Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גל ,

האם אפשר לקבל הסבר מה היא קטגוריית "סיאט פתוחה" שציינת?

ואם אני נרשם לקטגורייה עד 1600 עם גסטי אני חייב להשתתף איתה לאורך כל העונה או שאני יכול להתחרות לאחר מכן עם רכב אחר אבל באותה קטגורייה של עד 1600?

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה נוספת היא בקשר לחניה לקהל באיזור - מי מה מו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי אמיר

ברוך הבא לספורט העממי !!

אתה יכול בהחלט להחליף רכב בתוך הקטגוריה ולהמשיך לצבור ניקוד בליגה !

התקנון מפורט דיו , תוכל להבין הכל בלינק הבא : http://www.maslulim.co.il/index.php?i=667

אין ברירה תצטרך להפסיק להחליק בסיבובים ולנסוע כמו על פסי רכבת !!!

בהצלחה !!

מישל

(גל .. מה עם רשימת המשתתפים ?)

פורסם
היי גל ,

האם אפשר לקבל הסבר מה היא קטגוריית "סיאט פתוחה" שציינת?

ואם אני נרשם לקטגורייה עד 1600 עם גסטי אני חייב להשתתף איתה לאורך כל העונה או שאני יכול להתחרות לאחר מכן עם רכב אחר אבל באותה קטגורייה של עד 1600?

אמיר

היי אמיר

כמו שמישל כתב, אתה הוא זה שצובר את הנקודות בכל קטגורייה ולא הרכב.

ז"א אתה יכול כל אירוע להתחרות עם רכב אחר באיזה קטגורייה שתירצה.

הדבר היחידי שאי אפשר לעשות זה להחליף רכב תוך כדי מרוץ (היו מקרים בעבר) ואו להתחרות באותו יום ביותר מקטגורייה אחת.

קטגורייה "סיאט הפתוחה", כשמה כן היא, היא בחסות "סיאט", ופתוחה לכל רכב שמעל ל1600 סמ"ק והוא לא הנעה אחורית ואו 4X4 טורבו.

שיהיה בהצלחה -אני מאוד שמח שיש הרבה פנים חדשות השנה.

נ.ב

לתשומת לב הקהל (שלא תגידו אחרי זה לא אמרנו) - אין שום "דאגה" של מסלולים לקהל- לא הצללה,לא שירותים,לא חנייה ,לא אוכל ושתייה. אז תצתיידו בהתאם.

האירועים השנה הם ממוקדי מתחרים בלבד.

פורסם

לגבי רשימות המשתתפים

רובנו כאן מכירים לא מאתמול, נכון?

תנו לנו טיפה קרדיט, אנו יודעים מה אנחנו עושים וכל דבר יפורסם בעיתו.

תודה על ההבנה

פורסם
נ.ב

לתשומת לב הקהל (שלא תגידו אחרי זה לא אמרנו) - אין שום "דאגה" של מסלולים לקהל- לא הצללה,לא שירותים,לא חנייה ,לא אוכל ושתייה. אז תצתיידו בהתאם.

האירועים השנה הם ממוקדי מתחרים בלבד.

גל היקר,

בעיני, מן הראוי כנציג החברה להוסיף בסוף המשפט "בשל מגבלות האתר, קשיים לוגיסטיים... וכו' וכו'...

איתכם הסליחה!!!"

אחד שאיכפת לו :wink:

(ומתיימר ליהיות גם אחד שקצת מבין (בשיווק..))

פורסם

גל - זה לא קצת מגעיל לעשות דבר כזה? אפס התחשבות בקהל? אתם רוצים לפתח את הספורט או לסגור אותו לקבוצה של מתחרים?

בכל מקרה - האם יש חניה באיזור שאינה בתשלום? אחרת - אני פשוט לא רואה טעם לבוא.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בימי שבת אין בעית חניה באזור.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
גל - זה לא קצת מגעיל לעשות דבר כזה? אפס התחשבות בקהל? אתם רוצים לפתח את הספורט או לסגור אותו לקבוצה של מתחרים?

בכל מקרה - האם יש חניה באיזור שאינה בתשלום? אחרת - אני פשוט לא רואה טעם לבוא.

אני לא חושב שמסלולים עושים את זה מתוך מגעילות, אלא מתוך מגבלות המקום. בניגוד לאתר באשדוד, מגרש החנייה בראש העין לא יכול להכיל הרבה קהל ולכן במסלולים ויתרו על זה מראש ופשוט העלו את דמי הרישום לתחתרות :wink:

בכל מקרה, אהבתי את החתימה שלך. במיוחד את השימוש המושכל בחלק מהציטוט, בכדי להוציא את דבריי מהקשרם :twisted::-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, אני מבין שיש מגבלה במקום, הייתי שם בטופ דרייבר - כשהשתמשו רק בחצי ממגרש החניה.

אבל הרי הולך להיות מקום לקהל לא? אז למה לא להצל אותו?

שירותים - ניחא, אבל חניה? קשה להשיג הסדר עם חניון קרוב?

בכל מקרה אם אתם אומרים שאין בעית חניה - אז אין בעיה.

נ.ב.

רוני - זה כל הפאן :)

אל תדאג, אני מחליף אותן כמו גרביים :D.

נ.ב.נ.

מסלולים לא היו אמורים לעבור לאתר ייעודי? יש לזה לו"ז בכלל?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סליחה שלא הסברתי (תודה על הפידבק,מר בר)

בשנה שעברה השקענו המון משאבים (פירסום,הבאת חסויות, כ"א, זמן ואנרגייה) בהבאת הקהל ודאגה לו: הצללה,חנייה,מחסומים,מאבטחים,אנשי ניקיון ספונסרים שיתנו מתנות לקהל וכו'... הדבר הפך את האירועים ללא רווחיים בעליל !!! ובסוף גם לא היגיעו כמעט אנשים . אם הייתם בMDC6 זה היה מאוד בולט וחורה לעיין.

אנחנו מאוד רוצים לקדם את הספורט ולכן אנו עורכים תחרויות כמו MDC ו TDI - אני רוצה שתבואו להתחרות ולא כקהל.

אחרי שנהיה מוצפים במתחרים ויהיה מקום שיכול להכיל גם קהל - אנו נהיה הראשונים להרים את הכפפה.

יש חנייה מסביב למתחם אך לא משהו מסודר.

פורסם

אוקיי - קיבלתי :).

בכל מקרה, מקום לקהל יהיה במתחם? או שצריך לטפס על גגות? :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש מקום לצפיה על המדרכה שצמודה למתחם.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גל, אני מבין את הגישה שלכם אבל אתם מוכנים לאפשרות שבכל זאת יגיעו הרבה אנשים ? אני לא מדבר מבחינת הדאגה לצופים אלא מהצד שלנו, של דאגה למתחרים, לבטיחות של האירוע וכו'.

גם ככה בימים רגילים יש לפעמים קצת הרגשת שכונה באיזור...

ניר

נ.ב. גם אני בחרתי בציטוט חזק ורלוונטי מתמיד של רוני :twisted:

• תוכן חדש...