Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוודא שהמצבר ג'ל , יהיה מצבר פריקה עמוקה.

מצבר רגיל , לא יעמוד ביותר מדי מחזורים של פריקה עמוקה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

א. תקרה את התגובה הקודמת שלי. היא עברה 5 עריכות

ב. ג'ל הוא אופטימה. יש עוד חברות שמיצרות מצברי ג'ל.

חיפוש יעזור לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לכל מי שכתב פה לגבי תמחור של חיזוק אלטרנטור וכו'.

אז כמה שזכור לי מדובר פה על פיג'ו 307.

אלטרנטורים של VALEO שנמצאים בפיג'ו סיטרואן ורנו ושאר הצרפתיות הם מ-א-ו-ד יקרים ברמה של טירוף.

לדוגמא? אלטרנטור סטנדרטי של סיטרואן קסנטיה בנזין 1.8- 80אמפר = 3500 ש"ח לפני מע"מ.

בקיצור, רק גשר לVALEO זה שחיטה כי הוא היחידי שהוא כפול, ויש בעיה עם חלקי חילוף תואמים ולא מקוריים הם פשוט לא מחזיקים, גשר לכזה אלטרנטור הוא באיזור ה800-1000 ש"ח.

אני הייתי ממליץ על בירור לגבי חיזוק אלטרנטור, במידה ויש מקום אז אפשר לעלות אמפרז' בלפחות 30%, אם לא אז לבדוק לגבי אלטרנטור תואם של יצרן אחר כמו BOSCH לדוגמא, פשוט יעלה חצי מחיר, ויש אפשרות לגדלים שונים עד ל 195 אמפר כסטנדרט תלוי בתושבות.

לגבי התמחור אז בבקשה: אלטרנטור VALEO + מצבר אופטימה +כבלי 0G (+- אורך של כ5 מטר * עלות של 25-35 ש"ח למטר) ובנוסף את העלות עבור העבודה(פירוק והרכבה) = +- 5500-5500 ש"ח.

קצת חומר למחשבה:)

ניר,

under construction..

פורסם

אלטרנטור של פולקוואגן 120 אמפר משופץ עולה 1200 ש"ח בפולקסוואגן (כלומר אפשר לקנות יותר זול בטוח) כלומר בטוח יש משהו יותר זול מזה לרכב הזה.

בנוסף אלטרנטור של רכב חדש כזה מספיק דיי והותר למערכת כזו.

מצבר 72 אמפר של שנפ 600 ש"ח .

קבל 1 פארד של הליקס 500 ש"ח 2X אלף ש"ח ואני בטוח שאם קונים שניים יוצא יותר זול (נגיד 900).

כבל 2 גייג' (מספיק מספיק) או שניים של 4 לא יותר מ 300 ש"ח.

ביחד 1200 + 600 +1000 +300 = 3100 ש"ח.

על מה בדיוק עוד 2400 ש"ח?

ולמה בדיוק מגבר של אופטימה?

פורסם
אלטרנטור של פולקוואגן 120 אמפר משופץ עולה 1200 ש"ח בפולקסוואגן (כלומר אפשר לקנות יותר זול בטוח) כלומר בטוח יש משהו יותר זול מזה לרכב הזה. ולמה אלטרנטור של VAG יתאים לפיג'ו?

בנוסף אלטרנטור של רכב חדש כזה מספיק דיי והותר למערכת כזו. לא הוא לא, אלטרנטור סטנדרטי נע בין 70-90 אמפר כאשר זה בקושי משאיר אמפרז' פנוי לאחר צריכה ממוצעת של רכב למשהוא סביב ה40-45 אמפר MAX, וגם זה מבלי להתחשב בכך שאלטרנטור מספק רק כ85-90% מההצהרות שלו אחרת הוא מגיע לעומס יתר, בנוסף נתחשב בכך שהמגבר שהוא מתכנן להפעיל הוא מגבר קלאס A, מה שאומר בעברית עממית "מטחנת חשמל", למגברים ברמה זו נדרשת תשתית ראויה, ועל מערכת רצינית צריך לתת דגש על לפחות 80-100 אמפר פנויים למערכת רק למקרה ואולי יתכן שתדרש משיכה בפיק כזה או אחר.

