Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי את הרכב הנ"ל עם 136,000 ק"מ לפני כשבוע לאחר בדיקה במכון בדיקה בהרצליה .

יש לרכב בעייה שחוזרת על עצמה לפעמים הוא מניע בסדר גמור ולפעמים הוא מניע ולאחר שנייה נכבה תוך כדי ירידת טורים .

והבעייה השנייה היא שהמד של המהירות גם הוא משתגע יורד ועולה בלי קשר למהירות ולפעמים תקין לחלוטין .

אם מישהו יוכל לתת את דעתו בנושאים הללו אשמח .

ואגב אני מהוד השרון - אז אם אתם מכירים בעל מקצוע טוב אשמח לקבל עצה .

בתודה מראש ושבוע טוב אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בעיית הכיבוי יכולה לנבוע מכל מיני סיבות, למשל בעיה באימובילייזר המקורי, בעיה במצערת, בעיה בלחץ דלק ועוד.

אני מניח שבקריאת תקלות עם סקנר יוכלו לאתר את הבעיה.

לגבי הבעיה של מד המהירות תיתכן בעיית מגעים בלוח השעונים או בחיישן, חיישן תקול או כבר מקצר.

תוכל לפנות לחבר הפורום מוסך רון המתמחה בתיקון רכבי VW. המוסך נמצא ברחוב המסגר בת"א והוא מומלץ בחום.

בכל מקרה כדאי גם לבדוק שמתח המצבר והטעינה תקינים.

פורסם

בוקר טוב!

גם לי יש פולו (מנוע 1000 שנתון 97) וגם לי הייתה הבעיה של התנעה וכיבוי ישיר תוך כדי ירידת טורים

הלכתי למוסך שצמוד למגרש ממנו קניתי את הרכב והם ביצעו ניקוי מצערת תוך כדי שביקשו ממני לנסוע עד שאגיע לרבע טנק (היה לי חצי מלא) ואז לחזור ע"מ שיוסיפו לי תוסף מיוחד לדלק

מאז האוטו מתניע מצוין וללא גמגומים\ירידת טורים :) (טפו טפו טפו :p)

מקווה שעזרתי \ יום טוב לכולם!

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זיסו היי.

היו הרבה דעות בפורום לאותו סוג תקלה. חלק טענו שיש קודם להתחבר למחשב, ורק לאחר מכן לעשות אינפוזיה/ ניקוי מצערת.

חלק ובתוכם אני כתבו שיש קודם לעשות ניקוי פיח(אם תרצה אינפוזיה) ואם לא עזר להתחבר למחשב.

לא יצא לי לעבוד הרבה על המכוניות הגרמניות. לכן רציתי ללמוד מנסיונך, האם יש לבצע קודם ניקוי זה רק בגרמניות ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המצערת ברכבים האלו נוטה מאד להתלכלך באופן כזה שמעבר האוויר המינימאלי שנפתח בעת פתיחת הסוויץ'- תזוזה קטנה של הפרפר ע"י המנוע החשמלי שבתוך המצערת, כמעט חסום לגמרי.

מפרקים פילטר אוויר ומסתכלים לכיוון הפרפר. אם נראה מלוכלך (וסביר להניח אלא אם ניקוי לא מזמן) יש להזיז את המצערת ביד כאשר המנוע כבוי, הפרפר נפתח וניתן לנקות בעזרת סמרטוט או מברשת קטנה (מברשת שיניים למשל) טבולה בנפט. לחילופין ניתן כאשר המנוע עובד להתיז כמויות של ספריי קרבורטור תוך כדי משחק עם המצערת- שיטה פחות אהובה עליי.

אם זה לא עוזר יש לחבר מחשב ולבדוק מצב התקלות והנתונים. אינפוזיה כמענה מיידי לא תעזור, ויתקן אותי רון אם הוא נוהג אחרת.

פורסם

היית את אותה הבעיה בסיאט איביזה 95 ( אותם מכללים מכניים כמו הרכב שלך )

פתרו לי אותה במוסך המורשה סיידון באיזור התעשיה נוה נאמן ע"י החלפת חיישן המים במנוע.

העלות בסביבות ה220 ש"ח .

יום טוב,

לירן

פורסם

שלום אני בעל פולקסווגן פולו שנת 97 - מנוע 1400 סמ"ק בנזין - גיר אוטומטי .

הרכב אצלי כשבועיים יש לרכב שתי בעיות הראשונה מדי פעם לאחר שאני מניע את הרכב - הוא מניע ונכבה תוך כדי ירידת טורים .

הבעייה השנייה היא שמד המהירות קופץ מלמעלה למטה בלי קשר למהירות וגם הרכב חותך(משתנק )- כל התופעות קורות מדי פעם .

זה הולך וחוזר .

בעקבות המלצות למכון הזרקת דלק ביפו - נסעתי לשם חיברו סקאנר ונאמר לי שהבעייה היא בחיישן חמצן , ובמצערת .

והמליצו לי לקנות מצערת משופצת , ובנוסף חיישן חמצן .

לאחר יומיים נסעתי למוסך מורשה של פולקסווגן בצפון .

בדקו את הרכב עם סקאנר : נאמר לי שהחיישן חמצן תקין לחלוטין , וכמו כן המצערת .

שילמתי ביפו 296 ש"ח עבור בדיקה של כמה דקות - סכום שערוריתי וגם עם הבחנה מוטעית .

