Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תצא לרגע מהדעות הקדומות על מרצדס ודייהו, ותתמקד בעיצוב, תהיה חייב להודות גם שהנובירה הרבה יותר יפה.

גם אם תכריח אותי לשמוע את רדיו לב המדינה במשך שבוע שלם, אתה עדיין לא תצליח להוציא ממני הודאה בענין הזה.

יש גבול לכמה מסונוור אפשר להיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דייהו נובירה, אתה כל הזמן משווה את דייהו מבחינת אחיזה ופרמטרים אחרים לאומת רכבים אחרים. האם אתה יכול בבקשה לציין מי אלה אותם רכבים אחרים?

אתה אוהב את העיצוב של דייהו, נהנה מרכב הזה וכד' - אני מכבד את דעתך. אבל אני לא יכול להסכים איתך בנקודה שאתה מנסה כל הזמן להראות רכבים אחרים כנחותים מדייהו שלך

אני מדבר על כל הדגמים של מזדה לפני העידן של מזדה 3-6, בהם מזדה שינתה את העיצוב, הדגמים הישנים של טויטה, לפני מה שיצאו לאחרונה, ועוד ועוד כהנה וכהנה רכבים ממש לא מושכים מבחינה חיצונית.

לגבי מרצדס - יש לי טביעת עין, ככה אני יכול לומר על עצמי, ולדעתי החזית האחורית דומה מאוד. אם אתה חולק עלי, זכותך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תיקח למשל את המאזדה לאנטיס שנת 96 שלי

עם המנוע הגמור והמעשן שהיה בה עד עכשיו אני מתערב איתך שהיה לו יותר כוח מהדייהו שלך.

לאחר ההחלפת מנוע הרכב סוחב עוד יותר טוב ממה שהיה ועדיין זה יוצא פחות כסף ממה שהשקעת בכל השנים על הרכב שלך.

מניסיון שלי עם דייהו של חבר שהיה מקפיץ אותי כל יום לבית ספר כל יום הוא בכה והרביץ לדשבורד המקרש:lol: כי הוא נאלץ לנהוג עליה ולא על האלנטרה הישנה שהייתה להם.

זה לא נכון, אני ראיתי במו עיני את ההבדלים. לגבי דש בורד מקשקש, בחייך. לי יש דייהו נובירה וזה לא מקשקש ולא נעליים. מי יודע על איזה דייהו בכלל אתה מדבר, רייסר, או סופר רייסר, אני מדבר על נובירה בלבד.

לגבי המחיר של האוטו - בעלי המוסכים שאני מטפל אצלם, הציעו לי כמה פעמים מחיר מחירון. והם בוודאי לא מטומטמים.

פורסם

כל הטענות וההצדקות שלך נובעות מנקודת מבט סובייקטיבית, שהרי אתה רק מנסה להצדיק ולשכנע את עצמך בטיעונים הזויים לחלוטין את בעלותך על הרכב הנל. אני עוד פעם חוזר על דבריי; השוואת דייהו (חברת זבל מפוקפקת בעלת עבר של כלום) לרכב ברמה של מרצדס הוא מעשה הזוי עד כדי מטמטם. אח שלי צא מהבוע שלך, דייהו זה פשוט זבל.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אני אחדד את מה ש vbmenu_register("postmenu_2092988", true); drashkawa אמר

עצה שלי תישב פעם בתוך מרצדס. לא משנה איזה, אפילו המוניות המתפרקות

ותראה שאתה יושב מאחורה אתה בקושי שומע את המנוע אם בכלל ואיכות הנסיעה הנוחה כמה רמות מעל רוב

המשפחתיות בשוק

תמיר.

פורסם
כן, נראה כמו חדש, מאחורה הדייהו נובירה מזכיר וולוו - זה עובדה.

באיזה יקום זה דומה או אפילו מזכיר וולוו בכל רמה שהיא?

כן, גם לי יש רכב עם עיצוב די טוב יחסית לרוב הרכבים באותה רמת מחירים באותה תקופה (פיאט טמפרה), אבל אני לא אומר לכולם שהוא יפה כמו וולוו או מרצדס, או שהוא הכי יפה שיש.

