Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא. לפי כותב התקנון, סמי סליקס מלים ישר לקטגוריה העליונה ...

ולמען האמת, זה אפילו די הגיוני. ואתה יודע את זה...

פורסם

אני דיברתי עם שגיא ממסלולים, הוא אומר שהוא חיבר את התקנון ושסמי סליקס עולים ישר לקטגוריה העליונה.

מעבר לכך, הקטגוריה שמעלנו היא קטגורית ה - עד 1600. ואחריה המפלצות. לפי זה:

14. קטגוריות:

קטגוריה 1 - רכבים העומדים בקריטריונים הבאים:

• רכבים שנפח מנועם גדול מ- 1600 סמ"ק.
  • רכבים בעלי הנעה אחורית לא מוגדשים (טורבו או/ו סופר צ'רג'ר).
  • רכבים בעלי הנעה קדמית מוגדשים (טורבו או/ו סופר צ'רג'ר).
  • רכבים בעלי הנעה כפולה לא מוגדשים (טורבו או/ו סופר צ'רג'ר).
  • ג'יפים.

קטגוריה 2 - רכבים ללא מגדש מכל סוג שנפח מנועם לא יעלה על 1600 סמ"ק.

קטגוריה 3 - רכבים העומדים בקריטריונים הבאים:

• רכבים בעלי הנעה כפולה מוגדשים (טורבו או/ו סופר צ'רג'ר).
  • רכבים בעלי הנעה אחורית מוגדשים (טורבו או/ו סופר צ'רג'ר).

קטגוריה 4 - נכים.

מה שאומר שיש סיכוי שבקשי עם הסמי סליקס יתחרה מול העד 1600 ;-)

פורסם

זה אומר ש-EVO עם סמי סליקס תתחרה עם הנכים? :-D

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גם אני בפנים, כמובן. ומכיוון שאני לא יכול לצפות שאלת המזל תהיה לצידי פעמיים, אני אצטרך כנראה באמת להתאמץ בליגה הזאת 8):wink:

סתם, סתם.

עם פתיחת הקטגוריה אני משוכנע שמצפות לנו הפתעות. יכול מאוד להיות שמישהו עם מכונית הנעה אחורית חזקה יתן לכולנו בראש, למשל. ובכל זאת יהיה כיף, אני בטוח.

בטח ניר ודן כבר מתים להחזיר לי על העונה הקודמת :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מתוך מייל מ"מסלולים":

תמחור :

· עלות לאירוע יחיד – 179 ₪. מחיר לכל העונה – 799 ₪.

· אימון נהיגה לפני אירוע במגרש – 290 ₪

מחיר לאימון יחיד + השתתפות באירוע יחיד – 429 ₪.

· מומלץ:

רכישת השתתפות בכל העונה + חמשה אימונים (אימון לפני כל אירוע) - 2100 ₪ .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ואנשים אמרו שהאירוע של קובי יקר :|

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואנשים אמרו שהאירוע של קובי יקר :|

יש הבדל גדול בין לשלם 150 ש"ח לנהוג במופע ראווה לצידי מיכל ינאי לבין 159 ש"ח עבור להשתתף במירוץ תחרותי של ליגה המונה כ 80 מהנהגים הטובים בארץ.....הנושאת גביעים ותהילה ארצית :lol:

פורסם

חברי היקרים שלום

רק רציתי ליישר ההדורים.

התקנון הכתוב הוא זה שקובע ולא שום דבר שמישהו ממסלולים אמר או יאמר בע"פ. בשנה שעברה גם היו מספר טעויות בגלל דברים שנישמעו ואו הובנו בע"פ.

כתוב בתקנון בפירוש: כל מי שיש לו סליקס (סמי סליקס) עולה לקטגוריה הבכירה יותר .לא הבכירה ביותר.

הכוונה בקטגורייה בכירה יותר היא בכח המנוע כמובן ולא הסדר שהן מופיעות בתקנון.

קטגוריית הנכים היא בפני עצמה.(אין יוצא ואין ניכנס)

ז"א שניר הוד עולה לקטגורייה הפתוחה.

הולך להיות חם מאוד השנה .

רק לידיעתכם כבר 20 איש סגרו לעונה שלמה אז מי שמחכה לרגע האחרון עלול לפספס. אין פריבילגיות למנצחים ואו למשתתפים מעונה קודמת.

מה לעשות גם לואב צריך להירשם לאליפות העולם כל שנה מחדש...

פורסם

לפחות זה בימי שבת אז באמת לא צריך פריבילגיות מבחנים באוניברסיטה, למשל :wink: (במילים אחרות, הפעם לא יהיו לי תירוצים :twisted: )

גל - מה קורה אם אנשים בעלי מכוניות הנעה אחורית חזקות (בלי טורבו) נרשמים לקטגוריה הפתוחה? יכול להיווצר מצב אבסורדי בו מכונית עם קרוב ל-300 כ"ס והנעה אחורית נלחמת בנו הקטנים והמסכנים עם ה-130-172 כ"ס והנעה קדמית, במקום להתחרות מול אימפרזות ואיבואים עם הספק דומה ויכולות דומות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע שאני לא הגל שהתכוונת אליו, אבל כבר הצגתי את השאלה הזאת בפני "מסלולים".

זה מה שהם החליטו, עם הסבר שלנהג השפעה גדולה יותר מלהספק המנוע ושהיה צריך לחתוך את הקטגוריות איפשהו, תוך הגבלה לשלוש קטגוריות סה"כ (בלי הנכים).

כל מה שנותר לנו לקוות הוא שהמסלולים ב-MDC לא יהיו יותר מידי פתוחים כך שכח המנוע לא יתבטא יותר מידי.

• תוכן חדש...