Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כל-כך הרבה כי זה מטפל רק בבעלי אוטומטיות עם מנוע 2 ליטר. הכמות הגדולה באמת של משתתפים פוטנציאליים נמצא ב-1.6.

חוץ מזה אני חש שמסלולים לא הולכים לשנות תקנון עכשיו.

ניר

פורסם

בדר"כ מתקימיים מספר אימונים (בהתאם לדרישה) בשבוע של הארוע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גיר אוטומטי זה לא תמיד חסרון - כפי שגידי הוכיח בארוע סוף שנה של מועדון PSI.

בעוד שכל בעלי הגיר הידני היו צריכים להעביר לשני פעמיים וגם לחזור אח"כ לראשון, גידי עשה את כל המסלול במיקרה אוטומטית בהילוך ראשון, ועשה את הזמן ההכי טוב של היום.

כמובן שזה לא רק הגיר האוטומטי שהביא את הנצחון :wink: אבל בהחלט לא ניתן לקבוע קטגורית שגיר אוטומטי זה חסרון.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי

נכון שההישג של גידי הוא יוצא דופן,אך אין לקבוע כללים ע"פ תוצאה בודדת, כשהרכב התאים מאוד למסלול ההוא

(שאל את גידי) והנהג מהשורה הראשונה!

נראה לך שלמייקרה יש סיכוי מול המתחרים (106)ב-MDC , בהכירך את אופי המסלול שצריך להתאים גם לגדולות ?? (EVO-STI)

תנתח את התוצאות של האוטומטיות 2000-סמ"ק בשנה שעברה ותבין שגם ב-1600 אין להן הרבה סיכוי !!

זה קורה לפעמיים שמתפקשש איזה פודיום או נצחון !!

חוץ מזה אם זה לא חסרון ? מדוע אין אוטומטיות (כמעט ) בנרשמים ??

ג'רמי בסך הכל מחפשים פתרון לבעלי אוטומטיות שמורעלים כמוך וכמוני, ומזל שלא אנו צריכים להחליט,כי לא תמיד המתחרים

יכולים להביע דיעה נטולת אינטרס !

שים לב איזה שינוי נעשה בקבוצת 2000 !! אני בטוח שלא כל השינויים מתאימים,אבל מה,

מנסים למצוא פתרון לכולם !!

ניתן לגל לשקול ולשבור את הראש :-) :-) :-) !!

מישל

פורסם

אני חושב שעדיין ניתן לשנות את הקטגוריות ושהרעיון צודק

אני לא מכיר הרבה אוטומטיות שיאיימו על הראלי מבחינת תאוצה או זריזות. אבל פה נהג טוב יוכל להתקרב יותר לקטגוריה.

אני עם מישל!

פורסם

הרעיון נחמד למרות שאני לא מסכים איתו!

גיר אוט' יכול ליהיות גם חיובי ולדעתי ג'רמי צודק!

לי אישית אין בעיה לקבל מתחרים אוט' ממונעים ב2000סמ"ק .

תחשבו שאולי ישנם מתחרים עם קורולה\לנסר\לאנטרה או משזהלאיהיה שלקחו "סיכון" והחליטו לנסות את מזלם בעונה הקרובה , הם לא לקחו בחשבון שאולי יכניסו להם "כמוהם" עם מנועי 2000 סמ"ק..

לגבי שינוי תקנון - אסור בהחלט האיסור ואני מתפלא על שניכם (מישל וניב)!

אנשים נרשמו ,שילמו כסף על פי תקנון שנקבע ! אסור לשנות תקנון!

חוץ מזה אני לא חושב שהמצב ב1600 כזה "דל" שאין מתחרים וצריך להכניס גם אוט' עם מנועים גדולים..

מה שכן , אני בעד להכניס קט' של "ליסינג"...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני מכיר מישהו שהייתה לו גולף GTI ידנית בליסינג...

עומר תיזהר בבקשותייך :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני מכיר מישהו שהייתה לו גולף GTI ידנית בליסינג...

עומר תיזהר בבקשותייך :lol:

אני מכיר מישהו (רשם פה פעם..) עם קליאו ספורט בליסינג...

אני בטוח שכולם הבינו למה אני מתכוון ב"ליסינג"...

נ.ב: גולף GTI לא ממש מאיימת לדעתי... אבל זה לא מתאים לתר'ד הנ"ל...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

גיר אוט' יכול ליהיות גם חיובי ולדעתי ג'רמי צודק!

לי אישית אין בעיה לקבל מתחרים אוט' ממונעים ב2000סמ"ק .

תחשבו שאולי ישנם מתחרים עם קורולה\לנסר\לאנטרה או משזהלאיהיה שלקחו "סיכון" והחליטו לנסות את מזלם בעונה הקרובה , הם לא לקחו בחשבון שאולי יכניסו להם "כמוהם" עם מנועי 2000 סמ"ק..

לגבי שינוי תקנון - אסור בהחלט האיסור ואני מתפלא על שניכם (מישל וניב)!

אנשים נרשמו ,שילמו כסף על פי תקנון שנקבע ! אסור לשנות תקנון!

חוץ מזה אני לא חושב שהמצב ב1600 כזה "דל" שאין מתחרים וצריך להכניס גם אוט' עם מנועים גדולים..

מה שכן , אני בעד להכניס קט' של "ליסינג"...

