Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גל, אני מבין את הגישה שלכם אבל אתם מוכנים לאפשרות שבכל זאת יגיעו הרבה אנשים ? אני לא מדבר מבחינת הדאגה לצופים אלא מהצד שלנו, של דאגה למתחרים, לבטיחות של האירוע וכו'.

גם ככה בימים רגילים יש לפעמים קצת הרגשת שכונה באיזור...

ניר

נ.ב. גם אני בחרתי בציטוט חזק ורלוונטי מתמיד של רוני :twisted:

בבדאי שנדאג לבטיחות האירוע !

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד שלושה ימים ליריית הפתיחה

יש מספר עידכונים חמים מהתנור שמוצגים באתר שלנו בקישור הנ"ל ונותנים קצת תקווה להתפתחות הספורט:

http://www.maslulim.co.il/index.php?i=668

חוץ מזה,שוב, על מנת להשאיר כמה שיותר מקום לתחרות עצמה, יהיה חנייה כל פעם לקטגורייה שמתחרה + הקטגורייה הבאה בלבד. ז"א שמי שמגיע למפלצות בבוקר ואו כל מי שמסיים את התחרות וירצה להישאר כצופה יצטרך לצאת מהמתחם.

סליחה על אי הנוחות.

מזכיר לכולם לא לאחר לתדרוכים.

את סדר ההזנקה תדעו רק כשתגיעו לרישום - בבקשה לא לשגע את משה בעיניין - זאת הגרלה .

יש כרגע כ 65 מתחרים

הקטגורייה הפתוחה סגורה 8)

בגלל(או בזכות) זה יש 2 פורשים וM3 שמצטרפים למפלצות.

וב1600 יש את אלוף TDI וסגנו שמתחרים על סוויפט אוט' בחסות סוזוקי שלקחה חסות על הקטגורייה.

פורסם

שוב שלום :)

עוד שאלה - איפה זה נמצא בראש העין ואיך אני מגיע לשם? (איפה זה בכלל ראש העין :p )

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
הקטגורייה הפתוחה סגורה 8)

בגלל(או בזכות) זה יש 2 פורשים וM3 שמצטרפים למפלצות.

אני לא מבין אותכם גל. אם אתם חושבים שהפורשה וה-M3 צריכות להיות בקטגוריה הבכירה - שימו אותן שם מלכתחילה.

אם לא, מה יקרה כשמישהו עם פוקוס 2 ליטר ירצה להרשם והקטגוריה תהיה מלאה?

מה יקרה אם בארוע הבא הבעלים של אותה M3/פורשה ירצה להשתתף שוב, אבל אז יהיה מקום בקטגוריה בה הוא אמור להשתתף לפי התקנון (הקטגוריה הפתוחה)? הוא כבר התחיל בקטגוריה אחת (ואולי צבר שם ניקוד). OK, נניח שהוא ימשיך בקטגוריה בה הוא התחיל. אבל אם בארוע השני יגיע מישהו עם רכב זהה (נניח M3) ויהיה לו מקום בקטגוריה הפתוחה. מה אז?

בקיצור, יש תקנון וצריך לפעול לפיו (גם אם זה לא בדיוק לטובתי :|).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אני לא מבין אותכם גל. אם אתם חושבים שהפורשה וה-M3 צריכות להיות בקטגוריה הבכירה - שימו אותן שם מלכתחילה.

מה יקרה אם בארוע הבא הבעלים של אותה M3/פורשה ירצה להשתתף שוב, אבל אז יהיה מקום בקטגוריה בה הוא אמור להשתתף לפי התקנון (הקטגוריה הפתוחה)? הוא כבר התחיל בקטגוריה אחת (ואולי צבר שם ניקוד). OK, נניח שהוא ימשיך בקטגוריה בה הוא התחיל. אבל אם בארוע השני יגיע מישהו עם רכב זהה (נניח M3) ויהיה לו מקום בקטגוריה הפתוחה. מה אז?

מסכים לגבי נושא התקנון והצורך להצמד אליו.

אבל אני מניח שהשיקולים היו עניין לקהל (למרות הצהרת מסלולים שהשנה התחרות ממוקדת מתחרים) שרובו לא יגיע למקצה של הפתוחה בתשע בבוקר אלא יגיע לקראת 11-12 וכך הוא יוכל להנות מה-M3 והפורשה.

מעבר לכך, אני ממש לא חושב שיש למכניות הנ"ל יתרון מול המתחרות בקטגוריה הפתוחה, בטח שלא במסלול שאפשר לארגן בראש העין

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אנחנו לא חושבים שהם צריכים להיות במפלצות - זה היה בחירה שלהם

אתה צודק מאה אחוז -יש תקנון וצריך לפעול לפיו !

בתקנון כתוב :

· כל המעוניין לעלות לקטגוריה בכירה יותר רשאי לעשות זאת בתאום מראש ללא עמידה בקריטריונים של הקטגוריה.

פורסם

בתקנון כתוב :

· כל המעוניין לעלות לקטגוריה בכירה יותר רשאי לעשות זאת בתאום מראש ללא עמידה בקריטריונים של הקטגוריה.

רות קיבלתי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

רגע רגע, מה זה צריך להיות? מנצח TDI וסגנו מקבלים חסות מסוזוקי? ומה עם הסגן של הסגן? מקום שלישי לא נחשב? זה גם פודיום! אז מה אם נרשמתי לפתוחה :wink:

אני קורא בזאת לכל בעל עניין לפרוש את חסותו עלי ולקבל את כל הקרדיט כשאסיים במקום ה...שלישי... או רביעי. אולי חמישי אם ילך ממש גרוע. אני די צריך להחליף צמיגים. וההגה המתקלף מחליק לי קצת בידיים. ולאחרונה אני רואה הרבה פעמים נקודות שחורות. ונוטה להתעלפויות מדי פעם.

(למישהו יש עוד תירוצים?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני קורא בזאת לכל בעל עניין לפרוש את חסותו עלי ולקבל את כל הקרדיט כשאסיים במקום ה...שלישי... או רביעי. אולי חמישי אם ילך ממש גרוע. אני די צריך להחליף צמיגים. וההגה המתקלף מחליק לי קצת בידיים. ולאחרונה אני רואה הרבה פעמים נקודות שחורות. ונוטה להתעלפויות מדי פעם.

(למישהו יש עוד תירוצים?)

רוני

אין ספק בתירוצים - המקום הראשון שלך !

אבל אני מאמין שבמציאות תפתיע !

בהצלחה לכולם....

נ.ב.

אני הורדתי את הטורבו מהאוטו וביטלתי את ההנעה האחורית.... מקווה שאצליח לעמוד עם כולם - אם לא ....לא נורא :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
אין ספק בתירוצים - המקום הראשון שלך !

אבל אני מאמין שבמציאות תפתיע !

אני עדיין דבק בדעתי שמבחן באותו יום של הגמר זה תירוץ מצוין, במיוחד כשבסוף ניצחתי ולא הייתי צריך לתרץ כלום (רק ניר ודן היו צריכים :wink: ).

ובכל מקרה - הפעם אני מבטיח - בלי שום תירוצים (כן ניר, גם אם אני לא אנצח :lol: ).

אני חושב שביום שבת נגלה הרבה דברים חדשים. לפחות בקטגוריה הפתוחה ואפילו ב-1600. במפלצות יש לי תחושה שערן/ג'ון/גיא יתמידו בהצלחות, אבל בפתוחה הכל כאמור פתוח - יש הרבה מתחרים חדשים ומכוניות שונות בתכלית. וב-1600 יש מתחרים חדשים וחזקים מאוד. יהיה מעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...