Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיות העיקריות ברכבים אוטו' הם זינוק והורדה להילוך ראשון. אם ניתן לעשות את המסלול כולו בהילוך ראשון נעול - החיסרון הוא לא נורא. אם צריך להעביר להילוך שני ובפניה איטית להוריד לראשון - מאבדים זמן יקר.

גל הסביר את זה היטב (בציטוט) אלו בדיוק הסיבות שלאוטומטית חסרון משווע שמגביל אותן להיות תחותיות !

חבל שלא נתנו הסבר סביר להחלטה ,כפי שזה נעשה במקרים האחרים !! (סליקסים,הנעה אחורית וכו'....)

מישל

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שארגן אירועים בחייו (מישל,אם זכרוני אינו מטעני אירגנת פעם איזה אירוע או שניים) יודע איך זה שכולם מושכים לכל הצדדים, מה לעשות בסוף מישהו צריך להכריע בנושא מסוים ולא תמיד יש מקום להסברים.

אשמח אם תכבד את ההחלטה כמו שהיא ללא הסבר.

ובעיניין הדיונים על האוט' - אני חושב שרכב אוט' הוא יתרון בהרבה ג'ימקנות - גידי עם המיקרה 1.4 ניצח לא רק 106 אלא גם קליאו ספורט,שלומי בקיש ללא שום אימונים מוקדמים הגיע מרחק נגיעה מהגמר פעמיים עם אוט' 2.0 ליטר.מורן גוט לא עלה לגמר כי פסל בסיום עם M3 1.6 אוט'.

ומה לעשות מי שמיתחרה עם אוט' הוא לא הפייבוריט לניצחון אבל לבוא כאנדרדוג ולהפתיע תמיד אפשרי.

אני עדיין טוען שהנהג יותר קובע מהרכב.(ואני לא מתכוון שלואב ינצח אליפות WRC עם רכב הנעה קדמית)

וקצת לסטות מהנושא -מישל, שמעתי שנהגת על הרכב של ניר הוד היום -מה התרשמותך?

פורסם

טוב, אז אחרי הרבה מחשבה:

אני אתחרה עם הסליקסים בפתוחה - פשוט נראה שיהיה יותר חם ומעניין שם, ועם הרכב שלי כ"אנדרדוג" נראה מה יהיה...

(זה לכל משתתפי הקטגוריה הפתוחה שניסו לשכנע אותי הפוך)

ולכל אלו ששמחים עכשיו, מקטגורית 1600, מישל יתחרה כפי הנראה על האוטו שלי עם צמיגים רגילים ב 1600.. שלא יהיה שם משעמם יותר מדי...

ודרך אגב, היום בג'ימקנה של PSI הרכב שלי ושל ניר עשו בערך אותם זמנים, אז אני מקווה שלמרות הנחיתות בכול אצליח להגיע למקומות סבירים.. (סביר זה אחד מהמקומות שבאמצע הפודיום :lol: )

בהצלחה לכולם!

פורסם
הרכב שלי ושל ניר עשו בערך אותם זמנים

עומר, אל תתבלבל, הכל חלק מתכנית מסודרת להרדים את המתחרים 8).

אגב, כל הכבוד על תרומת הרכב למישל. יהיה מעניין לראות את הרכב עובר את המסלול פעם על צמיגים רגילים ופעם על סליקס (ובשני המקרים עם נהגים מעולים :wink:).

ניר

פורסם

הנה דילמה :

נרשמתי לקורס מרוצים בטורקיה והבעיה היא שהוא יוצא ב - 19.4 , וכבר נרשמתי לכל ליגת מסלולים .

אמרתי את זה למשה ממסלולים שזה ממש לא הוגן שזה חופף , זה פוגע בדיוק באנשים כמוני שרוצים גם קורס וגם MDC .

למרבה הצער הוא אמר לי שאי אפשר להזיז :

אני מוותר לכם על גביע בתחרות הראשונה :) .

פורסם

גל..