גיר אוטומט יכול להיות יתרון? לא נראה לי! אני מוכן לממן לך רכב אוטומטי חזק לכל תחרות בעד 1600. מזדה 6 עם מנוע 2.3 . לוקח ?? עם נהג זהה בשני כלי רכב, הגיר הידני יהיה טוב יותר ב 99% מהמקרים. אלא אם מדברים על מסלולי מרוץ ועל הגירים המתוחכמים של ה F1 או אפילו של הM3 ושות. בגיר אוטומטי רגיל, בגימקנה בסגנון מסלולים זה חיסרון מובהק.

המצב בעד 1600 הוא לא דל, אבל נותרו מספר אנשים שאין להם קטגוריה מתאימה. אומנם גם אצלכם הם לא יהיו תחרותיים המאת האחוזים אבל בטח שלא בשום קטגוריה עליונה יותר.

לא ניתן להוסיף עוד קטגוריה כמו שטען גל מראש. יותר מדי פרוצדורה וסיבוך.

אני יודע שאתה פוחד ממישל ומאלון (כמוני :-) ) אבל תחשוב בהגיון. זה הדבר הכי הגיוני לעשות ואתה גם לא יכול לטעון שזה מכניס רכבים חזקים מהקטגוריה (כמו שנעשה ב"פתוחה").

קיצור יאללה, נראה בכלל מה אומרים מסלולים ...

פורסם

תודה לכולם על המעורבות ועל העיניינים החדשים שמעלים פה!

אני רוצה שתדעו שאני לוקח לתשומת ליבי כל דבר שמועלה פה!

ודר"א הקטגוריות נשארות כמו שהן !!!

אני בטוח שמי שרוצה להתחרות ימצא את הדרך להתחרות..ומה לעשות -לעולם לא נגיע למצב שלכולם זה יהיה הוגן.

פורסם
גיר אוטומט יכול להיות יתרון? לא נראה לי! אני מוכן לממן לך רכב אוטומטי חזק לכל תחרות בעד 1600. מזדה 6 עם מנוע 2.3 . לוקח ?? עם נהג זהה בשני כלי רכב, הגיר הידני יהיה טוב יותר ב 99% מהמקרים. אלא אם מדברים על מסלולי מרוץ ועל הגירים המתוחכמים של ה F1 או אפילו של הM3 ושות. בגיר אוטומטי רגיל, בגימקנה בסגנון מסלולים זה חיסרון מובהק.

לא לוקח מאזדה 6. נתת דוגמא לרכב אוט' אבל גדול שיהיה לו די קשה במסלול צר סטייל ג'ימקאנה. תן לי רכב אוט' קטן ודינמי כמו פוקוס 2.0 או מאזדה 3 2.0 ותראה איך עושים זמנים תחרותיים ביותר בקטגורית ה"עד 1600".

במסלולים כאלו לא עושים בד"כ שימוש ביותר מהילוך שני. ברכב אוט' יש לרוב פחות הילוכים ולכן אם נועלים את הבורר על הילוך ראשון יש סיכוי טוב שזה יספיק לכל המסלול (אולי עם העברה ידנית לשני בישורת) בגלל שההילוכים ארוכים יותר. כוח המנוע העדיף יכפר על אורך ההילוך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעיות העיקריות ברכבים אוטו' הם זינוק והורדה להילוך ראשון. אם ניתן לעשות את המסלול כולו בהילוך ראשון נעול - החיסרון הוא לא נורא. אם צריך להעביר להילוך שני ובפניה איטית להוריד לראשון - מאבדים זמן יקר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
לא לוקח מאזדה 6. נתת דוגמא לרכב אוט' אבל גדול שיהיה לו די קשה במסלול צר סטייל ג'ימקאנה. תן לי רכב אוט' קטן ודינמי כמו פוקוס 2.0 או מאזדה 3 2.0 ותראה איך עושים זמנים תחרותיים ביותר בקטגורית ה"עד 1600".

במסלולים כאלו לא עושים בד"כ שימוש ביותר מהילוך שני. ברכב אוט' יש לרוב פחות הילוכים ולכן אם נועלים את הבורר על הילוך ראשון יש סיכוי טוב שזה יספיק לכל המסלול (אולי עם העברה ידנית לשני בישורת) בגלל שההילוכים ארוכים יותר. כוח המנוע העדיף יכפר על אורך ההילוך.

גם מזדה 3 וגם פוקוס 2 ליטר לא מאיצות כמו הראלי. הן גם לא בולמות כמוה ולא פונות כמוה.

אני בספק שהיתרון הקל של ההילוך הראשון יהיה אקטואלי בגימקנות של מסלולים. גימקנות שבהם מגיעים גם לקצה השני. בנוסף, לפי הבדיקה האחרונה שעשיתי, ההילוך הראשון של רכבים כמו המזדה 6 איינו ארוך באופן משמעתי . וכאשר נוצר העניין של העלאת והורדת הילוך, בכלל מחריף החיסרון של האוטומטיות.

והדבר האחרון, אפילו אם היו מסלולים זריזים של הילוך ראשון. היתרון הזה היה מתבטל ביחד עם החסרונות של האוטומטיות (משקל, כוח) והתחרות היתה אולי יותר שקולה. בשום פנים ואופן לא לטובת האוטומטיות על פני הידניות, לפחות לא לאורך מספר מסלולים שונים...

אבל מה זה משנה כבר, את התשובה קיבלנו מגל, אין איחוד ...

• תוכן חדש...