Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי שצריך רכב די נוח ודי מפואר מבחינה חיצונית, סתם טויוטה קורולה או הונדה סיויק לא יעשו את העבודה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

תשמע גבר

הפעם באמת הגזמת

תשווה כמעט כל רכב יפני שנמצא באותה קטגוריה של הרכב שלך

ותראה שהוא הרבה יותר נוח ויותר חזק

זה לא נכון בעליל. נסעתי על הרבה רכבים יפניים, בהרבה רכבים חסרים פרטים בסיסיים כמו משענת יד ימנית, ועוד ועוד כהנה וכהנה, ואתה רואה את זה גם ברכבים מהשנה שנתיים האחרונות. שלא לדבר על נוחות ומרחב. אצלי בנובירה יש כל מה שצריך, הכל מרגיש נוח ומצויין.

שימוש בשפת סלנג הינו אסור באתר הזה, ועלול להוביל לחסימת יכולתך לכתוב פה.

מעבר לכך, ברור מעבר לכל ספק שלא עשית מימיך מבחן פסיכומטרי.

מי שעשה פסיכומטרי לרוב יודע שלאחר המילה "לכאורה" המופיעה בראש פיסקה, יגיע טקסט המסביר שהדבר עליו מדברים היה אמור להיות דבר אחד, כאשר בַּפּוֹעל הוא דבר שונה לחלוטין מכך.

נדלג על ההתעלמות שלך ממה שהבאתי.

בכל מקרה, לא חלמתי ששפת סלנג אסורה כאן - אוקיי נלמד להבא.

לגבי "לכאורה", ברור שזאת מילת הסתייגות. אבל אם הייתי משמיט את המילה הזאת מהטקסט, הייתי מוציא דברים מהקשרם, ואני לא בא לעבוד פה על אף אחד. גם נתתי קישור לשם, ביודעין שאנשים פה יצטטו דברים משם ויוכיחו שמה שכתבתי לא נכון.

האוטו עלה חדש מהסוכנות 85000 שקל.

אגב לי אין שום ספק שהכריזמה היא רכב יותר טוב ב-2 דרגות בכל הפרמטרים על נובירה.

א. תמיד אפשר למצוא אנשים שמסתכלים על מבנה חיצוני, ולהוציא מהם גם יותר ממחיר מחירון.

ב. הבדל של 30,000 לא בא ברגל. בכל התיקונים שהשקעתי, מנוע וגיר עלו לי 13,000, היתר היו תיקונים די קטנים. רדיאטור החלפתי רק פעם אחת בעלות של 800 ש"ח, לאחר מכן הם החליפו אותו חינם במסגרת האחריות.

ג. לדעתי, הוא ממש לא טוב בכל הפרמטרים מדייהו נובירה. זו דעתי.

פורסם

זבל של אוטו. חומרי בניה גרועים, לכן ניתן לשייף ראש מנוע קבוע כל טיפול. גיר אוטומטי לא נוח ולא אמין, לא שורד בכלל. קילופי דמוי ניקלים באופן קבוע, משולשים ומתלה חלשים, דורשים טיפול קבוע. התנהגות מהגרועות שפגשתי. שני דברים חיוביים ניתן להגיד על נובירה:

- תא מטען ענק

- מזגן רצחני

חוץ מזה והמחיר הנמוך בשוק אין משהו חיובי לומר על הרכב. משוגעים מי ששילמו עבורו מחיר מלא כשקנו חדש.

פורסם

רובן אכן היו בחברות ליסינג והשכרה.

השוק העיקרי של הרכב הזה הוא המגזר הערבי - הם פשוט מתים עליו.

יצא לי להיות פעם אחת במגרש רכב בכפר יאסיף כדי לראות סיטרואן סקסו דיזל.

בזמן שהייתי שם, הגיע סמי טריילר עם מספר מכוניות דייהו נובירה שנרכשו באיזור המרכז מאיזה חברה - היו עליהן מדבקות של החברה בצד.

הקליינטורה שמחפשת דייהו נובירה מגיעה בד"כ מהאיזור של סובארו ליאונה משנות ה-90 - כשהמטרה היא לשדרג את הרכב מכזה של שנת 93 עם צורה של שנת 85, לאחד מודרני יותר בלי להוסיף יותר מדי כסף.

עובדה היא - שבמגרש שלו היו כבר עוד 5 נובירות מוכנות למכירה והיו גם קונים שבאו להתעניין - הבחור יודע בדיוק איזה מכוניות יימכרו במהירות אצלו במגרש.

פורסם

רבותיי

מעבר לעובדה שהשרשור הזה,איך לאמר בעדינות,הזוי מעט,

ובעליו של הרכב נאחז בכל מה שניתן ושאינו ניתן בכדי להצדיק את

רכישת ואחזקת הרכב הנ"ל,שימו לב למבחן הדרכים הבא:

