Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NBA Playoffs 2007

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלייאוף התחיל לפני כשבועיים וחצי, ובינתיים כבר צפינו בשלושה סדרות שנגמרו בסוויפ קליל.

מזרח:

דטרויט עקפה את אורלנדו בסוויפ קליל, החמישיה של הפיסטונס הייתה אפקטיבית בכל ארבעת המשחקים והייתה חלוקת נקודות פשוט מדהימה. החיבור של כריס וובר עם שאר הקבוצה פשוט מדהים ועשה רק טוב לפיסטונס.

שיקגו הפתיעה רבים כאשר עשתה את הבלתי יאומן והעיפה למיאמי את הסיכויים להגן על התואר עם סוויפ מרשים מאוד, רבות בזכות בן גורדון שפשוט פורח, וכמובן לואל דנג שהוא פורוורד מבין הטובים העונה.

קליבלנד גם היא ניצחה בסוויפ את וושינגטון הפצועה שהייתה חסרה את ארינאס וקארון באטלר, ששניהם נפצעו לקראת סיום העונה הסדירה. לברון ג'יימס היה פשוט מצויין, בנוסף ללארי יוז ואילגאוסקאס שפשוט נתנו סידרה מדהימה.

ניו ג'רזי מוליכים על טורונטו 2:3 והערב יתקיים המשחק החמישי בסידרה, בניו ג'רזי. הנטס יכולים לעבור הערב לשלב הבא ולפגוש את הקבלירס, אני מקווה שהמשחק יגרר לטורונטו ושהם יעלו, הגרלה טובה יותר לקאבס.

דטרויט תפגוש את שיקגו בחצי הגמר האיזורי, קליבלנד עדיין מחכה למנצחת בסידרה בין ניו ג'רזי לטורונטו.

מערב :

הווריורס עשו את הבלתי יאומן וניצחו את המאבריקס בסיבוב הראשון של הפלייאוף, סידרה ענקית של בארון דייויס וג'ייסון ריצ'ארדסון.

הספרס ניצחו את הנאגטס בסידרה שהייתה אמורה להיות ארוכה וקשה, אבל זה ניגמר 1:4 לספרס.

הסאנס ניצחו בקלות את הלייקרס גם הם 1:4 בזכות סידרה ענקית של סטאודמייר, ברבוסה ונאש.

הרוקטס והג'אז נמצאים בשיוויון 3-3 והמשחק השביעי יתקיים ביוסטון, מגריידי ומינג פשוט לוהטים ואני מאמין שהם יעברו את בוזר וחבריו.

הווריורס יפגשו את המנצחת בסידרה בין יוסטון ויוטה, הסאנס יפגשו את הספרס.

מה דעתכם עד כה על הפלייאוף? מי תעלה לגמר האזורי? מי תיקח את האליפות?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אההה תמו להם הימים שנשארתי ער בלילה כדי לראות ג'ורדן ופיפן נותנים בראש לדוור ולסטוקטון. :-D

בכל מקרה אני מהמר והימרתי עוד לפני שנתיים שפיניקס יקחו, מגיע להם, הם לטעמי הקבוצה הכי טובה (יותר טובה מדאלאס). למרות שופתעתי לטובה דווקא מהבולס, עושה רושם שיש להם קבוצה צעירה מאוד ומבטיחה מאוד, זה לא שיקגו של שנות ה90 אבל יש להם פוטנציאל לא רע.

ROOONEEYY

פורסם

הגמר יהיה לדעתי בין הבוכנות לשמשות, כאשר דטרויט ייקחו בזכות יכולתם להרביץ חזק יותר (וזה למרות שהסאנס מלהיבים יותר).

פורסם

אני בעד שיקגו מאז ומתמיד. סוף סוף מעמידים קבוצה שמסוגלת לעשות משהו.

אני לא מאמין שהם ילכו עד הסוף, אבל בשנים הבאות יהיה על מי לסמוך.

הייתי בטוח שדאלאס תיקח דיי בקלות, אבל כנראה שלא תמיד הכל הולך כמתוכנן.

אני ממשיך בגישה הפאסיבית עד הגמרים האזוריים שם אתחיל לעקוב בלילות אחרי השידורים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי שהלייקרס עפו :|

השמשות באמת נראים מצויין, נאש פשוט מדהים, אין כבר מילים ליכולת שלו להוביל קבוצה ולייצר מצבי קליעה לשאר חברי הקבוצה, MVP.

פורסם

השמשות באמת נראים מצויין, נאש פשוט מדהים, אין כבר מילים ליכולת שלו להוביל קבוצה ולייצר מצבי קליעה לשאר חברי הקבוצה, MVP.

הבעיה היא שההצבעה לתואר ה-MVP נערכה בעונה הסדירה, ולכן ההכרעה כניראה תיפול לטובת נוביצקי.

אגב, אמש עפה טורונטו מהתחרות אחרי הפסד בנקודה בניו ג'רזי.

פורסם

שיקגו נופלת ונופלת ולא תפסיק ליפול.

נ.ב למי מכם שממלא ווינר \ מהמר על ספורט - אני מבסוט לספר שתפסתי 98% מהסדרה ועשיתי ימבה מזומן :) , כמעט 10 יום רצוף תפסתי את כל המשחקים וההפתעות, פעם אחת ויחידה נפלתי במשחק שהלייקרס אנסו את פיניקס כי קובי השתולל :)

פורסם

איזה משחק ראשון ענ' בין פיניקס לסאן אנטוניו.

שיקגו פשוט התרקו ולא מסוגלים לעשות כלום מול דטרויט, הפסידו פעמיים ב-20+ הפרש מפתיע אחרי העונה המצויינת שלהם.

פורסם

the suns are the favorites, but now with nash down its a big ??x

i hope that the final will be suns v pistons

i think the the pistons will go all the way, even thou i hope the suns

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הבולס חוזרים במפתיע לסידרה עם משחק מדהים בדטרויט

אבל עדיין קשה להאמין שהם יעברו אותם, השאלה היחידה היא כנראה אם יהיה בכלל משחק שביעי או לא

נ.ב.

סטיב נאש אמר לאתר ESPN: "אני נגעל מדי מכדי להגיב להחלטה. זו מכה קשה ונצטרך להתגבר עליה"

אחרי ההשעיות של השחקנים בעקבות אירועי המשחק הרביעי

פורסם

אני מאוד מקווה שהבולס יצליחו למשוך את הפיסטונס עד למשחק שביעי.

הערב יתקיים המשחק החמישי בין הקאבס לנטס, ואני, בתור אוהד קליבלנד, בטוח שהקבלירס יעברו עוד היום את הנטס

(מה שייתן מנוחה לקראת סדרת הגמר).

• תוכן חדש...