Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נובירה, אפשר תמונה של האקסמפלר שלך?!

(הייתי חייב לרשום משהו כדי להירשם לעקוב אחרי השרשור, דברים כאלה לא קוראים כל יום 8))

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם היית לוקח ב-2002 הלואה של 60000 ש"ח כדי להשלים למחיר רכב חדש ב-115000 ש"ח ,הריבית לא הייתה מגיעה ל 25000 ש"ח ששילמת על תיקונים, נפילת הערך לא הייתה גדולה יותר מה-38000 ש"ח שאתה טוען שהפסדת (מצאת כבר קונה ב-18000 ?) והיית נוסע באוטו חדש, לא בגרוטאה שלא גומרת נסיעה בלי גרר.אגב -רק 9 תאונות על צמיגים ב-1000 ש"ח לרביעיה ? המזל הטוב לא עוזב אותך.

אל תתמודד על משרת עוזר לסטנלי פישר.

פורסם

אדון דייהו הנכבד,

דבר ראשון, זאת היתה ההודעה האחרונה שבה אתה משתמש באופן קבוע בגופן המודגש.

ולעצם העניין:

נפלא מעיני מהיכן הבאת את הקביעה לפיה ה-33 שלי נראתה כמו שק חבטות. מעניין שאנשים שראו אותה במציאות מבלי שהיתה להם היכרות קודמת איתה, היו בטוחים שהיא משנתון חדש יותר. בנוסף, בניגוד גמור לגרוטאה הקוריאנית שאתה סוגד לה, ה-33 היתה חפה לחלוטין מכל תאונה, מה שאומר שהשילדה שלה היתה ישרה לחלוטין, ולא עברה מימיה ישור או מתיחה.

תרצה או לא תרצה - אבסולוטית הרכב שלך מתקלקל הרבה. רכב שבמהלך 9 שנים עבר שיפוץ ראש מנוע לא פחות משלוש פעמים, זה אומר שיפוץ פעם בשלוש שנים. אותו כנ"ל גם לגבי הרדיאטור. את האגזוז החלפת בממוצע פעם בשנתיים ורבע, ורק להזכירך שהרכב שלך חדש מהאלפא שהיתה לי בלא פחות משבע שנים!!

רק לשם ההשוואה, האלפא נמכרה בגיל 15, ועד אז עברה שיפוץ ראש מנוע פעם אחת ויחידה. לגבי אגזוז - במהלך 5 השנים שהחזקתי בה, כאמור, רק פעם אחת. הרדיאטור הוחלף בפעם היחידה כשהרכב היה בן 11. כנס קצת לפרופורציות.

אתה או מנותק מהמציאות, או מנסה להפחית מהדיסוננס הקוגניטיבי בעקבות הרכש ה"מוצלח" שלך.

כואב לנו על כך שאתה הצלחת ואנחנו לא? עשה לי טובה :lol:

יש לי ניסיון עם דייהו יותר ממה שאתה חושב (גם רייסר וגם סופר רייסר, בשתיהן נהגתי לא מעט). אכן, אין ספק שהצלחת למצוא כנראה את הרכב המחורבן ביותר שרשאי לנוע על כבישי הארץ.

טוב שיום העצמאות היום. אם חסר לך חומר בערה למנגל, הדייהו יכולה להיות יופי של דלק. זה בערך השימוש ההולם היחיד שאני יכול למצוא לה.

אל תתמודד על משרת עוזר לסטנלי פישר.

נדיר שזה קורה, אבל...

חזק!!:roflmao:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם היית לוקח ב-2002 הלואה של 60000 ש"ח כדי להשלים למחיר רכב חדש ב-115000 ש"ח ,הריבית לא הייתה מגיעה ל 25000 ש"ח ששילמת על תיקונים, נפילת הערך לא הייתה גדולה יותר מה-38000 ש"ח שאתה טוען שהפסדת (מצאת כבר קונה ב-18000 ?) והיית נוסע באוטו חדש, לא בגרוטאה שלא גומרת נסיעה בלי גרר.אגב -רק 9 תאונות על צמיגים ב-1000 ש"ח לרביעיה ? המזל הטוב לא עוזב אותך.

אתה מדבר שטויות. עוד 60,000 ש"ח??? ההערכות על מה ששילמתי על תיקונים היו גסות, חוץ מהצמיגים והאגזוז שהכנסתי שמחליפים אותם בכל רכב, ועוד לא דיברנו על חלקים אחרים שהולכים ביפניות כמו מזדה וטויוטה וכו', עם כל הכבוד ויש כבוד, גם בהם מתקלקלים דברים, במיוחד אם הרכב מהשכרה.

בשורה התחתונה החד משמעית, העיסקה היה טובה מבחינה כלכלית, קיבלתי תמורה לכסף ועוד איך, ועד היום אני נהנה מהאוטו.

לא גומר נסיעה בלי גרר? ממה נובעת השורה הזאת אם לא מקנאה?