מצד אחד אתה כותב שאתה לוקח לתשומת ליבך את אשר כותבים כאן,ומצד שני אתה מבקש לכבד ההחלטה ללא הסבר !!

בכל אופן ,אני מצטער אם הרגזתי אותך בנושא האוטומטיות ,אבל חשבתי שההסבר שלך להחלטה יהיה מנומק מקצועית,

לאור הנסיון שנצבר ב-MDC-2006 , ואני בכל מקרה מכבד את ההחלטה אם היה לך ספק. לתומי חשבתי שתעבור על התוצאות המפורטות של שנה שעברה,ואז היית מבין שלאוטומטיות 2000 סמ"ק, אין שום סיכוי נגד ה-1600 !!!!!!!!

על אף שהנהגים שלהם היו ברמה מעל הממוצע (בלשון המעטה) ! לפי התוצאות, בכל ששת ההילוכים בשנה החולפת הן לא היו עולות לפודיום

של ה-1600 !!!אז מה כל כך" האנטי " להוריד אותן קבוצה ? זה מה ששאלתי ! וכמובן שההחלטה היא שלך-וציינתי זאת בברור !!

אף אחד לא מנסה לכופף אותך !!! אני חושב שהדיון היה עניני ומקצועי נטו !

עומר ג.

אם הליגה היתה בעיצומה , לא הייתי מעלה כלל את הסוגייה ! בכל האירועים שארגנתי, לעולם לא שיניתי תקנון באמצע סדרה ,אלא אם זה היה בהסכמת כל הצדדים !! ואתה יודע מי נפגע בשנה שעברה לאחר שינוי התקנון באמצע העונה .לכן מציעים השינויים

לפני תחילת העונה !!

לשאלתך- האימון היום היה מהנה מאוד,וזאת בזכות החברה הנחמדים של PSI וצוות מסלולים, הרכב של עומר נהדר עם צמיגי הסליקס,אך אני פוחד שבגלל האחיזת יתר הבלאי של הרכב יהיה גבוה ולא יעמוד במאמץ,אבל עובדים על זה !

עומר הציע לי לנהוג על הרכב שלו ב-MDC-2007 וכנראה שהוא ימשיך עם הסליקס ב-2000 סמ"ק ואני ב-1600 עם צמיגי כביש!

מישל

פורסם

אני חושב שהמסקנה המרכזית מהשרשור הזה היא שהוא היה צריך להתקיים לפני חודשיים - לפני שהתקנון היה מוכן ומפורסם.

נכון שזכות ההחלטה הסופית נתונה ל"מסלולים", אבל אני חושב שעלו פה לא מעט רעיונות טובים, שהיו יכולים להיות מיושמים כבר השנה.

נו שוין, תמיד יש את שנה הבאה.

עומר נ.ה.- ברוך הבא לקטגוריה (וד"ש מרוב האנגלי).

מישל - עזוב סליקס, הכי טוב צמיגים רגילים (מספיק קיבלנו את עומר).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
טוב, אז אחרי הרבה מחשבה:

אני אתחרה עם הסליקסים בפתוחה - פשוט נראה שיהיה יותר חם ומעניין שם, ועם הרכב שלי כ"אנדרדוג" נראה מה יהיה...

(זה לכל משתתפי הקטגוריה הפתוחה שניסו לשכנע אותי הפוך)

ודרך אגב, היום בג'ימקנה של PSI הרכב שלי ושל ניר עשו בערך אותם זמנים, אז אני מקווה שלמרות הנחיתות בכול אצליח להגיע למקומות סבירים.. (סביר זה אחד מהמקומות שבאמצע הפודיום :lol: )

בהצלחה לכולם!

קודם כל בהצלחה.

שלא תהיה טעות, אני ממש לא חושב שהרכב שלך צפוי להיות אנדרדוג. למעשה, עם זמנים כמו הקליאוף נראה שהוא הולך להתברג ישר לראש. רק בעיית האמינות יכולה לפגוע בפודיומים.

מישל, טוב שאתה נשאר בעד 1600 :-) טוב לי לפחות .

