץ שחקן משלים טוב מאוד וחסר פחד, דמון ג'ונס וגיבסון קלעי שלשות פנטסטיים, ג'ונס טען שעבר ממיאמי לקליבלנד שהוא קלעי השלשות הכי טוב ב-NBA, העונה הוא לא פוגע בכלל.:|

זה נכון, גם לקובי מגיע לשחק עם שחקני כדורסל במקום עם חוג חובבי הנגרות וחטיבת העצים של הוליווד. מצד שני, אם גארנט היה ספורטאי רציני הוא כבר היה עוזב את הטימברוולבס מזמן.

בילאפס הוא קומבו גארד שיעזור בשחרור הלחץ גם מבחינת הובלת הכדור וגם מבחינת האיום על הסל. מצד שני, אם גיבסון הפך לכזה אפקטיבי אולי צריך להביא איזה קומבו גארד מבריק מתחתית הדראפט. מישהו כמו... יותמית?:lol:

פורסם

יותם היה חולם על אתלטיות וידית כזאת.

מה אתם אומרים על מכבי?

העזיבה של ספאחיה טובה?

עכשיו אמרו בחדשות ערוץ 10 שקטש קרוב למישרת האימון וצביקה שרף מנג'ר, טוב או לא?

בלאט עדיף?

פורסם

מה אתם אומרים על מכבי?

העזיבה של ספאחיה טובה?

עכשיו אמרו בחדשות ערוץ 10 שקטש קרוב למישרת האימון וצביקה שרף מנג'ר, טוב או לא?

בלאט עדיף?

ספאחיה היה חייב ללכת. בחיים שלי לא ראיתי כזה חוסר שיטה ואימון.

קטש - הימור, אבל יכול להצליח.

שרף - מי שזוכר זוכר שהוא תת רמה של מאמן. במכבי היו לו שני תרגילים: הראשון, לתת את הכדור למגי והשני, לתת את הכדור לג'מצ'י. תראה קצת משחקים מפעם ותראה סטטיות בהתקפה מהי.

• תוכן חדש...