Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה בקשי עבר קטגוריה?

אגב, יש מצב שאני לא אוכל להגיע לאירוע. נראה בהמשך.

כי הוא על סליקס למיטב ידיעתי.

ובקשר לזה שלא תוכל להגיע ולכן יהיה אחד פחות שיתחרה על המקומות הראשונים: אוי, לא! אני כל כך מצטער בשבילך! זה כל כך חבל! כמה עצוב! :cry::bigcry::mm_cry::puppydoge:mm_sad::mm_shocke:sad:

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואל דאגה.... לא חסרים משתתפים מההכי מנוסים שנהיגה זה בדם שלהם בעלי מכוניות אחושילינג שעשו קורסים אין ספור והתאמנו יום וליל, ועושים פדיחות על ימין ושמאל . מתבלבלים בתואי המסלול. רוצחי קונוסים . שוכחים לבטל את בקרת ההחלקה :oops: :oops:

אתה מוכן להתחייב על זה ? :wink:

צריך משהו שיאזן את הבהמה החדשה בקטגוריה :-)

ודן, אל דאגה, עכשיו הנקמה שלי ברוני תהיה מוקדשת גם לך 8)

ניר

פורסם

עידכון קטן :

הורדנו את קטגוריית הנכים. (אלון מצטער,היה מובטח לך פודיום כי היה איתך רק עוד מתחרה אחד...)

חזרנו למקורות ונישארנו עם שלוש שמתמלאות לאט לאט אבל בטוח.

פורסם

אולי עכשיו הגיע הזמן לפצל את הקטגוריה הפתוחה?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

צודק, נגיד קטגוריה נפרדת להנעה אחורית באשר היא.

אני חושב שגם הנעה אחורית טורבו יכולה להשתתף בקטגוריה זאת, חוץ מאלו עם הסליקסים כמובן :-)

ובקשר למחשבה שאין מספיק משתתפים, אני חושב שפיצול כזה היה יכול להכניס עוד הרבה משתתפים שכרגע נמנעים כיוון שהם מרגישים שאין להם מקום מתאים...

פורסם

לאו דווקא הפרדה בין הנעות. אני הייתי חותך באיזשהו נפח מנוע (2.5 ל' לדוגמא).

פורסם

סורי חבר'ה- זה לא יקרה.

אני לא רואה שום בעייה - כבר רשומים 17 לפתוחה מכל וכל :קליאו S,טייפ R,איביזה טורבו,Z300,מיאטה,B4,יונדאי קופה,גולף,XSI ,מזדה 2000,כרמן 2000.

בקיצור יהיה חם ומגניב...

דווקא הטורבואים וה1600 זקוקים לחיזוק- 9 ו 11 רשומים בהתאמה.

אבל יש עוד כמעט חודש והיד עוד נטויה .

דר"א בולטים בהעדרותם כמה מהאגדות החיות :מישל,קובי רייסינג,קרונין הגדול ואמודי JUNIOR, בנבינישתי וקמפל ועוד רבים וטובים.

כל היודע על מקום המצאת מוזמן לדווח למסלולים...

פורסם

גל המודאג !!!!!!

הנני כאן מוכן ומזומן עם עוד מספר לא מבוטל של מורעלים שאין בידם רכב מתאים !!!

מה אתה רוצה להתעלל בי כמו בשנה שעברה ??

זוכר ? הגעתי בראשון עם הפוקוס של אלון , אחר כך עם ALFA -GTA ולפי הסדר,XSARA ,פיג'ו 106 פעמיים ולבסוף AX ,

תגיד, קיים עוד מורעל כזה ??

בקיצור , או שתפתח קטגוריה לאוטומטיות, (כעת זה הרבה יותר ריאלי אחרי ביטול קבוצת הנכים -אלון ואחרים וודאי יצטרפו)

או שמשהו ינדב את רכבו להומלס !!! מבטיח להשאיר בידו הגביעים !! מתחייב ל-3 לפחות !!!!!!

