Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משדרג את הסט הקדמי שלי עקב קרע ברמקול וחשבתי שאולי אני אלך על סט 3WAY, אני לא רוצה להוציא על סט המון כסף כמו הDLS שעולים קרוב ל3K .

ראיתי שיש לאינפינטי סט 3WAY ב1.5K שזה מחיר מעולה בשבילי.

השאלה היא האים עדיף לי סט 3WAY כמו האינפנטי שהוא לא HI END כמו הרינבאו או DLS אבל הוא 3WAY?

או שעדיף לי לקנות סט רגיל ברמה גבוה יותר במחיר דומה לזה?

תודה מראש לכל העוזרים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ב-1.5K הייתי הולך על היי אנרג'י 3 חלקים. שמעתי את הסט 2 חלקים, והוא נשמע ממש טוב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש סט של DLS שלא עולה 3000 ש"ח:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1053&CatCode=326

במפגש האחרון היה מישהו עם הסט הזה ואיתמר ששמע את הסט התרשם ממנו לטובה.

בכל מקרה אתה מודע לכך שיש צורך בבניה רצינית על מנת למקם את כל האלמנטים כמו שצריך? זה אמור לעלות בערך סכום זהה לסכום הסט.

בכסף הזה כדאי לשקול סט 2WAY טוב עם איטום והתקנה ראויים.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
יש סט של DLS שלא עולה 3000 ש"ח:

בכל מקרה אתה מודע לכך שיש צורך בבניה רצינית על מנת למקם את כל האלמנטים כמו שצריך? זה אמור לעלות בערך סכום זהה לסכום הסט. לעיתים הרבה יותר , וצריך מישהו מעולה שיודע לכווין דבר כזה

בכסף הזה כדאי לשקול סט 2WAY טוב עם איטום והתקנה ראויים.מסכים בהחלט

אריק.

רק שתדע שהתקציב האישי שלי לקדמיים הרבה יותר גדול משלך , וחשבתי על לקנות את המיד של מורל מאיתמר ולעשות שלושה חלקים (במקרה שלי זה הגברה אקטיבית) . וירדתי מזה כי חששתי מאוד מהכיוונים . ולי אין שום בעיה לשים כמה אלפי ש"ח על התקנה מקצועית , ועדיין לא נראה לי שזה יהיה מספיק טוב .

ללכת על תקמיב נמוך על סט שלושה חלקים זה פשוט בזבוז כסף ו/או לומר יש לי סט שלושה חלקים בלי שתוכל להוציא ממנו את מה שיכול לתת לך סט של שניים איכותי

בברכה יהודה

פורסם

כן לקחתי בחשבון שההתקנה והבניה יעלו מעל ל2K ויש לי מישהו מקצועי מאוד שיעשה לי את זה ואניי מאמין שהמון מכירים אותו.

ברק מרדיו השרון.

אני חייב לעשות בניה כי מצב הדלת שלי על הפנים גם אם זה לאלמנט אחד.

השאלה שלי היתה אם יש הבדל משמעותי בין סט של 3 לסט רגיל באותם טווחי מחיר?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

שוב, הסט שציינתי של DLS, נשמע (באוזני אחרים) טוב מאוד, הסט הותקן אם אני לא טועה ע"י יאריק והתוצאות בהתאם. אם אתה מבין ומוכן לעלויות שכרוכות בסט שלושה חלקים אז מכאן והלאה זה הופך לשאלה של "איזה סט טוב יותר?" כל הסטים טובים, החברות המדוברות לא מיצרות זבל, מכאן זה הופך למצב של לך ותשמע.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מסכים מאוד, אצלי ברכב הקודם(סיויק) היה לי סיפור עם הסט הזה, היה לי פודים למיד ראנג'.

התייאשתי מהשמיעה כי ההונדה על הפנים עם הדלתות(הרמקול יושב על פלסטיק ולא על הפח של הדלת), אצלי לא שמעו את המיד באס בכלל כי רב הצליל נבלע בפלסטיק, בשביל לעשות בניה זה עוד השקעה.

לעומת זאת שמתי ברכב השני בבית סט של אינפיניטי קאפה (בפולקס' פולו) ושומעים מעולה ללא הגברה, למה? כי פולקס' יודעים לייצר דלתות והרמקולים יושבים על הדלתות ולא על פלסטיקים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

נכון, אבל הבעיה בסיויק של אותה שנתון זה שיש חור של 4 אינץ' בפח עצמו, בפלסטיק שמכסה את הדלת - שמה יושב הרמקול והחור בפח נועד שחלק של המגנט, יכנס.

חוצמזה שאי אפשר לבצע אטימה, כי התכנון של הדלת לא בנוי לאטימה עם חומר כמו דינאמט.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...