Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החומוסייה שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. מי הכי טוב ?

ב. מה השוותם ? (אי אפשר להביא ממקום אחד רק חומוס וממקום שני משואשה, זה לא מקצועי).

ג. מי הם מובילי דעת קהל האלה ?

ד. כשקראתי את ההודעה לראשונה לא הבינו בחומוסיה למה אני מתפוצץ מצחוק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 547
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום אכלתי צהריים אצל ״אבו-ברקוביץ׳״ ברמת השרון.

כן, אני יודע מה אתם חושבים על השם, גם לי הוא נשמע די מנותק מהמציאות וכמו מתכון לכאב בטן. אבל קיבלתי המלצות חמות והחלטתי ללכת על זה.

בשורה התחתונה, המקום מפתיע לטובה. כבר הרבה זמן שאני מחפש חומוס טוב באזור ופשוט אין. יש רק בינוניים ובינוניים פלוס. אז עכשיו מצאתי. החומוס טעים והמרקם גלילי משהו. המחירים סבירים והמנות נדיבות, יש חיזוק למי שזקוק ללא תוספת תשלום. בסך הכל, היה מצוין. בהחלט אחזור.

8 במדד צביקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישהו מכיר הפרלמנט? עכשיו נפתח להם סניף ביקום. הבנתי שקיימים עוד סניפים. מישהו ניסה כבר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היום אכלתי צהריים אצל ״אבו-ברקוביץ׳״ ברמת השרון.

כן, אני יודע מה אתם חושבים על השם, גם לי הוא נשמע די מנותק מהמציאות וכמו מתכון לכאב בטן. אבל קיבלתי המלצות חמות והחלטתי ללכת על זה.

בשורה התחתונה, המקום מפתיע לטובה. כבר הרבה זמן שאני מחפש חומוס טוב באזור ופשוט אין. יש רק בינוניים ובינוניים פלוס. אז עכשיו מצאתי. החומוס טעים והמרקם גלילי משהו. המחירים סבירים והמנות נדיבות, יש חיזוק למי שזקוק ללא תוספת תשלום. בסך הכל, היה מצוין. בהחלט אחזור.

8 במדד צביקה.

באמת מקום טוב, מומלץ ללכת על החומוס פטריות (שהוא דווקא לא כזה זול).
פורסם

לאחרונה נפתח בירושלים "חומוס אבו יו-יו". החומוס טעים מאוד, והמחירים הופכים אותו לנפלא. 20-25 ש"ח, חומוס ללא תחתית.

וכרגע (לרגל הפתיחה?) יש מבצע של חומוס כפי יכולתך+גולדסטאר ללא תחתית ב49 שקל. איזו טעות.

מי בא לנגב?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עדכון מצער מהשטח:

פעם שניה רצופה שאני מגיע לחומוס יוסקו, המקום מלוכלך, מגעיל ומוציא כל חשק לאכול את החומוס שמצד אחד מצוין כשלעצמו, מצד שני, אם ככה מלוכלך במסעדה, רק אלוהים יודע מה קורה במטבח.

בשתי הפעמים מבט חטוף מסביב גרם לי לקום ולצאת מהמקום.

בקיצור, מצער, מבאס ומגעיל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באבו שאקר לא אכלתי אבל בחיפה יש את אבו מארון שנחשב למצויין (יושב ליד גן הקונגרסים), וחומוסיה שגיליתי לאחרונה את חומוס זיו (שנמצא במרכז זיו) שהמשאושה שלהם לא רעה (בעיקר עם השום).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...