אליך חנוך !!

מישל

פורסם
, בנבינישתי וקמפל ועוד רבים וטובים.

כל היודע על מקום המצאת מוזמן לדווח למסלולים...

כל הקשורים למועדון STI - עליי !

אין לך מה לדאוג - הם יירשמו בקרוב מאוד !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
הורדנו את קטגוריית הנכים. (אלון מצטער,היה מובטח לך פודיום כי היה איתך רק עוד מתחרה אחד...)

אין צורך להצטער - זה מובן בהחלט ואני יכול לנחש גם מי היה המתחרה הנוסף (בחור שהתחרה בדקאר..?! )

אל תבאסו את התחת - קטגוריה ליסינג אוט' , אין טעם לבוא לתחר אם אין רכב מתאים בקטגוריה כזו צפופה.. (העונה הקודמת הוכיחה זאת - לי לפחות)

לפחות תשקלו את העניין (סקר :idea: )

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
כל הקשורים למועדון STI - עליי !

אין לך מה לדאוג - הם יירשמו בקרוב מאוד !

טוב נו אני נרשם אבל עדיין לא הבנתי האם יש השנה צמיגים כפרס למקומות הראשונים

אחרת שוב פעם אבוא רק להנות

:lol:

פורסם
תקרא את מה שגל (הגבוה) אמר וגל (העוד יותר גבוה) ציטט. זה בדיוק העניין.

אין קטע של "לעשות פדיחות", אתה עושה את הכי טוב שלך ונהנה. אף-אחד לא יזכור לך בכל מקרה :wink:.

תאמין לי שהמצב הזה, של לבוא חדש ובלי יותר מדי ניסיון זה הרבה יותר טוב מלבוא ו"להגן על התואר", אין ציפיות, אין לחץ, הכל משוחרר.

או בשפת הג'ימקאנות שלי: לך יש כבר תירוץ מעולה של חוסר ניסיון למקרה שלא יילך, אני צריך לשבור את הראש על תירוצים חדשים כל פעם :lol:.

ניר

תלמד מהאחים סדובסקי. כבר בשרשור הזה הם מכינים את התשתית לתרוצים שיבואו... :wink:

וכמובן שאני ארשם לאליפות (גל, באמת אתה מודאג?), והפעם עם הגה כוח :twisted:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

איזה יופי -חלק מהאבדות נימצאו...

קובי כהן עדיין במחתרת -או שהוא באמת מכין משאית לעונה ובטח יבוא בדרישה לפתוח קטגוריית רכב משא...או שהוא הופך את האיביזה לקליאו S עם הנעה כפולה.8)

מישל ואלון -תשכירו M3 (מזדה) ותתחרו ב1600 - אפשר להפתיע כמו שעשה מורן גוט שנה שעברה עם רכב כזה.

רגע רגע...תזכירו לי מי היגיע מקום ראשון ושני בMDC 1 עונה שעברה בקגורייה עד 2000. ורגע רגע ...זה לא היה על פוקוס 2000 אוט'.........

הרי בסוף מישל ימצא איזה רכב במחסן שלו ,יביא אותו על גרר, ידרדר אותו לקו הזינוק...ויביא פודיום.

שקלנו רבות את קטגוריית הליסינג אבל :

1.זה סיכון מאוד גדול בשבילנו מבחינה עיסקית.

2.מנסיון שנה שעברה היה מאוד קשה להחזיק אירוע עם 3 קטגוריות מבחינה לוגיסטית ולו"ז ולכן קטגורייה רביעית היא התאבדות עבורנו.(זה הייווה שיקול נוסף להורדת קטגוריית הנכים חוץ מהעובדה שלא היו נירשמים)

ארז, כיף לשמוע סימן חיים ממך - אין צמיגים, יש קפיצים מתנת פיט סטופ לאלוף האלופים. ויש גם חליפת XL מיוחדת עבור NMP - אנחנו יודעים שחסרה לך אחת בדיוק כזאת.:-P

• תוכן חדש...