תודה במה שיש לך באופן אובייקטיבי. יש לך דייהו, שהדור הראשון שלו נהנה מעיצוב מעולה ואיכות בינונית (רק תשווה אותו ליונדאי מאותה שנה, ותראה שזה אותו דבר, כלומר "לא משהו"), והדור השני שלו סובל מחוסר פרופורציות ומהזדקנות נוראית.

כן, העיצוב היה די טוב בהתחלה, והמחיר היה סבבה, אבל זה לא רכב שנחשב לטוב באופן אובייקטיבי, ואני די בטוח שאפילו דייהטסו אפלאוז 1.6 אוטומט יכולה לגבור עליך בעליה תלולה.

אגב, בדרום אמריקה התחילו להשתמש בהם כמוניות ואז חזרו לדייהו ESPERO. עד כדי כך זה לא רכב טוב.

תתאפס על עצמך.

*עריכה*

אתה מזכיר לי את אחותי שפשוט חולה על הפיאסטה 95 שלה ואומרת שזה רכב טוב שלא עושה בעיות (חוץ מהרעש של הטרקטור, המחירון המתרסק, בעיות עם המזגן, נוחות נסיעה שלא קיימת, צמיגים שחוקים וכו'). זה בסדר שמישהו יאהב את האוטו שלו, אבל צריך להיות ריאליסטי.

daewoo nubira niot.net (1).jpg

Daewoo_Nubira_15L2M.jpg

פורסם
כל הטענות וההצדקות שלך נובעות מנקודת מבט סובייקטיבית, שהרי אתה רק מנסה להצדיק ולשכנע את עצמך בטיעונים הזויים לחלוטין את בעלותך על הרכב הנל. אני עוד פעם חוזר על דבריי; השוואת דייהו (חברת זבל מפוקפקת בעלת עבר של כלום) לרכב ברמה של מרצדס הוא מעשה הזוי עד כדי מטמטם. אח שלי צא מהבוע שלך, דייהו זה פשוט זבל.

אתה מצחיק אותי מאוד. אף אחד לא השווה ביניהם, בסך הכל דובר על העיצוב מהחזית האחורית. אין חולק על כך שנוחות הנסיעה ועוד ועוד דברים רבים מבדילים ביניהם.

פורסם
נכון מאוד.

מעבר לכך, ידוע שכל הרכבים של דייהו מציעים בטיחות מזעזעת.

אתה צודק, מהבחינה הזאת, אבל לי התפוצצה כרית אויר בפנים - אחד מהדברים שהחלפתי בדייהו שלי, חוץ מתיקון שסי שהתעקם ועוד ועוד - וזה היה ממש מיותר.......

חוצמזה שדיון על בטיחות הוא כמו לעשות ביטוח משלים לקופת חולים, לא הכי מעניין אותי

פורסם

סתלבט או לא, אחד הדברים היחידים שבאמת טובים בנובירה זה העיצוב, שהוא איטלקי מבית IDEA, בדיוק כמו הטמפרה/טיפו, לנצ'יה קאפה אבל גם קיה ריו וטאטה נאנו. מעבר לזה ומנסיוני האישי (ליסינג אי שם בתחילת העשור) מדובר במשפחתית סטנדרטית מינוס שעושה את העבודה אבל לא מעבר לכך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלום לכולם !

קראתי את השרשור מההתחלה ופשוט הייתי חייב להתערב .

קודם כל נתחיל בזה שהנובירה זה רכב משעמם נוחות של סירת משוטים ועיצוב... (טוב על טעם ועל ריח), לא מאובזר וגם לא אמין. אני מכיר ארבע אקזמפלרים באופן אישי שהיו מבלים כל שבוע במוסך בגלל תקלות שונות, ובעלין היו מוכנים להיפטר מהם גם בעשרת אלפים מתחת למכירון.

להשוואה שלך ליפניות , יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 97 ומעולם לא קרה לי תקלה אחת שקרה לך , פרט להחלפת בולמים לפני שנה וטיפולים שותפים אני לא מבקר במוסך.

מבחינת כוח המיצובישי לא רואה את הדייהו ממטר וכך גם כל יפנית אחרת (פרט להונדה) , אולי בים הדייהו תיהייה יותר מהירה היא בכל זאת סירה !

דבר אחד יש להגיד לזכותך הרכב נראה במצב טוב שמור ומלוקק ועל זה קבל ח"ח!

