Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירון ? כמה כסף ? כשיהיה לך הנטו ביד אחרי כל ההורדות שהסוחרים ממציאים (9 תאונות ) והאוטו עבר לקונה עדכן אותנו.

לי הציעו מחירון מלא בטרייד אין על אוטו בלי 9 תאונות.כשהיגענו למספרים תאכלס-הרבה פחות ממה שחשבתי,

העדפתי להשאיר את האוטו במשפחה ולשלם מלא על החדש.

כמו שאמרת- המוסך לא פרייר.

בעל המוסך מכיר אותי היטב ויודע את ההסטוריה של האוטו. אבל הוא יודע להעריך רכב ששמור חיצונית ופנימית, וגם החלקים המכניים שלו חדשים בחלקם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

היה לי כריזמה שנת 98, שהדבר היחיד שהתקלקל ב 10 שנים שהייתה בבעלותי הוא מנוע צעדים.

צר אבל לא הצלחת להוכיח את הנקודה שלך, אולי אתה אוהב אותו במחינת עיצוב אבל כלכלית הרכב הזה בטח שלא השקעה משתלמת, אפילו מאוד מאוד רחוק מזה

ספר לנו כמה השקעת על הכריזמה מלכתחילה, אח"כ נדבר על השקעה משתלמת או לא

פורסם

מר נובירה: אם אתה מדבר על עיצוב יפה ששורד את השנים ולא מתיישן, אז אפשר לדבר על אלפא 156/147, פיז'ו 406 קופה, אודי TT דור ראשון, טויוטה פריוויה, אם נלך רחוק יותר (ממש רחוק) גם סיטרואן DS. לא נובירה.

אם נדבר על עיצוב סולידי אז יש את ב.מ.וו. E36, E46, E38, מרצדס W203. שוב - לא ממש נובירה.

אגב עיצוב הנובירה, היא עוצבה in-house והייתה היחידה מתוך השלישיה שהציגה דייהו באותו זמן (יחד עם הלאנוס ועוד איזו יצירה אחרת שבמחילה מחברי הפורום ברח לי שמה) שלא עוצבה על ידי איטלדיזיין. בהשוואה אליהן היא גם נראתה כאילו עדיף שאיטלדיזיין היו מטפלים בה. לא רע, אבל גם לא טוב, אלגנטי או יוצא דופן בכל היבט שהוא. אם כבר, המכוניות המשפחתיות האחרונות מהמזרח שבעיצובן היה שאר רוח כלשהוא היו האפלאוז (כשגם זה נטמע בכמויות הרבות שנמכרו, ממש כמו סיטרואן BX) והלאנטיס F בדור שאחרי הפנסים המעפעפים. בנובירה לא הייתה כל חדשנות או אלמטים מיוחדים. אדרבא, היא הייתה, כאמור, שמרנית אף יותר מדייהו בנות דורה.

הבעיה של הנובירה היא אותה בעיה של מכוניות כמו, למשל, סוזוקי בלנו. אין להן כל יתרון יחסי. שום דבר שיאזן את החסרונות. לא אובייקטיבי (אמינות, התנהגות, סחירות) ולא סובייקטיבי (עיצוב, הנאה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ספר לנו כמה השקעת על הכריזמה מלכתחילה, אח"כ נדבר על השקעה משתלמת או לא

דווקא לכריזמה נדבקת ?

אמרתי לך כמה השקעתי אני בכריזמה 2003 חדשה.

טיפולים שנתיים.

1 נורת ברקס ב2009 .

עוד פעם,תפרן לא בושה להיות,הרבה עשירים התחילו בתפרנות.

ראס חלילי (ראש חברוני) ,כמו שאומרים שכנינו, כן בושה להיות.

יכולת לקחת הלוואה בשיעבוד קורולה חדשה ב-2002

הריבית + ירידת הערך = תיקונים +ירידת ערך של האלילה שלך,או פחות.

כבונוס היית נוסע בלי להיתקע,עושה יותר רושם על הבחורות ואולי גם עושה רק 8 תאונות על ברידג'סטונים חדשים שיציבים יותר מ ...(מה הצלחת למצוא בסין ?) ב-1000 ש"ח לרביעיה.

פורסם

דייהו נובירה,

אל תיתן להם לדכא אותך עם דוגמאות כמו סיטרואן DS (איך אפשר בכלל להשוות אוטו ישן שהפסיקו את ייצורו ב 72 או 73 ) עם דייהו נובירה. אל תיכנע להשוואות כמו אלפא 147 - אם כבר הנאה מנהיגה, אני מאמין שהדייהו לא ממש רחוקה מהאלפא, ובטוח שבמושב האחורי של הדייהו יותר נוח להגיע להנאה מאשר במושב הצפוף של האלפא.

אפילו את גלילאו או רוזוולט או בולצמן (לא ממש משנה, העיקר העיקרון) רצו להרוג בגלל שהוא טען שכדור הארץ מסתובב סביב השמש ולא הפוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מקווה שהוא באמת ציני :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בעל המוסך מכיר אותי היטב ויודע את ההסטוריה של האוטו. אבל הוא יודע להעריך רכב ששמור חיצונית ופנימית, וגם החלקים המכניים שלו חדשים בחלקם.

בעל המוסך יודע שאפשר להוציא ממך כסף !