טאחרי מה שהיה היום אני בעד אירגון עוד ליגה, ליגת הדריפטים, תמונות וסרטונים יגיעו בקרוב...

פורסם

זה הכל חלק ממזימה בינלאומית לשים את האוטו של עומר בראש הפודיום בשתי הקטגוריות!

אם הוא היה יכול, הוא היה מרכיב לאוטו גם הנעה מאחור וטורבו בין הקטגוריות בשביל לנצח גם בקטגוריית המפלצות...

ד"א, אני בכלל לא חושב שה-106 המשופרת עם צמיגי סליקס היא אנדרדוג - להפך. המשקל הנמוך מכפר על הנחיתות הקלילה בכוח (שגם היא בקושי משמעותית בגלל שמדובר בהילוך ראשון+שני) וצמיגי הסליקס מוסיפים ה-מ-ו-ן לאחיזה. אז בעצם אנחנו מקבלים רכב עם ביצועים נמוכים ממש במעט ממכוניות כמו קליאו ספורט, אבל עם אחיזה עדיפה משמעותית. אם זה לא ההפך של אנדרדוג, אני לא יודע מה כן...

אבל זה לא משנה, כולי תקווה שזה רק יהפוך את הדברים למעניינים יותר, ולא יוציא את העוקץ מהתחרות (כפי שזה עשה ב-MDC2006, כשה-106 הייתה עדיין בקטגוריה הנמוכה, וה-S2000 של בקשי הייתה בבינונית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כל כך הרבה קישקושים לפני העונה, אני לא רוצה לדמיין מה יהיה אחרי הפתיחה...יהיה דם על המקלדת ועשן מהמסך :-D

בכל מקרה בהצלחה לכולם, אני אבוא לעודד

בחברות

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
עם כל כך הרבה קישקושים לפני העונה, אני לא רוצה לדמיין מה יהיה אחרי הפתיחה...יהיה דם על המקלדת ועשן מהמסך :-D

בכל מקרה בהצלחה לכולם, אני אבוא לעודד

בחברות

לסלי

ולמה לא להתחרות ?

אם אני רואה טוב זה קליאו ספורט בתמונה כך שאתה לא יכול לטעון שהרכב אינו תחרותי8)

פורסם
ולמה לא להתחרות ?

אם אני רואה טוב זה קליאו ספורט בתמונה כך שאתה לא יכול לטעון שהרכב אינו תחרותי8)

הרכב תחרותי...הנהג לא ממש...:oops:

אני צ'יקן אמיתי ודל באמצעים כרגע (אולי בעתיד:?: )

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

[

אני חושב שהמסקנה המרכזית מהשרשור הזה היא שהוא היה צריך להתקיים לפני חודשיים - לפני שהתקנון היה מוכן ומפורסם.

נכון שזכות ההחלטה הסופית נתונה ל"מסלולים", אבל אני חושב שעלו פה לא מעט רעיונות טובים, שהיו יכולים להיות מיושמים כבר השנה.

נו שוין, תמיד יש את שנה הבאה.

לאיזה רעיונות טובים (לדעתך) אתה מתכוון?

את רב השינויים בעונה זאת עשינו מתוך המסקנות שרובכם העלה מהעונה שעברה.

עדיין יש שיקולים נוספים שמסלולים צריכה לקחת בחשבון כמו לוגיסטיקה, מקום חדש, כלכליות וכד'

ואני כמעט בטוח שאחרי הפעם הראשונה יהיו מסקנות נוספות כי זה מקום חדש והמתכונת שונה משנה שעברה.

תמיד נשאף להשתפר וללמוד ולשנות אם ניראה לנכון גם תוך כדי העונה.

מישל -הכל בכבוד הדדי, אין שום רוגז.לרב אנו מסכימים אבל לא תמיד.

דר"א כרגע יותר מרבע מהנירשמים לקטגורייה הפתוחה הם רכבים אוט' 2.0 ליטר - אולי זה יתן חלק מההסבר למה להשאיר את הקטגוריות כמו שהן.

• תוכן חדש...