לפי דעתי העסקה שלך לא כל כך משתלמת , שילמת 55000 ש"ח על הרכב , פלוס מינוס 30000 ש"ח על תיקונים , ימי עבודה שהפסדת בגלל שהרכב היה במוסך/היית צריך להביא אותו למסוך/ לקחת אותו.

אם תעשה שכלול אתה מגיע לסכום של יפנית מתקדמת , איפה הקאצ'?

פורסם

חוצמזה שדיון על בטיחות הוא כמו לעשות ביטוח משלים לקופת חולים, לא הכי מעניין אותי

סוף סוף מצאתי משפט מספיק דבילי בשביל להכניסו לחתימתי!!

פורסם
זה לא נכון, אני ראיתי במו עיני את ההבדלים. לגבי דש בורד מקשקש, בחייך. לי יש דייהו נובירה וזה לא מקשקש ולא נעליים. מי יודע על איזה דייהו בכלל אתה מדבר, רייסר, או סופר רייסר, אני מדבר על נובירה בלבד.

לגבי המחיר של האוטו - בעלי המוסכים שאני מטפל אצלם, הציעו לי כמה פעמים מחיר מחירון. והם בוודאי לא מטומטמים.

מחירון ? כמה כסף ? כשיהיה לך הנטו ביד אחרי כל ההורדות שהסוחרים ממציאים (9 תאונות ) והאוטו עבר לקונה עדכן אותנו.

לי הציעו מחירון מלא בטרייד אין על אוטו בלי 9 תאונות.כשהיגענו למספרים תאכלס-הרבה פחות ממה שחשבתי,

העדפתי להשאיר את האוטו במשפחה ולשלם מלא על החדש.

כמו שאמרת- המוסך לא פרייר.

פורסם

השרשור הזה לא פחות מהזוי לגמרי.

נובירה פאר היצירה המוטורית נו באמת.

רכב לא בטיחותי,לא נוח, לא אמין ולטעמי גם מכוער גם כשהיה חדש שלא לדבר היום.

מה ההתלהבות?

היה לי כריזמה שנת 98, שהדבר היחיד שהתקלקל ב 10 שנים שהייתה בבעלותי הוא מנוע צעדים.

ראש מנוע? גיר? אגזוז? ועוד מספר פעמים באותו רכב בהפרשים כל כך קטנים, נשמע מוזר, או שלא עשו עבודה טובה במוסך מהתחלה או שהחלקים שהורכבו פשוט לא איכותיים.

צר אבל לא הצלחת להוכיח את הנקודה שלך, אולי אתה אוהב אותו במחינת עיצוב אבל כלכלית הרכב הזה בטח שלא השקעה משתלמת, אפילו מאוד מאוד רחוק מזה

פורסם

לפי דעתי העסקה שלך לא כל כך משתלמת , שילמת 55000 ש"ח על הרכב , פלוס מינוס 30000 ש"ח על תיקונים , ימי עבודה שהפסדת בגלל שהרכב היה במוסך/היית צריך להביא אותו למסוך/ לקחת אותו.

אם תעשה שכלול אתה מגיע לסכום של יפנית מתקדמת , איפה הקאצ'?

אתה צריך לזכור שבכל מקרה, בקושי גירדתי את ה55,000 ולא היה לי להוסיף שקל מעבר לכך. עד שהאוטו התחיל לעשות בעיות משמעותיות, דבר ראשון הלך הטיימינג והלך ראש מנוע, עברה שנה והיה לי את ה- 3000 להשקיע על זה.

כמו כן שאר כל התיקונים הגיעו בטפטופים, כשאני יכול לעמוד בכיף ב-1000 פה ו-2000 שם, בלי לדבר שבתקופה האחרונה אני רק קורע את האוטו ולא רואה מוסך בכלל.

בנוסף, זה לא נכון. על יפנית הייתי צריך להשקיע מלכתחילה יותר, וזה ענין של מזל, או ממי אתה קונה את הרכב, כי יש סיכוי שגם היפנית תעשה בעיות ותצטרך להשקיע עוד הרבה כסף (גם החלפים יותר יקרים).

אז כלכלית זה משתלם - זכור גם שהדייהו שלי שהיא מהשכרה, וגם עברה סרסור רכב שאוהב להרוס רכבים, לא מלמדת בהכרח על כל מכוניות הדייהו נובירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...