אתה כל הזמן כותב "אני קורעה את האוטו" , אני לא מבין אתה מתגאה בזה ?

פורסם
אתה יודע מה אני לא מבין

למה לא השבתת את האוטו אחרי שהכרית אוויר נפתחה:roll:

אין לי ביטוח מקיף, רק צד ג', עוד אחד מהיתרונות של נובירה - אף אחד לא גונב את הרכב הזה. אז טיפלתי בעצמי במוסך מזדמן, למה להשבית את האוטו? מה הייתי קונה במחיר שלו, גרוטאה יפנית ישנה?

אגב עיצוב הנובירה, היא עוצבה in-house והייתה היחידה מתוך השלישיה שהציגה דייהו באותו זמן (יחד עם הלאנוס ועוד איזו יצירה אחרת שבמחילה מחברי הפורום ברח לי שמה) שלא עוצבה על ידי איטלדיזיין. בהשוואה אליהן היא גם נראתה כאילו עדיף שאיטלדיזיין היו מטפלים בה.

ניסית לבלבל את המח וליצור רושם של אחד שמתמצא ומבין בעיצוב ועם זאת לא סובל איך שהנובירה נראית. לו יהי כך, אבל אם אתה אומר שהלנוס יותר יפה מהנובירה וחבל שמעצב הלנוס לא עיצב אותה, אתה ממש טיפש. למרות שזה ענין של טעם, אבל ברור שהנובירה הרבה יותר יפה מכל היבט.

דווקא לכריזמה נדבקת ?

אמרתי לך כמה השקעתי אני בכריזמה 2003 חדשה.

טיפולים שנתיים.

1 נורת ברקס ב2009 .

דיברתי על ההשקעה הראשונית, כמה היא עלתה לך. את הענין של הכלכליות הסברתי יפה, ואין טעם לחזור על זה. בגדול - תיקון קטן מידי פעם לא צורך הרבה כסף.

פורסם

אתה כל הזמן כותב "אני קורע את האוטו" , אני לא מבין אתה מתגאה בזה ?

אני רוצה לומר שאני נהנה ממנו. זה דבר ראשון. דבר שני, הנה לקח שלמדתי: כשאתה קורע את האוטו ולא מתייחס אליו בעדינות, האוטו לא עושה בעיות, וזה עובדה.

דייהו נובירה,

אל תיתן להם לדכא אותך עם דוגמאות כמו סיטרואן DS (איך אפשר בכלל להשוות אוטו ישן שהפסיקו את ייצורו ב 72 או 73 ) עם דייהו נובירה. אל תיכנע להשוואות כמו אלפא 147 - אם כבר הנאה מנהיגה, אני מאמין שהדייהו לא ממש רחוקה מהאלפא, ובטוח שבמושב האחורי של הדייהו יותר נוח להגיע להנאה מאשר במושב הצפוף של האלפא.

אפילו את גלילאו או רוזוולט או בולצמן (לא ממש משנה, העיקר העיקרון) רצו להרוג בגלל שהוא טען שכדור הארץ מסתובב סביב השמש ולא הפוך.

לא יודע אם צוחק או רציני, אני רואה שגם החבר'ה הסתפקו בדבר, בכל מקרה תאמין לי שאני לא מכיר את רוב הדוגמאות שהם מביאים. חוצמזה, כנגד אלה פה שמלכלכים בלי הפסקה על הנובירה, וצמודים ליפניות שלהם, יש הרבה אנשים שאומרים לי ברחוב שהאוטו יותר מדאי יפה, וכדאי שיהיה מלוכלך קצת, כי הוא מוציא עיניים לאנשים.

ויותר מזה, כשאני מסביר בסבלנות לאנשים שאני פוגש, שמחיר האוטו הוא בערך 25,000 ש"ח, הם מתקשים להאמין, ואומרים "אוקיי תשיג לי אחת כזאת". זה מראה שהוא באמת עושה רושם של רכב יוקרתי, ותרצו או לא, זאת ההנאה הכי גדולה:

גם לנהוג ברכב יוקרתי, וגם לקחת אותו בזלזול, מה כבר יכול להיות, יגנבו אותו, ילך טוטלוס, מה שלא יהיה, לא הפסדתי הרבה כסף.

פורסם
מר נובירה: אם אתה מדבר על עיצוב יפה ששורד את השנים ולא מתיישן, אז אפשר לדבר על אלפא 156/147, פיז'ו 406 קופה, אודי TT דור ראשון, טויוטה פריוויה, אם נלך רחוק יותר (ממש רחוק) גם סיטרואן DS. לא נובירה.

הנה, את הדבר המגעיל הזה המומחה לעיצוב משווה לדייהו נובירה. אפשר להקיא מהטעם המשובח שלו.

content_1152005114051PM.jpg

ועוד רוצים עליה מחיר כפול מהדייהו שלי........

פורסם

מר נובירה היקר :

1. לטעמי, השרשור ההזוי הזה היה צריך להחסם כבר מזמן, אבל ניחא.

2. הכל טוב, עד שאתה מתחיל לכנות אנשים בכינויי גנאי. טעם בעניין עיצוב הינו טעם אישי.

3. אם אתה אוהב את הרכב - תמשיך לשפוך עליו כסף. זו זכותך וכספך.

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...