Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שנאמר פה גם מקודם אני בכלל לא בטוח שלאחרון יש יתרון פסיכולוגי. יש לו גם חיסרון כיוון שכל הלחץ עליו. לא אחת ראיתי אנשים שעולים בסוף ונלחצים מזה מאוד וכתוצאה עושים שטויות ומפסידים. אני כעקרון תמיד מעדיף לעלות איפה שהוא באמצע - כדי שאוכל לראות איך אנשים עושים את המסלול וללמוד מהטעויות שלהם, אבל מבלי להיות בלחץ היסטרי אחרי שכולם עשו זמנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אחת ראיתי אנשים שעולים בסוף ונלחצים מזה מאוד וכתוצאה עושים שטויות ומפסידים

אתה לא מדבר עליי, נכון ?

כי זה יעלה לך בעוד אירוע נקמה :twisted:

מניסיון, להיות בסוף נותן לך יותר מידע ואולי אפשרות לכוון את עצמך (כאילו שזה ממש אפשרי כשכל הזמנים נעים במרחקים של מאיות/עשיריות) אבל גם מציבים המון לחץ וכבר כמה פעמים (זה בעצם קורה כמעט כל אירוע) הייתי במצב שאני בסוף ויודע שהתוצאה הקודמת שלי (שקודם נראתה מבטיחה) כבר לא מספיקה לגמר ועכשיו אני צריך לשפר את התוצאה בשניה נניח.

זה מצב טוב ? קל ? כמו שכל האחרים שיפרו את הזמן שלהם בצורה דומה, כנראה שגם אני אוכל לעשות את זה במקצה השני אבל לעשות את זה כשאתה בהתחלת המקצה בלי לדעת כלום זה הרבה יותר קל מאשר כשאתה יודע שאתה חייב לעשות את השיפור הזה אחרת אתה בוודאות בחוץ.

וגם מצב כביכול אידיאלי בו אתה רואה את המתחרה שלך פוסל בגמר וזה אמור כמובן להרגיע אותך, לא ממש עזר לי באירוע הגמר כשדן פסל ואני הייתי יכול להסתפק במקצה רגוע יותר אבל פסלתי על קו הסיום ואיבדתי את המקום שלי למתחרה ממזרי יותר...

לדעתי אין בעיה להמשיך את הרישום כמו שהיה עד היום, מי שבא מוקדם יותר יוכל לבחור לעצמו מקום, גם ככה לא ממש קריטי לי להיות אחרון אלא באיזור של הסוף קצת בדומה למה שרוני ציין אז לא באמת צריך להגיע עם שקי-שינה :lol:.

אני חושב שחלק הרבה יותר בעייתי זאת העובדה שבגמר עושים סדר הפוך בו המתחרה הכי חזק יוצא ראשון.

את היתרון המדובר (בהנחה שזה אכן יתרון) מקבל דווקא המתמודד החלש יותר.

ניר

פורסם

רק שהפעם, בגמר יש שני מקצים כך שהכל בסדר.

המקצה הטוב ביניהם הוא הקובע.

דר"א בקשי נירשם לקטגורייה הבכירה כך שאתם יכולים לנשום לרווחה.

ועוד דבר נוסף שרציתי להעלות כי יכול להיות שאנשים שהיו במגרש בראש העיין, זוכרים את העמוד באמצע ואת שליש מהחניון תפוס ע"י חניית רכבים ציבורית.

אז העמוד ירד. גם הפחים בסוף המסלול ירדו כך שבקרוב יתווספו למגרש עוד 25 מטרים מבורכים (גם ככה הוא יותר ארוך ממה שהיה באשדוד).

ולגבי החנייה הציבורית -היא לא רלוונטית בשבתות כך שהמסלול כולו פתוח לתחרות - 200 + באורכו.

פורסם

אנשים,

החלטתי להכניס קצת צבע לאירוע עם קליאו ספורט בצבע אדום יין.

בנתיים נרשמתי לאירוע הראשון, עם אופציה לעוד...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גל - חדשות טובות!

מה לגבי סדר המשתתפים?

לדעתי כמו שכבר אמרתי : מי שמגיע ראשון הוא המתחרה האחרון בסשן. כך כולם יגיעו בזמן :-) .

וכן , ליהיות אחרון זה פלוס לדעתי , אתה יודע מה המתחרים שלך נתנו ואתה לוחץ\לא לוחץ למגבלה...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
רק שהפעם, בגמר יש שני מקצים כך שהכל בסדר.

המקצה הטוב ביניהם הוא הקובע.

דר"א בקשי נירשם לקטגורייה הבכירה כך שאתם יכולים לנשום לרווחה.

ועוד דבר נוסף שרציתי להעלות כי יכול להיות שאנשים שהיו במגרש בראש העיין, זוכרים את העמוד באמצע ואת שליש מהחניון תפוס ע"י חניית רכבים ציבורית.

אז העמוד ירד. גם הפחים בסוף המסלול ירדו כך שבקרוב יתווספו למגרש עוד 25 מטרים מבורכים (גם ככה הוא יותר ארוך ממה שהיה באשדוד).

ולגבי החנייה הציבורית -היא לא רלוונטית בשבתות כך שהמסלול כולו פתוח לתחרות - 200 + באורכו.

