Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NBA Playoffs 2007

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב .. הפליאוף נגמר .. קליבלנד הוכיחו שהם חבורת נגרים ..למרות יתרון הביתיות עדיין הובסו 3 הפרש ובצורה קצת אירונית גם הסדרה כבר ב 3:0

בקיצור .. כנראה שיש לנו מנצחת והיא סאן אנטוניו ספרס ... אני לא רואה את קליבלנד מתאוששים ונותנים 4 משחקים ברצף לספרס, מה שהיה בדטרויט היה מדהים, אבל זה לא יקרה שוב..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רואה את סדרת הגמר, מודה. בעיקר כי היא לא מעניינת אותי (עקב הקבוצות שהגיעו לגמר). אני לא סובל את סן אנטוניו לטעמי זאת אחת הקבוצות המגעילות בליגה. כל הזמן אותו הרכב, אין חידושים, משחק משעמם ודאנקן אחד שאני לא סובל. נקווה עבור קליבלנד לפחות שהם יצליחו להציל את כבודם ולתת איזה משחק, אולי שניים טובים.

ROOONEEYY

פורסם

אם הוא לא היה בן 22 השופט היה שורק לעבירה על לברון בזריקה האחרונה לסל.

אבל קליבלנד עשו כל כך הרבה שטויות ב2 הדקות האחרונות, כך שהם יכולים להאשים רק את עצמם

פורסם

אחרי סוף יפה לרבע שלישי והתחלה יפה לרבע רביעי .. באמת עשו הרבה שטויות ..

אבל אפשר גם להגיד שאם מסתכלים על המשחק הקודם בסאן אנטוניו, אז השיפור ניכר בכך שהספרס לא הגיע לסל כלכך הרבה כמו שציפו רבים (מה שמאוד עזר לי לתפוס את ההימור של אנדר 178 נק' משחק) וסה"כ קליבלנד יכלו לשחק יותר טוב .. ולברון יכל היה לתת קצת יותר מ ה25 הצפוי כלכך

אבל נקווה שבמשחק הבא יהיה להם יותר מזל וקצת יותר שכל ..ואולי דנאקן יהיה פצוע .. ואולי פרקר ... ואז אולי יהיה יותר טוב :)

פורסם
נ.ב למהמרים מבינכם רציתי רק לספר שתפסתי יחס של 3.5 על קליבלנד במאני-ליין על 500 ש"ח ואני עכשיו הולך לפדות את הסכום הבריא של 1750 ש"ח :)

מברוכ

מה ההמלצות שלך להיום?

קליבלנד קבלירס (3+) - סאן אנטוניו ספרס

אנדר / אובר (175) קליבלנד קבלירס/ סאן אנטוניו ספרס

טים דאנקן - סן אנטוניו ספרס - טוני פארקר - סן אנטוניו

אנדר / אובר (27) '/ לברון ג'יימס - קליבלנד

פורסם

קשה מאוד היום ... אני בד"כ מחכה לליב .. אתה משחק בווינר או ויקטור\סטאן וכו' ?

מבחינת אנדר\אובר .. הלב אומר אנדר חזק בדיוק כמו במשחק הקודם.. אבל .. אם תסתכל על הסטיסטיקה , בד"כ במשחקים האילו (98% !!!) זה הולך אובר..אנדר..אובר..אנדר ... ופעם שעברה היה אנדר.. :) 178 נק' זה כלום אם הספרס משחקים את המשחק שלהם .. במשחק הקודם הם לא שחקו.. ורק נתנו לקליבלנד לתת להם בראש.

היום יהיה משחק קשה מכמה סיבות

1. השאלה אם הספרס רוצים לסיים את הסדרה בקליבלנד, או שמה בבית עם הקהל .. במידה ובבית, אז אנדר + קליבלנד

2. האם חבורת הנגרים יתפסו משחק חזק כמו שהיה עם דטרויוט ולברון יתעופף ויתן את ה 30+ נק' שלו

בקיצור משחק מאוד קשה .. אבל אני כבר לא מצפה להרבה .. ההימור שלי להיום:

ספרס - מאני ליין 1.67

לברון ג'ימס .. מתלבט מאוד.. רוצה אנדר.. אבל מי יודע.. אולי היום זה ה WAKE UP CALL עקב האפשרות שהם עפים הביתה.

פורסם

מה שבטוח הוא שלברון יזרוק הרבה, פשוט אין לו ברירה, השאלה אם הכדורים יכנסו

אני מהמר בווינר מידי פעם

מה זה ויקטור/סטאן?

מי זה מאני ליין?

פורסם

www.stanjames.com

הימורי ספורט באינטרנט .. :) (עצה אישית - אל תיכנס לזה.)

מאני ליין = בלי תוספות של + וכו' , נטו מי תנצח .. כמובן שהיחסים נמוכים יותר על ספרס. 1.6 בערך במקום 1.9 עם -3

פורסם

קרוב, אבל לא כל כך מדוייק.

מאני ליין משמעותו הימור על קבוצה - כאשר בתיקו הכסף שעליו הימרת מוחזר, וההימור מתבטל (No Bet). לפחות זה ככה בכדורגל.

ההימור שעליו דיברת הוא ההימור בישיר, כאשר רק במקרה של ניצחון הקבוצה עליה הימרת, אתה נחשב כזוכה.

אגב, במשחק הראשון בסידרה היה אנדר, בשני אובר, בשלישי אנדר... ברביעי אובר? :-)

פורסם

כמו שאמרתי.. היום קשה מאוד .. חלק אומרים אובר.. חלק אנדר.. הראש שלי אומר שידור חוזר של המשחק השלישי, ואולי יסתיים בניצחון של קליבלנד, ואם כן , אז האנדר תופס חזק מאוד, אבל שוב.. יש סיכוי טוב שיגמר 85-90 או לפחות באיזור

בגלל זה אם אתה משחק באתר ולא בווינר , עדיף לחכות לליב ואולי לתפוס 180-185 באנדר. ואפילו +6 או +8 לקליבלנד יחשב כהימור מעולה

• תוכן חדש...