תאמין לי שבכביש אני לא רואה אותך ממטר. הנסיעות שנגמרו לי בגרר מאז שקניתי את האוטו, אולי פעמיים. אולי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נפלא מעיני מהיכן הבאת את הקביעה לפיה ה-33 שלי נראתה כמו שק חבטות. מעניין שאנשים שראו אותה במציאות מבלי שהיתה להם היכרות קודמת איתה, היו בטוחים שהיא משנתון חדש יותר. בנוסף, בניגוד גמור לגרוטאה הקוריאנית שאתה סוגד לה, ה-33 היתה חפה לחלוטין מכל תאונה, מה שאומר שהשילדה שלה היתה ישרה לחלוטין, ולא עברה מימיה ישור או מתיחה.

סליחה, אבל בחיפוש קצר העליתי את התמונה הזאת. זה נראה רכב חדש או משהו? רואים עליו שהוא משנת תרת"ח

o1_1_1_76724_20090428230407.jpg

פורסם

תרצה או לא תרצה - אבסולוטית הרכב שלך מתקלקל הרבה. רכב שבמהלך 9 שנים עבר שיפוץ ראש מנוע לא פחות משלוש פעמים, זה אומר שיפוץ פעם בשלוש שנים. אותו כנ"ל גם לגבי הרדיאטור. את האגזוז החלפת בממוצע פעם בשנתיים ורבע, ורק להזכירך שהרכב שלך חדש מהאלפא שהיתה לי בלא פחות משבע שנים!!

רק לשם ההשוואה, האלפא נמכרה בגיל 15, ועד אז עברה שיפוץ ראש מנוע פעם אחת ויחידה. לגבי אגזוז - במהלך 5 השנים שהחזקתי בה, כאמור, רק פעם אחת. הרדיאטור הוחלף בפעם היחידה כשהרכב היה בן 11. כנס קצת לפרופורציות.

אתה או מנותק מהמציאות, או מנסה להפחית מהדיסוננס הקוגניטיבי בעקבות הרכש ה"מוצלח" שלך.

ידידי,

הרכב התקלקל הרבה - זה נכון. זה לא כמו שאתה אומר, כל שלוש שנים, אלא בשנים הראשונות שהחזקתי בו - השקעתי בו הרבה. היו הרבה קלקולים תכופים, הראש מנוע הלך שלוש פעמים תוך שנתיים, והגיר אחרי שלוש שנים. אבל אחרי כל מה שהשקעתי בו בזמנו - הרכב נוסע עד היום כמו בובה, אני קורע אותו ונהנה ממנו, וזה מצדיק את ההשקעה - שאחרי הכל לא מגיעה לסכום ראשוני שצריך להשקיע על מזדה, שלא בטוח שלא תתקלקל בשנים הקרובות.

כואב לנו על כך שאתה הצלחת ואנחנו לא? עשה לי טובה :lol:

יש לי ניסיון עם דייהו יותר ממה שאתה חושב (גם רייסר וגם סופר רייסר, בשתיהן נהגתי לא מעט). אכן, אין ספק שהצלחת למצוא כנראה את הרכב המחורבן ביותר שרשאי לנוע על כבישי הארץ.

שים לב איזה נסיון יש לך - עם רייסר ועם סופר רייסר, שתי מכוניות עלובות שלא מתקרבות ליופי ולנוחות של דייהו נובירה. במנועים אני לא מבין אז אני לא מדבר על זה. זה רכב לגמרי אחרת, שנראה טוב, מתנהג יותר טוב, הוא יותר גדול, יותר נוח, ומשייט בכביש הפלא ופלא. זה באמת נראה שכואב לך...

פורסם
אתה מדבר שטויות. עוד 60,000 ש"ח??? ההערכות על מה ששילמתי על תיקונים היו גסות, חוץ מהצמיגים והאגזוז שהכנסתי שמחליפים אותם בכל רכב, ועוד לא דיברנו על חלקים אחרים שהולכים ביפניות כמו מזדה וטויוטה וכו', עם כל הכבוד ויש כבוד, גם בהם מתקלקלים דברים, במיוחד אם הרכב מהשכרה.

בשורה התחתונה החד משמעית, העיסקה היה טובה מבחינה כלכלית, קיבלתי תמורה לכסף ועוד איך, ועד היום אני נהנה מהאוטו.

לא גומר נסיעה בלי גרר? ממה נובעת השורה הזאת אם לא מקנאה?

תאמין לי שבכביש אני לא רואה אותך ממטר. הנסיעות שנגמרו לי בגרר מאז שקניתי את האוטו, אולי פעמיים. אולי.

הייתי מזמין אותך אלי לחצר כדי שתגיד עוד פעם שאני מקנה בך. אבל לא חשוב. אתה שמח- ?זה העיקר.

אגב, ב-2003 קנינו כריזמה חדשה,אתמול היא עברה טסט. החליפו נורת ברקס. זה מה שהיא עולה תיקונים.

אתה הבנת את החשבון ,ברוך ?

פורסם

הייתי מזמין אותך אלי לחצר כדי שתגיד עוד פעם שאני מקנה בך. אבל לא חשוב. אתה שמח- ?זה העיקר.

אגב, ב-2003 קנינו כריזמה חדשה,אתמול היא עברה טסט. החליפו נורת ברקס. זה מה שהיא עולה תיקונים.