בעיות בבית - דייהו נובירה

לא קל לנו עם הדייהו נובירה. אנחנו כבר מחכים לפעם הראשונה הזאת שבה נוכל לכתוב דברים טובים על המשפחתית לבית דייהו, כדי שלא יאשימו אותנו בגזענות או דעות קדומות. ניסינו, אבל מלבד המחיר- וגם זה באופן מאוד יחסי - לא הצלחנו למצוא שום דבר שיצדיק את רכישת הנובירה. זה יפה מאוד להיות שאפתן ולהציע את מרכולתך במחירים "של כולם", אבל לא במקרה והסחורה שלך נחותה משמעותית. היינו דנים את הנובירה לקולה לו היא הייתה נמכרת במחיר נמוך משמעותית שיצדיק את פער האיכויות. משום שבסיסית, כמכונית האמורה לשאת נוסעים ממקום למקום, אין לנו שום טענה למכונית הזאת. היא אכן מסוגלת לשאת נוסעים ומטען לכל מקום בארץ ללא שום קושי. רק שחוץ אולי מהמכונית עצמה, אף אחד מהמצטרפים לנסיעה לא יהנה. לא מנוחות הנסיעה, לא מהרעשים העולים מהמנוע, לא מאיכות ההרכבה והבניה וגם לא מההיגוי הלגמרי מנותק. המתלים של הדייהו בפירוש לא מספקים אפילו בתנאים לגמרי רגילים. שלא לדבר על מצבים קיצוניים של כבישים משובשים או מפותלים או שילוב של שניהם רחמנא לצלן. קשיות יתר בקצה הראשון של מהלך המתלה ורכות מתנדנדת ככל שמעמיקים את החדירה והדרישה. המנוע אומנם מתגלגל לו ב2,500- סל"ד רגועים במהירות של 100 קמ"ש, אבל קודם כל הוא כבר רועש גם במצב הזה ושנית כל נגיעה, ולו הקלה ביותר בדוושת התאוצה, גורמת לגיר להוריד הילוך בתאוותנות חסרת פשרות ולרעש בתא הנוסעים להתעצם. כל זאת אגב ללא שינוי מהותי בקצב צבירת המהירות של המכונית. גם חומרי הדיפון בקבינה, הן על המושבים והן בלוח המחוונים והדלתות לא מתקרבים לרמה מקובלת בימינו ובכל המשתנים הנובירה מקבלת ציון "עובר" בלבד. במקרה של הנובירה לא מדובר באותו תלמיד מוכשר שלא עושה מספיק ו"מסוגל ליותר", אלא בחוסר תשומת לב או חוסר יכולת של המתכננים להדביק את קצב ההתקדמות המהיר של עולם הרכב. באמת שאין לנו שום דבר אישי נגד התוצרת מבית דייהו וכדי להוכיח את זה באופן חד משמעי אנחנו כבר מחכים לדייהו מוצלחת יותר. אולי ברגע שיתייצב מצבה שלח חברת האם וימצא לה קונה באמת תהיה דיינו משפחתית ראויה. בינתיים, אם קיבלתם אחת מהעבודה – לא נורא.

ואם זה לא מספיק למי שמתלבט-זו כבר החלטה שלו.

שבת שלום לכולם

אילן

סלע

פורסם
רבותיי

מעבר לעובדה שהשרשור הזה,איך לאמר בעדינות,הזוי מעט,

ובעליו של הרכב נאחז בכל מה שניתן ושאינו ניתן בכדי להצדיק את

רכישת ואחזקת הרכב הנ"ל,שימו לב למבחן הדרכים הבא:

אילן

אתה מצחיק אותי. כבר הבאתי קישור למבחנים של דייהו נובירה, וכתבתי שהם לא מחמיאים בעליל - אבל מה שקובע לגביי הוא מבחן המציאות, השנים הארוכות שהרכב שורד אצלי.

בכל אופן, המבחן שהבאת הוא על נובירה 99. נובירה 2000 עברה מבחן אחר, ממנו ציטטתי לעיל.

פורסם

המקרה הספציפי שלך לא רלוונטי אם לוקחים את הסטטיסטיקות.

זה כמו אחותי שאמרה תמיד "פיאסטה 95 זה אחלה אוטו ולא צריך יותר מזה".

אתמול קנינו לה רובר והיא לא מוכנה לעלות על הפיאסטה.

זה הכל עניין של טעם ושל הרגשה, אבל באופן אובייקטיבי, דייהו נובירה זה זבל של אוטו, שעוד שנתיים יהיה שווה כמו לגאסי עם כפול מהגיל שלו.

פורסם
אתה מצחיק אותי. כבר הבאתי קישור למבחנים של דייהו נובירה, וכתבתי שהם לא מחמיאים בעליל - אבל מה שקובע לגביי הוא מבחן המציאות, השנים הארוכות שהרכב שורד אצלי.

בכל אופן, המבחן שהבאת הוא על נובירה 99. נובירה 2000 עברה מבחן אחר, ממנו ציטטתי לעיל.

בכל פעם שאני בטוח שכבר ראיתי את הכל, אתה שב והופך את הקערה על פיה ומוכיח לי שתמיד יש עוד משהו לראות.

בהתחלה הבאת את המבחן כדי להראות כמה הדייהו שלך נפלאה.

הנה, אפילו כתבת:

ולחיזוק דבריי, אני מביא כאן את הדברים הבאים מתוך מבחן דרכים לנובירה 2000, אפשר לראות בקישור הבא:

והנה, משהוכיחו לך המגיבים שכתבו לאחר מכן שהמבחן לא זאת בלבד שאינו עשה חסד עם הרכב, אלא אף כתב בפירוש שהוא לא טוב, אתה ממהר להחליף את גירסתך ולטעון שהמבחן הוא אינו מדד לדבר וכי מה שקובע בשורה התחתונה זה מבחן המציאות.

אני מוכרח להודות שבהתחלה זיבולי השכל שלך היו די משעשעים, אך לצערי יש גבול גם לסבלנות ולסובלנות שלי.

אם יש לך סיפוק בלהתדיין עם עצמך - אתה מוזמן לעשות זאת במקום אחר. תן קצת כבוד לחברי הפורום הזה, הם לא כאלה אידיוטים כמו שאולי נראה לך שהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...