Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. יש לי התלבטות -

בדקתי את התקנון, ובעבר גם בדקתי עם מסלולים.

צמיגי סליקס מעלים קטגוריה.

אבל הצמיגים שלי הם סמי - סליקס, ומאושרים לכביש. בזמנו גם בדקתי את זה עם ראם, והתשובה שקיבלתי שאם הצמיגים מאושרים לכביש הרי שזה בסדר לקטגוריה. וזה אומר:

לפי התקנון אני כנראה לא עולה קטגוריה.

ועכשיו לדילמה -

מאחר וכבר התכוננתי נפשית לפתוחה - האם להתחרות בתחרות הפתוחה? או להשאר ב 1600????

ב - 1600, סיכוי סביר שאצא עם גביע או שניים או חמישה (למה לא להיות אופטימיים?)

בפתוחה - אלוהים יודע... אבל אם אצא עם גביע זה יהיה בכבוד...

אז מה עושים?

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר, תבדוק שוב עם מסלולים.

אין אף אחד שמתחרה עם צמיגי סליקס אמיתיים וגם לא סמי-סליקס. מדובר בצמיגי dot race, המהווים שפור משמעותי לעומת צמיגי כביש רגילים.

אם הבנתי את מסלולים נכון, שימוש בצמיגים כאלה גורר עליית קטגוריה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הי עומר,

כוונת המשורר היא שגם צמיגים כמו שלך מעלים קטגוריה.

לידיעה כללית, בתקנון הבריטי הלאומי יש רשימה של צמיגים (עד לרמת הדגם) שאסורים לשימוש כלל בכל קטגורית מרוצים של production cars (הג'ימקאנות ביניהם), והצמיגים שלך מופיעים ברשימה יחד עם הצמיגים שיש לחלק מבעלי האוו/אסתי.

לא שאני לא רוצה להתחרות נגדך, אבל כמו שכבר נאמר כאן קודם, אחת המטרות העיקריות זה לשמור על רמות מחיר נמוכות. שכל אחד שקנה אתמול 205GTI ב 10000 ש"ח יוכל לבוא ולהתחרות ולהיות עם סיכוי ריאלי לזכיה.

צמיגים כמו שלך דורשים כמה החלפות בעונה שכוללת אימונים ומירוצים, וזה למעשה יוצר "מירוץ חימוש" שרק מייקר עלויות ומחייב את כל מי שרוצה שיהיה לו סיכוי ליישר קו ולהוציא עוד כסף.

דרך אגב, מהזמנים של העונה שעברה לא נראה לי שיש הבדל משמעותי אם תתחרה בפתוחה או ב-עד 1600. אולי תשים צמיגים רגילים ותחזור אלינו ל 1600?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ברמת העיקרון כמו שציינו יש צמיגים שהם חוקיים לכביש אבל נקראים צמיגי מסלול חוקיים לכביש, או TRACK DAY TIRES.

הם DOT LEAGEL - כלומר חוקיים לכביש אבל עדיין הם מקצועיים, בגלל זה הם נקראים בארצנו בטעות סמי סליקס. יחס השחיקה שלהם הוא בדרך כלל פחות ממאה (צמיגי כביש הם מעל 200 לספורטיבייים, מעל 300 לפשוטים יותר) וכך גם יכולת האחיזה שלהם.

אני סך הכל בעד הרעיון של ג'רמי, צמיגים משובחים כמו איגל F1 וקדימה לעד 1600. נראה לי ששם התחרות היא יותר הגיונית והומוגנית (הרוב 106). חוץ מזה, אני אשמח מאוד לפחות מתחרה חזק בקטגוריה :-)

גרמי, אני אשמח לקבל את הרשימה של הצמיגים שציינת, לידע אישי ולכמה בדיקות שאני עושה...

פורסם

עומר יקירי - הצמיגים שלך מעלים קטגורייה גם אם הם חוקיים לכביש.

מהכירותי הרבה איתך ההצעה שלי היא לוותר על הצמיגים והאחיזה ולהתחרות עם בני גילך (ה1600) בתנאים שווים ולהוכיח את כישורי הנהיגה ולא כישורי הצמיג. למרות שלדעתי לא די בצמיגים דביקים זה הרבה תלוי בנהג.

אם תנצח את הליגה בהליכה וזה יהיה קטן עלייך, אז שנה הבאה תשים את הסליקס ותעלה קטגורייה.

אם תעלה לקטגורייה הפתוחה השנה ותנצח -הרבה יזקפו זאת לרמת הצמיגים ולא לרמת נהיגתך הגבוהה.

דר"א אם אתה ממש רוצה לאתגר את עצמך - אין מניעה לעלות קטגורייה גם בלי צמיגי סליקס.

ITS YOUR CALL

פורסם

אני נגד צמיגי סליקס באופן כללי - לדעתי הם יוצרים מצב לא טבעי בתור הקטגוריות, מכיוון שאף אחד לא באמת יודע בדיוק עד כמה הם משפיעים ובמסלולים שונים הם משפיעים באופן שונה. לכן, כמו שגל אמר, לא בטוח שאיכויות הנהיגה באות איתם לידי ביטוי מקסימלי, וזה הרי כל העניין כאן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עומר - רק תשים לב מי ממליץ לך להתחרות ב-1600, המתחרים של הקטגוריה הפתוחה :twisted: (בעצם גם אני כי כבר אמרתי שאם הייתה לי את הבחירה ונגישות לראלי, הייתי הולך ל-1600 :lol:).

ניר

פורסם
מתוך הפרסום השנתי 2006 של ה MSA - Motor Sport Association, שהוא הגוף המייצג את ה FIA בבריטניה.

2953949810045375683abXjRq_th.jpg

2438089150045375683MMYGwA_th.jpg

הרשימה הזו מיצגת צמיגים מותרים או אסורים?

פורסם

אני מצטער שאני סוטה מנושא הצמיגים, אבל האם כבר יש תאריך לאירוע הפתיחה? נדמה לי שדובר על ה21 לחודש, האם זה התאריך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מועדים לשמחה

גל - הצעה לנושא הקטגוריות

אני חושב שאפשר להוריד את כל הרכבים האוטמטים בנפח עד 2000 סמ"ק (ללא טורבו) לקבוצה של עד 1600 סמ"ק !

כמו שמעלים רכב שמצוייד בצמיגי סליקס לקבוצה גבוהה יותר(בגלל היתרון), על אותו משקל, להוריד לקבוצה נמוכה יותר, רכב עם תיבת הילוכים

אוטומטית ! (בגלל החסרון)

מה דעתכם?

מישל

• תוכן חדש...