Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנות שהיה מודבק שטיח "מקיר לקיר" רוצים להדביק את השטיח על הדבק שהוא שיכבה מאוד דקה באופן כללי(הדבק).

אפשר להדביק או שחובה לנקות את המשטח?אם כן,עם איזה חומר כדאי לנקות את המשטח כ30 מ"ר.

תודה

פורסם

שלום.

אין אפשרות סבירה להוריד את כל שאריות הדבק.

מאחר וכך, ומאחר ואין גם צורך בזה,

מורחים דבק על הרצפה שנמרחה בעבר - מניחים את השטיח.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי מכיוון שאני לא יכול לערוך אני אכתוב פה את הניסוח הנכון

התבלתי בכתיבת ההודעה.

אני רוצה להדביק קרמיקה על הדבק שנשאר מהשטיח

סביר בהחלט?

פורסם

נשמע לא טוב. כדאי לנקות את הדבק עם ממיס חזק כלשהו, לא לשכוח להשתמש במסיכה עם סינון פחם (ניתן לקנות בחנויות אספקה טכנית) כי החומרים האלה מסרטנים וגם ממסטלים.

ולאחר מכן שיוף ניקוי בעזרת מכונה שיש לצוותי ניקוי.

פורסם

הדבקים להדבקת קרמיקה על מרצפות מתאימים להיתפס על מרצפות ולא על דבק מגע או משהו בסגנון. מה גם שלאחר ההדבקה הדבק יכול להתנתק מהרצפה כשיש עומס כלשהו וכל האריח יתנתק עם הדבק.

כמובן שאם יש מעט דבק או דבק לסירוגין יכול להיות שזה יצליח ואף יחזיק שנים. השאלה היא אם שווה לקחת את הסיכון? אחרי זה יכול להיות שיהיה צריך לעשות את כל העבודה שוב ואוליי גם לזרוק את האריחים או לקלף מהם את הדבק.

לכן כדאי לדעתי ליישר קו ולהסיר כל שאריות של דבק קודם, אני בטוח שההוראות לנקות את השטח לפני ההדבקה גם כתובות על הדבק להדבקת אריחים.

פורסם

אביב עם איזה חומר לדעתך אני יכול להוריד את כל הדבק?

אינפיניטי,פוליש עולה לפי מ"ר,לא?

יש לי 30 מ"ר שם,כמה יכול לעלות?

פורסם

אני לא יודע להמליץ לך בוודאות על משהו יעיל. יש מדלל ואוליי גם מסיר מיוחד לדבק הזה. כדאי להתייעץ בחנויות צבעים הרציניות.

פורסם

אם אתה יכול תערוך ניסוי - קח סכין שפכטל 15 ס"מ רוחב בערך, שפוך עליה מעט טינר 21, ונסה לגרד את הדבק, אני מאמין שתצליח.

בכל מקרה עדיף להוריד את הדבק - או את רובו, לפני הדבקת הקרמיקה, אלא אם כן אתה מעוניין לשלם לא מעט על חומר הדבקה מעולה שידביק גם על הדבק ומגיע באריזות קטנות.

מה גודל החנות?

בריאות לכולם!

פורסם
אם אתה יכול תערוך ניסוי - קח סכין שפכטל 15 ס"מ רוחב בערך, שפוך עליה מעט טינר 21, ונסה לגרד את הדבק, אני מאמין שתצליח.

בכל מקרה עדיף להוריד את הדבק - או את רובו, לפני הדבקת הקרמיקה, אלא אם כן אתה מעוניין לשלם לא מעט על חומר הדבקה מעולה שידביק גם על הדבק ומגיע באריזות קטנות.

מה גודל החנות?

30 מ"ר.

מה שם הדבק שאתה מדבק עליו?

פורסם

בדקתי אצל בחור שמבין עניין והוא טוען שאם הדבק מחובר היטב לרצפה וקשה להסירו אז אין בעיה גם להדביק עליו קרמיקה עם דבק קרמיקה בתוספת מעט דבק(כגון BJ 16) .

בריאות לכולם!

פורסם

דבק קרמיקה ידביק לך את זה בצורה שגם את תרצה לא תוכל להוציא את זה.

אני הדבקתי אריחי שיש כבדים על קיר(לא ריצפה) על גבי טיח ושפריץ חיצוני של הבית עם דבק קרמיקה ,וזה מחזיק מעולה כבר כמה שנים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...