Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני לא בטוח אם השאלה הזו מתאימה לפורום הזה או לאודיו אבל בכל מקרה השאלה היא כזו:

יש לי בדלתות 4 חורים לרמקולים בחורים האלה התקנתי 4 רמקולים ,רציתי לחבר במקום 4 רמקולים שהם לא הכי הכי אבל יחסית הם סבבה , 2 רמקולים רציניים יותר (אלה שבצורת אליפסה הגדולים ), ולחבר אותם באזור הבגאז' ,

האים אפשר לסתום את החורים בדלתות במקום שהיו שם הרמקולים עם איזה בד שהוא קרוב לאורגינל של הדלת? רפדים מבצעים עבודות כאלה ? אני רוצה רק משהו נקודתי לא להחליף את כל הכיסוי הפנימי של הדלת ,

ומאיפה אני מעביר את החוטים ? כי כרגע החוטים המקורייים מועברים בדלתות הרכב איך אפשר להעביר אותם לאיזור האחורי של הרכב?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

השאלה מתאימה לפורום אודיו.

בכל אופן לשאלתך- הכל ניתן לעשות, ויתכן שיש רעיון אף טוב משביקשת. צרף תמונות של המקום הטעון "עבודה" כך יהיה קל יותר לייעץ לך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז באיחור של שנה צירפתי 2 תמונות: ויש לי כמה שאלות

הראשונה של החור בריפוד הדלת בעיקבות העבודה החאפרית שעשו לי. (הרכבת הרמקול):cry:

השניה יש לי קצת קילופים מהשמש (כנראה) , של ריפוד הדלת בחלקו העליון קרוב לחלון. אני מעדיף תיקון נקודתי מאשר לחפש בפירוק דופן פנימי קומפלט,ניסיתי לממלא עם סיליקון אבל זה לא תפס, והיה לי רעיון מטופש למלא את הסדק בשפכטל לעץ, (מזל שלא עשיתי את זה)

מה שהכי חשוב, שאני רוצה לשמור על מקוריות הרכב עד כמה שאפשר.

אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לבעל מקצוע מומחה שיכול לסדר נזקים כאלה, ולשחזר בצורה מקורית את הנזקים, 4חורים בדלתות מהרמקולים ותיקון הפיצוצים בריפוד של הדלתות מהשמש, בכל דלת יש ממש קצת, ממש סדקים כאלו מעצבנים מלבד הדלת שצילמתי,

1, אני יודע שאסור להדביק מדבקה שחורה על החלון של הנהג והנוסע שלידו,אבל אפשר להדביק מדבקה קטנה (פס שחור) של כמה סנטימטרים רק כדי למוע מהשמש לפוצץ שוב את הריפוד?

2 איך אפשר לפרק את החלק העליון של הדלת? ראיתי שאיציק נ בשרשור על איך לעשות נעילה מרכזית לסובארו, פירק את התהלבשה של ידית פתיחת הדלת ע"י כך שדחף שם מין חתיכת ברזל כזו, אצלי האיזור של המנעול הוא יחידה אחת, ואי אפשר לפרק את ההלבשה הזו. כנ"ל גם לגבי ידית פתיחת החלון, יש מין מכסה שהוא תפוס חזק מאוד ואני לא רוצה לפצוע את הציפוי שלו

תודה לכל המומחים.:wink:

והייתי אצל רפד באזור התעשיה בשמוטקין והוא אמר לי שהוא לא מתעסק עם תיקונים כאלה.

IMG059.JPG

IMG060.JPG

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה יכול לסתום את החורים עם גריל רשת של רמקולים

זה יהיה הרבה יותר פשוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבל הבעיה היא שחתכו מהריפוד של הדלת כדי שיכנס הרמקול , רציתי לסגור לגמרי עם בד שזהה לבד של הדלת, חשוב המקוריות או כמה שיותר קרוב.

פרטים בה"פ .

פורסם

לא ניראה לי שתוכל להשיג בד כזה מקורי וגם אם תשיג אדיין יראו את התוספת

אתה יכול לשים גריל של רמקול שהינו טיפה גדול יותר מגודל החור שיש לך בבד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יראו את התוספת לא נורא, העיקר שזה לא יהיה עם סתם רשת, אלא עם ריפוד שדומה למקור,

יש משהו ממולץ שמתעסק עם תיקון כזה ? רצוי במרכז, ראשל"צ

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לי רעיון בשבילך - אני יישמתי אותו בעצמי.

רכוש לך שטיח קומפלט שנמצא או בתא המטען או בתוך ליאונה עצמה (מפירוק כמובן).

יהיו בו חלקים בלויים, אותם אתה לא צריך.

מתחת למושבים בעיקר, יהיה ריפוד שלא ראה שמש ורגליים - תחתוך ממנו את כמות הריפוד שאתה זקוק לה ותדביק אותו עם דבק מתאים.

בהצלחה.

פורסם

תודה דוקטור, אתה תותח, איך לעזאזל לא חשבתי על זה לבד?????

אבל האם יש כאלה בפרוקיות? יש לי שטיח מבד יפה של ג'י אל

לא הצמר סלעים הזה שיש בסובארו די אל הרגילות.

ויש איזה חומר מילוי לחוסר בציפוי ? מה שבתמונה השניה

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...