Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2004 - דו"ח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי סופשבוע סוער.

במשך כל סוף השבוע התייעצתי עם כל כך הרבה, כי אני ממש רחוק מהתחום, ואני לא מצליח להגיע להחלטה ברורה.

הסיבות לכך הן:

- אני מכיר אדם שיש ברשותו רכב ליסינג בן 3, הוא לקראת סוף החוזה, ולא הוחלף צמיג אחד בכל התקופה. כך שנראה קצת מוזר עניין הצמיגים.

- התקלות שנמצאו די חופפות: צמיגים, טיפול בגיר, חופש בתפוחים, כיוון פרונט .. וכד'.

- פחד ממחלות כשלהן, אף אחד לא רוצה רכב עם תקלה חוזרת ...

- התגובות בפורום היו בעיקר ... להתרחק...

מצד שני:

- האפשרות ברכישה כזו הן טובות מאוד, מימון, אחריות, גמישות, חברה גדולה ומוכרת ...

(אני לא מאמין שחברה כזו תסתכן במכירת רכב שאינו ראוי)

הבעיה המרכזית היא חוסר הידיעה, החברה עצמה מעוניינת למכור את הרכב, לכן תמיד תציג אותו באור חיובי.

החברה שבדקה רוצה להיות הכי יסודית בעולם, לכן מתריאה על כל "פיפס"

הסביבה שלי רוצים בטובתי ולכן לא יצדדו ברכישה שלא 100 %, למרות שהם מבינים בדיוק כמוני (אולי קצת יותר)

האם יש גוף/חברה/אדם שיכול לתת ראייה נטולת אינטרסים שעליה אני יכול לסמוך בתהליך הזה ?

כשכתבתי שאני לא הולך על האוטו, הייתי פזיז מידי, אני עדיין לא החלטתי. לא פשוט.

פורסם

אם הסימנים היו אך ורק קשורים לפרונט אז היתי אומר שישנה תיקווה שמדובר ברכב טוב.

אבל כשגם פותחים גיר לי זה נראה כמו רכב שקיבל מכה חזקה מסלע באגן השמן או בקולר של הגיר.

הדבר גם מסביר את הבלאי של הצמיגים והחופש בתפוחים.

בקיצור - שומר נפשו ירחק.

נ.ב. ראיתי איך אצלנו מתייחסים לרכבי הליסינג. בכל אירוע יחידתי היה ברור שהמעמסה תהיה על כלי הרכב האלה.

בעלי הרכב שבחרו לקבל דמי אחזקה לשכרם תמיד השאירו את מכוניותיהם הפרטיות בחניון. כשהיה צריך אז נוכחנו לדעת איזו עבירות יש למאזדה 6 ולפורד פוקוס. בעלי הרכב האלה מעולם לא הביעו נכונות לרכוש אותם מחברת הליסינג בסוף התקופה. למה? תאמין לי שהם יודעים למה.

פורסם

דניאל,

עם נסיון של קניית רכבים מחב' השכרה/ליסינג(אונו, ספיה ופוקוס), אני יכול לומר בוודאות מוחלטת שהצהרתי לעיל תקפה ועומדת.

לי יש נסיון מהכוון השני - כמות הפגיעות גחון ןמתלים שיש לרכבי ליסינג עצומה.

פורסם

אני מצדד בגרסתו של עמית (KOMPY).

גם אצלנו, חצי שנה לאחר רכישת פוקוס שהייתה בליסינג(55000 ק"מ) הרכב במצב מעולה וקנייתו הייתה כדאית מאוד.

זה אינדיווידואלי ומשתנה בין רכב לרכב.

ישנם רכבי ליסינג שכן עוברים התעללות וישנם כאלה שלא.

על פניו, מתוצאות דוח הבדיקה שנרשם לעיל נשמע שהרכב תקין.

שאר הריג'קטים, שיכולים לבוא כתוצאה מחוסר אכפתיות(ירידה ממדרכות, נסיעה לא זהירה בשבילים וכו') ניתנים ליישור קו.

לא הייתי פוסל רכישת רכב בגלל הסיבות שנרשמו.

• תוכן חדש...