איש בשורות אתה :-).

שמח לשמוע שהעפתם את העמוד והגדלתם את השטח (וגם שיש לנו מתחרה אחד פחות :wink:).

אני גם חושב שהמסלול יותר גדול מאשדוד ומאפשר מגוון גדול יותר של מסלולים.

הבעיה היחידה היא שאין שטחים תפעוליים (חניה לרכבים המשתתפים, אזור צופים, שטחי בטחון). מקווה שיש לכם פתרונות לזה שלא באים על חשבון שטח האספלט הפנוי.

גם הקטע של שני מקצים בגמר כנראה לטובה. היה יכול מאוד לעזור לי באירועים של שנה שעברה (3 אירועים פסלתי זמן מעולה בפוטנציה :roll:).

ומזל-טוב לכל המשתתפים החדשים, במיוחד שהם מבית רנו (ליאור, אני רואה שהצלחתי לשכנע ? :wink:), שיהיה בהצלחה :mm_yeah:

ניר

פורסם

ניר- אכן , השטח שם גדול יותר ממה שהיה באשדוד ומאפשר מסלולים נחמדים ביותר. פשוט באשדוד השטחים הפתוחים מסביב יצרו אשלייה של שטח גדול יותר ממה שבפועל.

לגבי שטחים תפעוליים כל המוחות במסלולים יצרו פיתרונות יצירתיים כדי שכמה שפחות יפגע בשטח הפנוי. בגלל שזה שבת אז הכל פנוי מסביב למגרש וזה גם יעזור.

נקפיד מאוד על שיטחי ביטחון ועל בטיחות בכלל, כהרגלנו.

וגם אני מאוד מברך את החברה החדשים שנירשמו -זה יהיה מאוד נחמד לראות פרצופים וכישרונות חדשים.

ולכל אלו שמאוד רוצים אך מפחדים קצת כי הם לא מנוסים בכלל בג'ימקנות ובאימוני נהיגה מתקדמת או שאין להם את הרכב הכי טוב בעולם ולא בא להם לעשות פאדיחות, אז תזכרו שכל החבר'ה המנוסים התחילו מתישהו והיו להם את אותם פחדים אבל הם הלכו עם הפחד ועשו את הדבר שהם הכי אוהבים.

ונכון שבהתחלה עושים טעויות ואין תוצאות אבל רק ככה לומדים ומתקדמים ואני בטוח שאתם,כמוני, רוצים ספורט מוטורי בישראל, אבל בשביל שזה יקרה צריך להרחיב את מעגל הנפשות הפועלות וליצור מסה קריטית ולא להסתמך על קומץ קטן.

שיהיה בהצלחה לכולם

פורסם

ולכל אלו שמאוד רוצים אך מפחדים קצת כי הם לא מנוסים בכלל בג'ימקנות ובאימוני נהיגה מתקדמת או שאין להם את הרכב הכי טוב בעולם ולא בא להם לעשות פאדיחות, אז תזכרו שכל החבר'ה המנוסים התחילו מתישהו והיו להם את אותם פחדים אבל הם הלכו עם הפחד ועשו את הדבר שהם הכי אוהבים.

ונכון שבהתחלה עושים טעויות ואין תוצאות אבל רק ככה לומדים ומתקדמים ואני בטוח שאתם,כמוני, רוצים ספורט מוטורי בישראל, אבל בשביל שזה יקרה צריך להרחיב את מעגל הנפשות הפועלות וליצור מסה קריטית ולא להסתמך על קומץ קטן.

שיהיה בהצלחה לכולם

מילים כדורבנות.

אם לא מנסים לא נכשלים, אבל גם לא מצליחים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ומזל-טוב לכל המשתתפים החדשים, במיוחד שהם מבית רנו (ליאור, אני רואה שהצלחתי לשכנע ? :wink:), שיהיה בהצלחה :mm_yeah:

ניר

אכן תרמת רבות להחלטתי ועל כך תודה רבה לך. בהצלחה לכולם ואישית אנסה לא לבייש את היצרן...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

תקרא את מה שגל (הגבוה) אמר וגל (העוד יותר גבוה) ציטט. זה בדיוק העניין.

אין קטע של "לעשות פדיחות", אתה עושה את הכי טוב שלך ונהנה. אף-אחד לא יזכור לך בכל מקרה :wink:.

תאמין לי שהמצב הזה, של לבוא חדש ובלי יותר מדי ניסיון זה הרבה יותר טוב מלבוא ו"להגן על התואר", אין ציפיות, אין לחץ, הכל משוחרר.

או בשפת הג'ימקאנות שלי: לך יש כבר תירוץ מעולה של חוסר ניסיון למקרה שלא יילך, אני צריך לשבור את הראש על תירוצים חדשים כל פעם :lol:.

ניר

פורסם

שיהיה בהצלחה לכולם

ואל דאגה.... לא חסרים משתתפים מההכי מנוסים שנהיגה זה בדם שלהם בעלי מכוניות אחושילינג שעשו קורסים אין ספור והתאמנו יום וליל, ועושים פדיחות על ימין ושמאל . מתבלבלים בתואי המסלול. רוצחי קונוסים . שוכחים לבטל את בקרת ההחלקה :oops: :oops:

נאמר : מי שלא עושה לא טועה :-D

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...