היום נסעתי להחליף מצבר - וחשמלאי רכב - ביקשתי ממנו לבדוק חיישן חמצן וגם מצערת בדק - ואמר שהכל תקין לחלוטין .

מסקנה המכון הזרקת דלק ביפו - אינו דובר אמת .

אגב הבעייה של ההשתנקויות עדיין קיימת וכמו כן הבעייה של קפיצת מד המהירות .

שיהיה שבוע טוב אמיר .

פורסם

ערב טוב!

לאיזה מכון הופנת ביפו??

ולפי הסיפור התופעה לא מתרחשת כל הזמן -תוכל להתמקד יותר-החום קור במאמץ וכ..

להת איל

• ספונסר פורום
פורסם

לא הייתי ממהר לחרוץ את דינו של המוסך ביפו, אולי החשמלאי והמוסך מורשה טעו בדיאגנוזה? אולי היו תקלות בזכרון שהובילו את בעל המוסך הראשון לאבחנה שלו,שהוא עצמו מחק,ולא חזר כי התקלה עדיין לא הופיעה?

הרי אני מבין מדבריך שהתקלה עדיין לא נפתרה,אז למה לא נתת למכון לבצע את התיקון המתבקש?

אורן

פורסם

שלום הופנתי ל"אלי את אלי - דושי " .

הבעיות שבעקבותיהם הגעתי אליהם היא :

מד פעם הרכב משתנק(חותך) - כאילו הוא לא מקבל דלק , הבעייה השנייה היא מדי פעם לאחר שהרכב מניע - מייד לאחר שהוא מניע הוא נכבה תוך כדי ירידת סל"ד , והבעייה השלישית היא מדי פעם המד מהירות "משתגע" עולה יורד ואז חוזר לפעול רגיל .

במכון ביפו חיברו סקאנר : ואמרו שיש בעייה בחיישן חמצן , ובמצערת .

לגבי החיישן חמצן ( הוא הציע לי לקנות ממנו חיישן חמצן משופץ) - ולאחר כמה טלפונים עם מוסכים הבנתי שלא קיים חיישן חמצן " משופץ" - אלא חיישן חמצן מפירוק שהוא ניקה אותו והוא קורא לו "משופץ" .

הוא המליץ לי גם על מצערת "משופצת" , לא עשיתי את העבודה אצלו כי רציתי חוות דעת שנייה .

במוסך מורשה פולקסווגן בדקו עם מחשב את הבעיות הנ"ל ושללו לחלוטין : בעיית מצערת , חיישן חמצן , בדקו גם את המדר של האיימובליזר , מצבר החלפתי היום לחדש .

עדיין לא נפתרו שלושת הבעיות .

אני מחפש בעל מקצוע שיהיה מקצועי ויאבחן את הבעייה .

שבוע טוב אמיר .

פורסם

מהתגובה שלך קשה להבין מה בדיוק קרה, הלכת לבדיקת מחשב, בעקבות המלצות למכון הזרקת דלק ביפו - נסעת לשם חיברו סקאנר ונאמר לך שהבעייה היא בחיישן חמצן, ובמצערת. אתה טוען שהבדיקה שגויה, אבל כאשר אמרו לך לאחר בדיקה שהבעיה בחיישן ובמצערת, עדיין לא ידעת שהבדיקה שגויה. מדוע אם כן לא ביקשת להחליף ?. הרי אם זה לא היה פותר את הבעיה ממילא לא היית משלם. לא הגיוני שהחשמלאי וגם מוסך מורשה של פולקסווגן בצפון, בדקו את הרכב עם סקנר ואמרו לך שזאת לא התקלה, מה מצאו בבדיקה לגבי התקלה ?.

הרי סביר להניח שהלכת שוב פעמיים לבדיקה כדי לגלות מה התקלה. ואם כבר שילמת עבור בדיקה נוספת, למה לא לקחת מכתב

שהחיישן והמצערת אינם הגורמים לתקלה, כדי לגבות את כספך בחזרה מהמכון ביפו ?.

ולחברי הפורום. ראו כמה לקחו לו במכון מומלץ לבדיקת מחשב, 296 ש"ח.

בברכה דוד.

פורסם

חבל מאד שהלך במכון ביפו במקום להגיע למשל למוסך רון, שם הבעיה הייתה נפתרת מיידית. פשוט מחיר שערורייתי לחיבור סקנר כשכל ילד יכול לחבר לו VAG-COM לאוטו.

בכל אופן כנראה שהמקום הראשון מחק את התקלות ולכן הבאים אחריו לא ראו אותן.

נשמע שהבעיה הראשונה מקורה במצערת (ניקוי או החלפה). כמה ק"מ הרכב עבר?

הבעיה השנייה ככל הנראה נובעת מבעיה בלוח השעונים או בחיבור רופף. האם לוח המכוונים סופר קילומטראז' מכנית או דיגיטאלית?

מומלץ בחום חבר הפורום מוסך רון שמכיר את המכוניות האלו ואת המחלות שלהן בצורה מוחלטת.

• ספונסר פורום
פורסם

אצלי במוסך לרכבי VAG חיבור הרכב (לפעמים סיבוב)חוות דעת והצעת מחיר

ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אביב, יש לי תחושת בטן שאני יודע באיזה מכון מדובר. אני מחכה לעידכון של erga25.

רצוי שהוא יכתוב לנו את שם המכון כדי שנוכל להיזהר, או לפחות לא להמליץ עליו.

בברכה דוד.

• תוכן חדש...