Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי תופים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לנקות לבד?

הרי תכלס אני לא נוגע בשום דבר .

האם זה רק 4 ברגים ולנקות עם ספרי או שזה כולל עוד משהו ?

ואם איזה חומר מנקים?

תודה מראש

פורסם
האם כדאי לנקות לבד?

הרי תכלס אני לא נוגע בשום דבר .

האם זה רק 4 ברגים ולנקות עם ספרי או שזה כולל עוד משהו ?

ואם איזה חומר מנקים?

תודה מראש

כמה שאלות..

1. למה ? כמה פעמים כבר יצא לך לשחוק את הבלם האחורי? מה אתה יוסי באלנו? אתה לא יכול לחכות לטיפול?

2. לא הייתי מתעסק עם מערכת הבלימה בכל רמה שהיא בפרט ללא ידע טכני או ניסיון קודם.

אם אתה רוצה בכל זאת לקחת סיכון (מיותר לדעתי..) תעשה זאת בצורה בטוחה עד כמה שאפשר, כלומר עם ספר הדרכה דוגמאת היינס ועם היוועצות קודמת עם בעל מקצוע או אדם שעשה זאת בעבר ורצוי ברכב דלך או דומה לשלך. ההליך הוא די פשוט והוא בוצע על ידי בEN500 שלא נוקה מאז שהוא נקנה (96..), היה לי היינס ביד ומישהו עם ניסיון מאחורי הכתף שהשגיח. זה עבר חלק וללא שום בעיות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

באמת למה בעצם אתה רוצה לנקות את התופים?

תבלום יותר טוב?, או שאתה פשוט משועמם, אם אתה חושב שהאוטו שלך יבלום בצורה אחרת זה טעות שלך, ניקוי של התופים עושים שבודקים ברקסים ובודקים תקינות של הנעלים והמשאבת ברקס, בדרך מנקים באוויר את התוף ועוברים עליו מבפנים קצת עם נייר זכוכית וסוגרים(בודקית כמובן שהכיוון של ההנדברקס טוב).ככה שלא פותחים דרמים רק כדי לנקות אותם.

אז עדיף שלא תתעסק עם זה כי זה לא ישנה לך משהו, חוץ מזה זה מסוכן אם את לא עושה את זה נכון .

תנסה למצוא משהו אחר לעסוק בו ברכב, ולא במערכת הבלמים

אושרי

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

ליפני הפוקוס היה לי פז'ו יום אחד הבלמים האחורים של הפז'ו התחילו לשרוק משמחה ובכל פעם שנגעתי בהם(לחצתי על הברקס) הם נהיו יותר מאושרים ואני פחות, לקחתי את האוטו למוסך שם הם ניקו עם אויר את התופים וביאסו לגמרי את התופים העליזים ומאז לא נשמע שריקתם עד היום הזה.

וליפני כמה ימים שמעתי שגם הבלמים האחורים של הפוקוס שלי מתחילים לשמוח.

פורסם
ליפני הפוקוס היה לי פז'ו יום אחד הבלמים האחורים של הפז'ו התחילו לשרוק משמחה ובכל פעם שנגעתי בהם(לחצתי על הברקס) הם נהיו יותר מאושרים ואני פחות, לקחתי את האוטו למוסך שם הם ניקו עם אויר את התופים וביאסו לגמרי את התופים העליזים ומאז לא נשמע שריקתם עד היום הזה.

אני שואל שוב - מה אופן השימוש שלך בבלמים האחוריים?

האם זה הרמת בלם היד בחניה בלבד או שיצאת לעשות קצת צלחות?

במידה ולא עשית צלחות אז אין שום סיבה שבעולם (למעט כיוון לא טוב של כבל בלם היד - ואז גם ניקוי לא יעזור) לפתוח בלמים אחוריים שלא במסגרת בדיקה בטיפול.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

במידה ולא עשית צלחות אז אין שום סיבה שבעולם (למעט כיוון לא טוב של כבל בלם היד - ואז גם ניקוי לא יעזור) לפתוח בלמים אחוריים שלא במסגרת בדיקה בטיפול.

ראלימן

אין שום קשר בין אופי השימוש שלך בבלמים האחוריים או "צלחות".

התופים הללו זקוקים לניקוי אחת לתקופה, גם אם אתה נהג רגוע לגמרי.

איציק - שבמקרה אתמול ניקה את התופים שלו ולא עשה שום צלחות.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה גם וגם .

זה לא שכל שטח ריק או חניון ריק אני מתחיל להשאיר סימנים שחורים.

אבל לפעמים אני כן משתמש באמברקס.

אבל מה קשור אני אומר שזה פטר לי בעיה דומה שהיתה לי אז למה לא? זה לא שאני מחליף רפידות זה כולה 4 ברגים ויש לי 2 ידיים ימניות ומברג.

האם זה עדיין לא בטיחותי? תגיד לא וירדתי מהעיניין.

פורסם

ראלימן

אין שום קשר בין אופי השימוש שלך בבלמים האחוריים או "צלחות".

התופים הללו זקוקים לניקוי אחת לתקופה, גם אם אתה נהג רגוע לגמרי.

איציק - שבמקרה אתמול ניקה את התופים שלו ולא עשה שום צלחות.

איציק - כי אתה מטפל באוטו שלך כמו אמא בבן שלה (אמא אוהבת, כזו שחוגרת את הילדים שלה..). אם סך כל השימוש שלך בתופים זה הרמת בלם היד בחניה אני לא רואה הצדקה לפתוח סתם תוף, בשביל זה יש טיפול שבודק את התוף, על אחת כמה וכמה ללא ידע טכני.

מאיזה שנה הפוקוס? יש לך ספר הדרכה? אתה יודע מה לעשות? יש מישהו שיכול להראות לך מה לעשות? מישהו שיכול להשגיח עליך בזמן שאתה עושה את זה?

אם לכל התשובות האלה ענית לא ( חוץ מהשאלה על הפוקוס..) אז זה מיותר - רד מזה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...