מצבר 72 אמפר של שנפ 600 ש"ח .

קבל 1 פארד של הליקס 500 ש"ח 2X אלף ש"ח ואני בטוח שאם קונים שניים יוצא יותר זול (נגיד 900). להוציא כסף על קבלים כפיצוי על חוסר אמפרז' זה בדיוק כמו כוסות רוח למת= שטות מוחלטת ---> בזבוז טוטאלי וכמובן יצירת עוד יותר בעיה במערכת החשמל שגם ככה מעט חסרה כי קבל הוא לא אחר מאשר צרכן נוסף על מערכת החשמל.

כבל 2 גייג' (מספיק מספיק) או שניים של 4 לא יותר מ 300 ש"ח.

ביחד 1200 + 600 +1000 +300 = 3100 ש"ח.

על מה בדיוק עוד 2400 ש"ח?

ולמה בדיוק מגבר של אופטימה? מצבר ג'ל בעל יכולת הנעה חזקה יותר וכמובן אספקה יציבה לאורך זמן רב יותר, מבחינתי זה לא ממש שווה את זה, כי עדיף אלטרנטור חזק ומצבר מעט חלש ממנו על מנת לשמור על אורך חיים של מצבר, במקרה כזה של אלטרנטור 120-150 אמפר, מצבר זול יותר(ובאותה רמה בדיוק כמו השנפ) יכול להיות VARTA מסדרת BLUE או סילבר באמפ"ש של 72-80

התשובות באדום,

ניר

under construction..

פורסם
קשקוש מוחלט.תגיד גם כשמסבירים לך אתה לא מבין ? או שאתה חושב שחוץ ממך כולם קשקשנים מוחלטים ? ורק אתה יודע ?

טוב בפעם הבאה שאני לא אדע משהו אני אכנס לאנציקלופדיה שנקראת קורווין/זה וזה וזה ונעיין בערך המדוייק של השאלה הספציפית שלי . דרך אגב מומלץ לכול הפורום לעשות חיפוש באנציקלופדיה לפני שהם פותחים תרד' חדש

אני פשוט לא יודע על איזה דברים אתה מבסס את זה.אולי תקרא את החישוב של אליקו ואולי תשכיל קצת מהיכן הרעיונות האלו?

פשוט גורמים לבחור המסכן לזרוק כסף לחינם.

12345

בברכה יהודה

פורסם
קשקוש מוחלט.

אני פשוט לא יודע על איזה דברים אתה מבסס את זה.

פשוט גורמים לבחור המסכן לזרוק כסף לחינם.

לפני שאתה כותב דברים שאין לך מושג על מה אתה מדבר פשוט תנסה אולי ללמוד ממי שכן יודע,

אני (בניגוד אליך) מבסס את הדברים שלי מתוך ידע מקצועי ולא ממקום של שמועות וחזיוניות כמוך.

אני גורם לו להוציא כסף מיותר??!?! זה אתה ששולח אותו לרכוש 2 קבלים של 1 FARAD.

מזל שלא שלחת אותו לקנות אבקת חשמל וזהו.!

***נמחקו הערות אישיות. בבקשה לשמור על תרבות הדיון וכבוד החברים בפורום***

ניר,

under construction..

פורסם

כמה ידע כמה בטיח. עם אולי אחוז אחד מהרבע של כולכם ביחד אני יכול לתת את העצה הכי טובה.

לך לכל מתקין מומלץ ששמעת עליו חוות דעת טובות. אני לא מכיר מתקיני מגברים טובים ופחות טובים. כמובן שמי שחאפר נכנס להגדרה של חאפר ולא של מתקין ולכן אין לו התייחסות. בכל אופן, כל מתקין מומלץ יעשה את העבודה.

תנעלו את הת'רד הזה כבר !!

מושיק.

פורסם

תודה על העצה.

מי שיש לו מה לרשום כאן - בכיף. מי שלא מתבקש לעשות BACK ולהמשיך לת'רד הבא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...