אתה הבנת את החשבון ,ברוך ?

לא אמרתי שאתה אישית מקנא בי, אמרתי שיכול להיות שרוח הדברים פה נובעת מקינאה. אגב קינאה זה לא אומר שאתה גם היית רוצה דייהו, אלא שכואב לך לראות בן אדם שקונה רכב יפה במינימום מחיר, לעומת הכריזמה למשל שעולה פי חמש. מן הסתם יותר מ100,000 ש"ח.

החשבון שלי הוא שבסכום הזה שהשקעת, למרות שכדבריך לא היו תיקונים, בסכום הזה שיפצתי את האוטו פנימית וחיצונית, שילמתי את כל התיקונים וגם את התיקונים מהתאונות (כזכור יש לי רק צד ג'), ועוד לא הגעתי למלוא הסכום שהשקעת.

אז קצת ריצות למוסכים? נכון, אבל ממילא לא היה לי את הסכום הזה במלואו כשקניתי את האוטו.

פורסם

בקסארה שלי לא החליפו אגזוז מעולם. 315 אלף ק"מ, 11 שנים.

כנ"ל לגבי ראש מנוע.

בכל מקרה רשימת התקלות היא חולנית לא פחות. רק לידע כללי.

והאוטו מכוער :twisted:. נראה כמו כל רכב השכרה רגיל, רק עם וילונות ואחרי רחיצה.

פורסם

נאמרו פה הרבה דברים. לאמא שלי יש בראבה 2001 שחוץ מטיפולים רגילים הוחלף לה מחשב מנוע ב8 שנים על הכביש.

אתה אוהב את הרכב שלך? סבבה. אבל להתחיל להגיד שהוא דומה לוולבו, יציב, אמין ועוד כל מני דברים זה שטויות.

ד"א, התמונה של המד מהירות, זה רק אני או שאתה (או מי שזה לא יהיה) נוסע ומצלם על 165 קמ"ש ללא חגורת בטיחות?

פורסם

קראתי את השרשור מתחילתו ועד סופו. הוא ללא ספק קיבל טוויסט מרתק מהרגע שהחבר דייהו נובירה הצטרף.

צחקתי לא מעט, אפילו די הרבה לנוכח התיאורים האירוטיים של הנובירה, השורה התחתונה היא שאתה בטוח שהצלחת "לדפוק את המערכת" ולאתר את העיסקה הכי טובה בהיבט של רכב/עלות. אל תיתן לאנשים לקלקל לך את הביטחון וההנאה מהרכב. אנחנו מקנאים בך. לא יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נאמרו פה הרבה דברים. לאמא שלי יש בראבה 2001 שחוץ מטיפולים רגילים הוחלף לה מחשב מנוע ב8 שנים על הכביש.

אתה אוהב את הרכב שלך? סבבה. אבל להתחיל להגיד שהוא דומה לוולבו, יציב, אמין ועוד כל מני דברים זה שטויות.

ד"א, התמונה של המד מהירות, זה רק אני או שאתה (או מי שזה לא יהיה) נוסע ומצלם על 165 קמ"ש ללא חגורת בטיחות?

רק מחשב מנוע??? בקטנה, מעניין כמה זה עלה.

הוא דומה לוולוו מאחורה, זה המציאות. הוא גם יציב, יחסית להרבה רכבים אחרים שנסעתי עליהם. אמין? ברור שלא אמין, אבל ההשקעה משתלמת.

לגבי התמונה של המד מהירות, אתה צודק.

פורסם
קראתי את השרשור מתחילתו ועד סופו. הוא ללא ספק קיבל טוויסט מרתק מהרגע שהחבר דייהו נובירה הצטרף.

צחקתי לא מעט, אפילו די הרבה לנוכח התיאורים האירוטיים של הנובירה, השורה התחתונה היא שאתה בטוח שהצלחת "לדפוק את המערכת" ולאתר את העיסקה הכי טובה בהיבט של רכב/עלות. אל תיתן לאנשים לקלקל לך את הביטחון וההנאה מהרכב. אנחנו מקנאים בך. לא יותר.

אחלה. התגובה הנורמלית הראשונה.

אבל אתה צריך להבין שהמטרה היא לא לדפוק את המערכת, אפילו לא במרכאות. המטרה היא להסביר לאנשים שדייהו נובירה יכולה להיות היום עיסקה משתלמת במיוחד, ולא חייב ללכלך על האוטו בצורה מוגזמת, ולהמליץ על רכבים שהעלות שלהם היא פי שניים יותר.

פורסם

לגבי התמונה של המד מהירות, אתה צודק.

אחי, אני איתך! אני רק לא מבין למה לא לחצת עד הסוף. 162 קמ"ש זו רק ההתחלה.

לגבי מי שהיה קטנוני בנושא החגורה, גם במקרה הזה אני איתך. החגורה רק מפריעה. אפילו היה פעם שר תחבורה (חיים קורפו הי"ד) שאמר שמספיק לתת קונטרה ביידיים.

אל תיתן לאנשים קטנים להעכיר את שמחת החג שלך!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...